Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min favoritbutik är faktiskt Sovtex. Dom har produkter för hela hemmet. Hur mycket som helst jämför man andra internetbutiker så ligger Sovtex under halva priset på tex påslakanset och underlakan samt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har köpt dukar, kuddar, tygservetter och handdukar från Sovtex flera gånger och varje gång har kvaliteten varit otroligt bra. Detta trots att priset har varit nästan misstänkt lågt vid vissa inköp... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har varit Sovtex kund i flera år nu. Gillar deras sortiment som är brett och med hög kvalité. Funkar fint med ordrar och leverans. De har ofta nedsatt pris så jag tittar ofta på hemsidan efter kampanj... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sovtex är verkligen en alltiallo-butik vilket gör företagsnamnet hyfsat missvisande. Det gör förstås inget för mig nu när jag väl känner till vad de har i sitt stora sortiment. Finns ingen anledni... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Designer de interiores

Informação fornecida por diversas fontes externas

Sovtex säljer heminredning och textilier online från kända varumärken med snabb leverans.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

7 mil opiniões

Respondeu a 86% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Sämst kundbemötande och arrogans i svarsmail.

Jag köpte en kattbädd som både i text och enligt bild uppgavs vara beige. Istället fick jag en grå. När jag ber om att få viss kompensation för felet, så kan de inte ens i svarsmailet skriva att de beklagar missödet.

När jag sedan skickar bild på bädden där det tydligt syns att den är grå, så får jag inte heller då en beklagan över missödet eller bekräftelse på att det faktiskt är fel färg. Däremot får jag blandannat detta som svar: "Det finns bara i en färg och vi benämner den beige. "

Det är tydligt att det inte är viktigt för dem med ett gott kundbemötande eller att bibehålla god relation till sina kunder.

Det var första och sista gången jag beställde från Sovtex.se

16 de outubro de 2025

Hej.

Om man inte är nöjd med en vara så kan man dels välja att returnera, man kan även höra av sig till oss. Men då lappar och emballage var kastat så kan vi inte erbjuda en kostnadsfri retur på grund av färg. Är det ett dolt fel, som upptäcks vid användning så tar vi självklart reklamationen. Men när det gäller färgen på en vara så är den kompensation vi ger, en kostnadsfri retursedel, men då skall det vara en tydlig skillnad samt att emballaget skall finnas kvar.
Mvh Sovtex

Mycket bra !

Snabb rättelse av min felaktiga beställning.
Kreditering kom som utlovats inom få dagar.
Rätt produkt levererades omgående.
Bemötandet var något utöver vad man är van vid.
Tack!

12 de outubro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Sällsynt bra, och många fel

Sovtex är sällsynt bra på vissa sätt, men har också många brister.

Fördelar:

· Man får handla med ett annat operativsystem än de som BankID-kartellen gynnar. (Många andra butiker vägrar blankt att sälja till någon som har "fel" operativsystem.) Hos Sovtex får man till och med handla mot faktura oavsett vilket operativsystem man har. Det är sällsynt bra numera.

· Man är inte tvungen att köra några tredjeparts-javascriptprogram. Bara program från sovtex.se behöver köras (om man väljer faktura). Det är ovanligt bra numera.

· Varor som fanns i lager levererades snabbt.

· Sovtex har ett ganska bra system för att filtrera katalogen baserat på olika egenskaper hos varorna. Det gör det i princip lättare att hitta vad man vill ha. Det är bara det att ...

Nackdelar:

· Varornas egenskaper är bristfälligt registrerade i katalogen. Jag hittade många fall där Sovtexs uppgifter inte stämde med verkligheten eller med tillverkarens uppgifter. Man riskerar att filtrera bort varor man vill hitta därför att de inte är märkta med egenskaperna man efterfrågar.

· Sovtex misslyckas med att skicka epost till somliga fullt giltiga epostadresser. Jag blev tvungen att gissa mig fram till en adressvariant som Sovtex kunde hantera. Läs RFC 5321 och 5322, och se till att ert program kan hantera alla giltiga tecken!

· I registreringsformuläret kan man mata in sitt personnummer för att hämta uppgifter från folkbokföringen. Där gick det bra att skriva personnumret i standardformatet. Namn och adress fylldes i automatiskt, och personnumret kopierades till ett annat personnummerfält. När jag sedan skulle skicka in det ifyllda formuläret fick jag felmeddelandet "Personnummer ska vara 12 siffror!". Formuläret är så klantigt programmerat att det underkänner personnumret som programmet självt har fyllt i automatiskt. Samma personnummer som fungerade i det första steget ska givetvis godtas även i det andra steget. Om man vill använda ett eget personnummerformat internt i sin databas så omformaterar man det på serversidan.

· Beställningsbekräftelser har DKIM-signaturer som inte kan verifieras. Andra brev från Sovtex har giltiga DKIM-signaturer. Det verkar som att något förändrar beställningsbekräftelserna efter att de har signerats.

· Sovtex skickade epostreklam innan jag ens hade fått min första leverans. Jag försökte genast avbeställa reklamen. Det fungerade inte. En vecka senare kom ett nytt reklambrev. Enligt Sovtexs personuppgiftsregler ska man kunna styra över reklamen "genom inställningarna på Mina sidor". Några sådana inställningar står inte att finna. En formell invändning per epost kan eventuellt ha hejdat reklamen.

· Det tycks vara rea på nästan allt jag tittar på. Det väcker misstanken att rean inte är någon riktig rea.

5 de outubro de 2025

Hej.

Jag har vidarebefordrat dina synpunkter till IT-personalen, och vi tackar för din respons.
När det kommer till de röda priserna, så beror det på följande:
Vi har kampanjer med våra leverantörer där vi erbjuder rabatt, oftast minst 20%, på hela deras sortiment. Vi jobbar även aktivt med att matcha priserna baserat på vad andra har för prissättning. Så det är rabatterade priser vi har.

Vänliga hälsningar Sovtex

Jättebra löst.(Amelia)

Efter en massa strul så löstes mina problem på ett föredömligt sätt.
Jag tycker fortfarande att standard för leverans av markisväv ska ske på rulle.

10 de outubro de 2025

Lätthandlat!

Mycket bra upplägg på online butiken och köpprocessen (i mitt tycke)!
Mycket bra pris på de gardinlängd er vi beställde. Nu är det bara att vänta på leveransen!

10 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Köpte kuvertlakan som krympte mycket.

Köpte kuvertlakan som krympte mycket.

8 de outubro de 2025

Hej.
Om du har köpt lakan och de har krympt så tycker jag att du ska maila till kundtjänst, info@sovtex.se, så hjälper vi dig gärna med en reklamation.
MVH Sovtex

Bra sida

Bra sida! Med tanke på sidans layout trodde jag först att det här var en bluff sida, men icket, det ser man ju på omdömena också 🙂
Jättebilliga priser på Sovtex och Buyersclub. Hundtäcket skickades dagen efter och vi är jättenöjda med dom som annars hade varit svindyra! ♥️

5 de setembro de 2025

Bra varor

Bra varor. Snabb leverans. Lätt att kunna swisha. Enkel bra hemsida. Lätt att klicka sig fram. Inget krångel.

4 de outubro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.