Spejder Sport Opiniões

18 966
TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og viden om produkterne. Fik super service i butik, og fik hjælp med at finde min varer i anden butik, som jeg kunne hente lige efter. Super hjælp med at finde de perfekte vandres... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

SPEJDER SPORT SILKEBORG. At købe de perfekte vandrestøvler er en jungle, og jeg har ofte købt de forkerte med knæproblemer til følge. Men i Silkeborg hos Spejder Sport mødte jeg en medarbejder,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle have vandrestøvler . Fik dem og fik at vide , at jeg kunne prøve dem hjemme og indenfor . Gjort og kunne straks mærke at de var for store. Kom tilbage og måtte prøve mindre str. Ikke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skal på min første vandreferie og ledte derfor efter vandresko. Var i butikken i Århus og fik fantastisk betjening af Asbjørn - med super kyndig vejledning og go’ humor fandt vi et par go’e sko til e... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Loja de roupa desportiva

Sobre Spejder Sport

Escrito pela empresa

Udstyr til eventyr siden 1945

Siden vi grundlagde Danmarks første og største kæde af outdoor-butikker i ’45, har vi vidst at det rette grej gør forskel, når naturen viser tænder. Derfor vil du altid møde erfarne og passionerede friluftsmennesker når du besøger din lokale Spejder Sport, hvor vi kan hjælpe dig med grej til alle dine ture og udendørs eventyr.

Grej og udstyr

Populære mærker

Vær med til at gøre en forskel

Når du handler i Spejder Sport bidrager du til, at børn og unge får en rygsæk fuld af oplevelser, de kan bruge resten af livet. Vi er 100 procent ejet af Det Danske Spejderkorps og derfor går hele udbyttet til spejdernes aktiviteter. Derfor gør det en forskel når du vælger Spejder Sport.

Hos Spejder Sport får du:

• De varer du køber på SpejderSport.dk kan du bytte 30 dage efter modtagelsen. Både ved returnering til vores webshop eller i vores butikker.
  • Levering i Danmark er gratis, hvis du køber for over 499 kroner. Køber du for mindre, koster det kun fra 19 kroner. Du kan også vælge at få leveret gratis til en af vores mange butikker over hele landet.
  • Hurtig levering

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 58% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

(18 966)

788 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin og informativ handel

Super fin og informativ handel. Alt var som jeg kunne forvente. Der er ikke noget der stikke ud hverken negativt eller ekstraordinært. Lidt længere ekspedering end forventet, men det er forventeligt i denne tid.

Levering på under 24 timer

Bestilte en vare fredag kl 12. Lørdag kl 11 lå den klar i pakkeshop. Hurtig levering var ret afgørende her, da varen skulle bruges til en tur nogle dage senere - var nu alligevel imponeret af levering på under 24 timer. Sikke en service! Varen var som forventet.

Jeg bestilte 16/7 2026 en trøje

Jeg bestilte 16/7 2026 en trøje, som jeg betalte med MobilePay. Et par dage efter fik jeg besked om at der var fejl i deres lager og trøjen var udsolgt.
Her ti dage efter er beløbet fortsat reserveret på MobilePay og i deres system står ordren som “in progress”
De svarer hverken på mail eller telefon!
Respektløst dårlig kundeservice- aldrig mere Spejdersport🤮

28 de julho de 2026

Hej Camilla
Først og fremmest vil jeg gerne beklage at vi havde en lagerfejl så vi ikke kunne levere trøjen.
Det er din bank som laver reservationen på din konto, og derfor kan vi ikke fjerne den. Hvis ikke betalingen bliver trukket, vil reservationen forsvinde af sig selv. Afhængig af hvilket kort man har og ens banks regler, så kan der gå op til 30 dage.
Vi har fjernet vores mulighed for at trække pengene, så reservationen burde være ophævet nu.

Desværre har vi været ramt af både IT problemer og sygdom, så vores svartid har været alt for lang. Det beklager jeg meget.

Venlig hilsen Peter, Kundeservicechef

Classificada 5 em 5 estrelas

købet et par hoka speedgoat 7 som…

købet et par hoka speedgoat 7 som føltes lidt for små. så købte jeg nr større som så blev for store. begge købt online. jeg tog ind til butikken i silkeborg og byttede det store par tilbage til pengene uden problemer. og ekspediente tog sig god til til at prøve om der var andre der kunne bruges dog uden held. så jeg beholder den lille af dem. tak for fin service både online og i silkeborg butikken.

En dårlig kundeservice

En dårlig kundeservice. Tænk at der kun sidder en i jeres kundeservice, som åbenbart er syg være dag. Jeg har prøvet at ringe torsdag, fredag og mandag, hvor pesonen åbenbart er syg.

27 de julho de 2026

Hej Kevin
Vi har desværre været ramt af både sygdom, så vi har været nødt til at lukke for telefonen, hvilket jeg beklager meget.
Har du skrevet en mail til os?
Venlig hilsen Peter, Kundeservicechef

Dårlig service

Bestilte en luftmadras den 08.07.2026 - modtog aldrig en sporigskode, ringede til jer den 13.07 hvor i sagde ordren ville gå retur.
Nu skriver vi den 24.07 og telefonen er lukket pga. sygdom, men i svarer heller ikke mails.....
Jeg imødeser gerne et svar fra jer, idet jeg har skrevet til jer 2 gange.
Utrolig dårlig service.

8 de julho de 2026

Hej Marianne
Jeg beklager meget at du ikke har modtaget nogen leveringsinformation fra GLS.
Da vi d. 24/7 modtog din pakke retur fra pakkeshoppen, hvor den ligger i mindst syv dage, refunderede vi pengene med det samme.
Vi har desværre været ramt af både IT problemer og sygdom, så vi har haft forlænget svartid, hvilket jeg beklager mange gange.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte en fleecetrøje og benyttede…

Jeg købte en fleecetrøje og benyttede den fine størrelsesguide, så trøjen passer fint. Jeg købte også et par travesko som til fulde lever op til beskrivelsen. Der er et flot udvalg on-line. Det var let at bestille og leveringen kom meget hurtigt.

17 de julho de 2026

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais