Localização
Alterar localizaçãoHyllie Boulevard, 21532 Malmö, Väster, SE
Leia as opiniões dos outros
Produkten bra och enligt förväntan men lång leveranstid som jag hade velat ha information om i samband med beställningen. De gav intryck på hemsidan av att det skulle gå snabbt att få hem grejerna när... Ver mais
Beställde Movesgood bambu-påslakan via SOVA till ett bra pris och allt fungerade precis som man hoppas. Enkel beställning, snabb leverans och en produkt som verkligen lever upp till beskrivningen. Lak... Ver mais
Lite lång leveranstid. Men när sängen äntligen kom va det som att sova i en dröm, den gör undervärk för min dåliga rygg. Åratal med ryggproblem, jag har idag fått ny rygg, tack va min nya säng från... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre SOVA - E-Commerce
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Sängvaruhuset SOVA

Informações de contacto
Hyllie Boulevard, 21532, Malmö, Väster, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
För att det var hos er jag hittar rätt…
För att det var hos er jag hittar rätt madrass skydd
Från lakanstrul till kundservice i toppklass
Jag hade ett reklamationsärende gällande ett dra-på-lakan som tyvärr hade lite väl mycket egen vilja och helst ville lämna madrassen under natten. Det var förstås frustrerande, men SOVA hanterade ärendet väldigt bra från början till slut.
Ett extra stort tack till Sandra som var snabb, tydlig, trevlig och lösningsorienterad genom hela processen. Hon höll mig uppdaterad, förklarade alternativen på ett bra sätt och såg till att ärendet löstes smidigt. Det märks verkligen när någon bryr sig om kunden på riktigt.
Alla företag kan råka ut för att en produkt inte blir perfekt, men det viktiga är hur man hanterar det efteråt. Där tycker jag SOVA, och särskilt Sandra, gjorde ett riktigt bra jobb. Kundservice i toppklass, mjukt, tryggt och utan skrynklor i bemötandet!
Fibertäcket Gullviva från Värnamo of…
Fibertäcket Gullviva från Värnamo of Sweden är mycket bra.
Bra utbud och snabb leverans.
Snabb leverans.
Poderá usar IA para responderLer mais
Leverans besked gick 1-3 dagar till…
Leverans besked gick 1-3 dagar till 10-15 dåligt utan vidare info från sova.

Kudden........skön och sovvänlig
Kudden........skön och sovvänlig
Örngotten.....fina färger
Jättefint täcke ich enkelt att handla…
Jättefint täcke ich enkelt att handla men lite flr lång leveranstid mot vad jag trott.
Snikit sämsta leveransen jag varit med…
Snikit sämsta leveransen jag varit med om. Tog extremt lång tid, fick kontakta SOVA så många gånger. Aldrig mer att jag beställer härifrån.

Inte alls skön kudde
Inte alls skön kudde. Försökte ge tid eftersom de stod att det kan ta tid o vänja sig.. Nix den va usel

Resposta da SOVA - E-Commerce
Det tog lite tid att få hem varorna men…
Det tog lite tid att få hem varorna men det var det värt. Den extra låga kudden är suverän! Så, mycket nöjd!
Otroligt långsam hantering
Otroligt långsam hantering. Produkter som fanns i lager enligt hemsidan tog tre veckor att leverera.
Bra service och marknadsmässigt pris…
Bra service och marknadsmässigt pris för Millie Notti säng lakan. Leverans enligt tidtabell.

Resposta da SOVA - E-Commerce
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.