Stilleben Opiniões 123

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt to glas fra Zafferano. Det ene havde desværre en revne ved ankomst. Jeg kontaktede Stilleben og forklarede dem situationen. De svarede tilbage med det samme, at de ville sende et... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt fra Stilleben masser af gange, samt købt i deres fysiske butik. Altid vildt god service og SÅÅÅÅ flot indpakning. Modtog en pakke fra dem i dag, og der var virkelig kræset om deta... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte en vare 21.8.2015. Får bekræftelse på mit køb og pengene trækkes på mit dankort samme dag. Får aldrig bekræftelse på forsendelse og kontakter firmaet efter 6 dage. De siger pakken er sendt fra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte nogle lækre produkter hos Stilleben, men havde en lidt kedelig oplevelse da jeg skulle betale. Jeg kontaktede Stilleben og gjorde opmærksom på det, hvorefter jeg fik et uddybende svar og de... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja
  2. Loja de roupa
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Loja de acessórios de moda
  5. Loja de artigos domésticos

Escrito pela empresa

Stilleben designs privat label which include collections of tableware, textiles, and interior. The focus is on high quality materials and skilled craftsmanship, resulting in valuable and long lasting products. Find the products in our flagship store and on our webshop, where we also have a selection of hand-picked items from external brands.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Hurtig levering. God indpakning

4 de dezembro de 2022

Kære Sus

Tak for din feedback og de 5 stjerner.
Vi ser frem til at gentage succesen :-) Jeg håber du er blevet glad for din ordre.

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet og hurtig levering

27 de novembro de 2022

Kære Bjarne

Hvor er det skønt at høre, at du er glad for din ordre.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi håber, at vi kan gentage det i fremtiden :-)

Fin vejledning pr telefon

Fin vejledning pr telefon. Webshop nem bestilling og hurtig levering - helt perfekt!

16 de novembro de 2022

Kære Anette

Tak for din fine anmeldelse.
Vi bestræber os altid på at yde vores bedste fra vejledning til levering af ordre, hvorfor en anmeldelse som denne er skøn at modtage. Tak for at give dig tid til at give os feedback. Vi glæder os til at yde samme service en anden god gang :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og sikker levering.

14 de outubro de 2022

Hej Per

Tusind tak for de fem stjerner.
Vi gør vores bedste for at sikre at din ordre både kommer hurtigt og sikkert frem, så det er skønt med din feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt håbløst at man ikke kan bytte…

Helt håbløst at man ikke kan bytte varer købt i butikken til noget online.

7 de novembro de 2022

Kære Christian

Tak for din feedback.
Vi er kede af, at du ikke finder vores bytte- og returpolitik tilfredsstillende. Vi tager selvfølgelig al feedback til os, da vi hele tiden gør os umage og forsøger at optimere vores processer, så vi kan imødekomme og hjælpe vores kunder bedst muligt på kryds og tværs af butik og webshop.

Perfekt

Gode produkter! Hurtig levering!

5 de outubro de 2022

Hej Laura

Mange tak for din 5-stjernet anmeldese. Hvor er det dejligt at høre, at du måde synes om produkterne og leveringstiden. Tak :-)

10 de outubro de 2022

Hej Anette

Tusind tak for din anmeldelse :-)
Jeg håber du er blevet glad for din ordre.

Godt

Godt, dog er fragten ret dyr - men hurtig

12 de setembro de 2022

Hej Clea

Jeg beklager den sene respons.
Tusind tak for din fine anmeldelse og din feedback. Jeg håber, trods fragtprisen, at du er glad for dit produkt :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

God rådgivning og service fra…

God rådgivning og service fra opstartsproces til ibrugtagen - og god hjælp da nogle småting skulle afhjælpes.

4 de agosto de 2022

Kære Kim

Beklager den sene respons til din ellers virkelig fine anmeldelse.
Vi værdsætter altid feedback og skønt at høre, at du har haft en god oplevelse. Det ser vi frem til at gentage :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

My lamp was delivered with a broken…

My lamp was delivered with a broken cord, still waiting for the team to get back to me with a solution.

2 de agosto de 2022

Dear Pauline

Once again we apologize for the damaged pendant when received.
We try our best to respond to all our customers as fast as possible, so we do apologize for not responding fast enough.
We have tried to contact you to offer a suitable solution. Unfortunately, we have not yet received a response to this.

We look forward to hearing from you.

Kind regards,

Classificada 3 em 5 estrelas

Besværlig returnering.

De har enlig nogen søde ting, dog skal man selv betale for både fragt og returnering. Og returnering er også lidt besværligt med forskellige mails der skal skrives til og papirer der skal udfyldes. Hvis du ønsker at returnere i butikken er det heller ikke muligt at få pengene tilbage.

16 de julho de 2022
Opinião espontânea

Kære Amalie

Tak for din feedback. Vi prøver hele tiden at optimere vores processer, så vi kan imødekomme og hjælpe vores kunder bedst muligt. Derfor er feedback som din også noget vi tager til os.
Vi håber, trods din oplevelse, at vi får muligheden for at give dig en god oplevelse en anden gang :-) Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er dele af købs-/returneringsprocessen du finder besværligt eller uforståeligt.

Lækkert net

En kvalitet oplevelse gemmen hele købet. Lige fra hjemmesiden, til indpakningen. Vil helt klart anbefale.

12 de julho de 2022

Hej Liv

Tusind tak for at dele din oplevelse med os, og tak for de fem fine stjerner. Vi håber på at kunne levere samme oplevelse en anden gang :-)

Kære Maria

Tak for din tid til at skrive en anmeldelse af os. Det er værdsat. Vi håber at du bliver glad for dine produkter :-)

Flotte kopper

Super oplevelse. Hurtig levering og lækkert med det vedlagte fine, stribede kort og kuvert. Flotte kopper. Jeg er så vild med dem. God størrelse.

6 de julho de 2022

Hej Brigitte

Tak, tak, tak! Hvor er det skønt med sådan en feedback. Vi håber meget, at kunne levere lige så god en oplevelse en anden gang :-)

Nemt og Hurtig levering

De har så mange smukke ting - flot hjemmeside og dejligt med inspirations sider til gaver mm.

6 de julho de 2022

Kære Anna

Hvor er det bare dejligt at høre. Vi går meget op I at kunne yde den bedste service og ikke mindst inspirere vores kunder. Så tusind tak for de fine ord og de fem stjerner! :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering (under to døgn).

Super hurtig levering (under to døgn).
Lækkert produkt, som var fint pakket ind.

17 de junho de 2022

Hej

Mange tak for den skønne feedback. Vi gør vores absolut bedste, så det er dejligt at vores arbejde har givet dig en god oplevelse. Tak for de fem stjerner! :-)

En luksusoplevelse

Varen var helt som ønsket, utroligt flot indpakket, og blev afsendt hurtigt.

17 de junho de 2022

Kære Alexandra

Hvor er vi glade for din positive oplevelse hele vejen rundt. Det håber vi at kunne levere igen :-) Tak for de mange fine stjerner!

Classificada 4 em 5 estrelas

⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fint net og flot indpakning:)
-nettet lugtede dog lidt spøjst

3 de junho de 2022

Hej Lilly

Tak for din fine anmeldelse.
Vi sætter pris på din feedback, og gør vores bedste for at varerne kommer frem i korrekt tilstand.

Mette / STILLEBEN

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais