Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

App’en har virket upåklageligt, men inden for de seneste mange dage er jeg flere gange blevet mødt af beskeden “Oplysningerne er desværre ikke tilgængelige lige nu. Data kunne ikke hentes. Prø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Her til morgen fik jeg brug for en ambulance. Kom med det samme igennem til 112. Venlig og imødekommende dialog, garneret med et passende niveau af spørgsmål. Rolige og kompetente ambulance folk - d... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Man har lavet et receptfornyelsesmodul, som åbenbart ikke kan bruges til noget da lægerne tilsyneladende ikke ser input herfra. Man tror jo fandme det er en joke. *************************... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Siden er utilregnelig og crasher hvert andet øjeblik og app’en er uholdbar og usikker, den loader alt for længe.. når i har med SÅ mange brugere at gøre, som er afhængige af at tjekke seriøst alvorlig... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Consultor de saúde pública
  2. também em
  3. Centro de saúde comunitário

Informação fornecida por diversas fontes externas

Sundhed.dk is intended to give targeted access to the overall National Health Service, affording users opportunities to gain an insight into their own possibilities and treatment at times when they have information and communication needs.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,4

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Får kun 2 stjerner.

Får kun 2 stjerner.
Der er godt nok mange gange man får at vide at det ikke er tilgang eller der er mange på.
Så det er lidt en ommer.
Idag den 5-6 virker det slet ikke.

5 de junho de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Kan se andre har samme problem

Kan se andre har samme problem, jeg blev testet om morgenen, men havde først passet dagen efter, det galdt også coronapas appen, appen var gydig dagen efter et stykke tid, så var den ugyldig om aftenen da jeg skulle ud og spise heldigvis var den så her på sundhed.dk, men her til morgen er coronapas appen gyldig igen???
Selvfølgelig er det hele nyt og der er pres på, men i burde skrive i jeres test svar hvor lang tid der kan gå før det vises på Sundhed.dk og i Coronapas appen,jeg troede der var sket en fejl, jeg ringede ind og blev videresendt 2 gange før at jeg fik fat på en som kunne forklare at der kunne gå noget tid,og at Falck test svaret også godt kan bruges som coronapas.
Hvis i samarbejdede med Falck om at der står coronapas i sms svaret,så ville det ikke gøre så meget at sundhed.dk først er gyldig dagen efter.

5 de junho de 2021

løgn hos support

Når man anmelder en intern server fejl, så er det bestemt ikke rart at opleve, at man lyver om fejlens årsag og pålægger den besøgende årsag til den interne server fejl.

Et råd vil være, i stedet for at lyve fordi man ikke ved det, hvilket er en ærlig sag, at man takker for informationen og at man vil se nærmer på det.

når man oplever løgn på noget så simpelt som en indrapportering af en serverfejl, så får man en vammel smag i munden samtidig med at man tænker at hvis de kan lyve om noget så simpelt, hvad kan de så ikke lyve om.

Jeg bad om information hvorhen jeg skal klage, men dette blev ignoreret.

9 de maio de 2021

Først er man i lang kø.

Først er man i lang kø.
Derefter tænker den sig lidt om, og man kan bruge sig nemID..
Når så man logger ind, siger den"Ups der er fejl, ingen adgang til dine oplysninger".!
Hvad skal jeg så bruge det til.!

6 de abril de 2021

Virker ikke

Virker ikke. Kan få lov at indtaste cpr nr men så melder den fejl bagefter. Kan overhovedet ikke komme på efter mange forsøg over mange tidspunkter

25 de março de 2021

Total kaos

Total kaos. Når man endelig kommer igennem spørger dem om man vil bruge pin-code i fremtiden da det er hurtigere. Når man så indtaster dette kommer App'en - igen - med fejlmeddelse.
Ligeså tåbelig som den siddende regering - helt i panik med hvad de skal gøre for at please deres egne vælgere og så ligeglad med resten

Tåbelig løsning

Tåbelig løsning - hvofor lave kø på en app - de fleste er jo ude af app'en efter 3 sekunder igen og så prøver igen og igen og laver kø for ingen nytte...

Classificada 1 em 5 estrelas

Min sundhed.dk er noget møj

Min mand og jeg har nu i 2 dage, fra hver vores IPhone, forsøgt at logge os af Min sundhed.dk uden held. Har haft slukket telefonen og genstartet den op til flere gange. Vi bliver igen og igen sat i kø.
Det er virkelig ikke i orden. Og vi skal bruge vores corona svar. Sikke noget møj.

Ukendt NemId server-fejl

Ukendt NemId server-fejl: Invalid signature RequestIssuer parameter does not match expected value. Expected: SYNLAB Medical Digital Services A/S actual: Velkommen til Web-Patient

Igen igen igen igen

11 de março de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Det er ikke muligt for mig at logge ud…

Det er ikke muligt for mig at logge ud af sundhed.dk. Det er da en virkelig stupid fejl. Vi taler om det officielle danmark. Det er ikke muligt at få kontakt med nogen myndighed eller finde vejledning på nettet. Noget virkeligt svineri når dette er den officielle svarside.

23 de fevereiro de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais