Jeg er lykkelig for mine "nye" tænder. Har været igennem først en tandretning med Invisalign med Luca. Dernæst 6 fortænder opbygget med plast og 4 nye kroner lavet af Ali. En virkelig god oplevelse... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk behandling. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen i gennem og der var god kumminikation med tandlægerne. Kan varmt anbefale:)
Efter ikke have været til tandlæge et stykke tid , blev jeg varmt tage imod af Fariba. Jeg var pænt utryg ved at skulle have lavet et hul, men hendes rolige væsen, smittende energi og latter fik mi... Ver mais
Jeg har efterhånden haft et par besøg hos Ali Badran - og alle har været meget positive. Ali er en super dygtig tandlæge, som lytter til dine behov og først stopper, når du er helt tilfreds. Ka... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Tandregulering - Kosmetisk Tandpleje - Implantater - Almen Tandpleje. Hos os får du foretaget din behandling fra start til slut - uden at du skal henvises videre til andre klinikker. Det sparer din tid og giver større tryghed i forløbet.
Informações de contacto
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg fik rettet tænder
Jeg fik rettet tænder
hos Tandlægerne Brønshøj Torv i 2016. Mine tænder er stadig skæv og jeg anbefaler ikke Andre til. Og jeg har brugt 30.000 kr. på det.👎😕
Hvis du har dokumentation på dette vil jeg gerne have det tilsendt pr. Mail, og intet i det jeg skriver er løgne, da mine tænder stadig er skæve og det har jeg bevis på.

Resposta da Tandlægerne Brønshøj Torv
TBT tandlægerne kan stærkt anbefales
TBT tandlægerne kan stærkt anbefales. Jeg fik rettet tænder og er meget tilfreds med resultatet. Både tandlæger og tandplejere var professionelle, imødekommende og ekstremt dygtige.
Plastfacader gav mig smilet tilbage - Mine bedste anbefalinger går til Ali Badran
Mine bedste anbefalinger går til Ali Badran, som med sine enestående egenskaber og perfektion har givet mig smilet tilbage via plastfacader på mine forreste tænder i overmunden, som jeg før gemte væk pga. synligt slid og store mellemrum. Plastfacaderne blev omhyggeligt og nøje matchet med mit nuværende tandsæt, som fik det til at se fuldstændigt naturligt ud.
Tøv ikke med at give Ali og dem på klinikken et kald, hvis du overvejer plastfacader. De er altid flinke og hjælpsomme og følger tingene til dørs med perfektion og høj kvalitet, som udmønter sig i enorm tilfredshed.
Tjek evt. deres eksempler på hjemmesiden hvis I vil se syn for sagen.
Super behandling og perfekt resultat
Min største anbefaling til Luca og resten af teamet i Tandlægerne Brønshøj Torv :-) Var i forløb fra april 2022-april 2023, og er så glad for mit resultat. Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Alle involverede har været så venlige, kompetente og hjælpsomme gennem hele forløbet. Luca har virkelig styr på hvad han laver og er fuldstændig transparent - hvis noget ikke kan lade sig gøre eller ikke giver mening, får man det at vide - også selvom det kunne have betydet merbetaling til klinikken. Dét viser for mig, at etikken er i orden. Alle spørgsmål der opstod undervejs er blevet besvaret lynhurtigt, og der har været styr på behandlingen gennem det hele. Jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen, og har fået det resultat, jeg drømte om. Kæmpe anbefaling herfra :-)
Høj kvalitet
Jeg fik lukket mellemrummet mellem mine fortænder af Ali Badran. Jeg er rigtig glad for resultatet, som både er pænt og naturligt. Jeg vil klart anbefale andre at få behandling hér.
Her får du Danmarks bedste Invisalign behandling ...
Jeg har netop fået afsluttet mit invisalign-forløb hos Luca og er mega tilfreds med resultatet og kan stå 100% inde for Luca og kan garantere, at man får en professionel behandling hos ham. Her bliver der nemlig ikke gået på kompromis med resultatet.
Derudover har han under hele processen (i 2 år) været enormt professionel, lyttende og hjælpsom. Lige fra første konsultation til den afsluttende kontrol, føler man sig i trygge hænder hos ham, da man tydeligt kan fornemme, at han er ekspert på området og har erfaring fra flere hundrede invisalign-forløb. Han svarer meget hurtigt på mails, hvis spørgsmål skulle opstå og det er meget tydeligt at mærke, at Luca ønsker det bedste resultat for sin patienter, og han afslutter ikke tandreguleringen, før både du og han selv er tilfreds!
Vil vove at påstå, at Luca er den BEDSTE behandler inden for Invisalign i Danmark, uden tvivl! Læs blot alle de gode anmeldelser der er blevet skrevet om hans behandlinger både på google og trustpilot!
Luca og hans team er utrolig kompetente og KAN deres håndværk! Jeg kan derfor helt klart anbefale Luca til dem, som ønsker en tandregulering med Invisalign og kan garantere, at i ikke fortryder det!
Luca "The Invisalign Man" !!
Klar anbefaling
Invisalign forløb hos Luca kan klart anbefales. Dygtig og super flot resultat. Meget tilfreds.
Tandbehandling hos Julie har været en god oplevelse, selvom man ikke er så vild med det. Meget rolig, behagelig og dygtig. Klar anbefaling her også
Tandretning med Invisalign
Jeg er ovenud tilfreds med resultatet af min tandretning med Invisalign hos Luca/TBT. Luca og kollegaerne er imødekommende og fagligt dygtige, og der bliver ikke gået på kompromis med resultatet. Jeg kan varmt anbefale TBT.
Jeg har fået Invisalign behandling mm
Jeg har fået Invisalign behandling mm. hos dem. De har super kompetente tandlæger og altid flinke, imødekommende og med gode råd.
Senest var jeg hos en tandlæge jeg ikke havde set før, som skulle kigge på noget jeg troede var et hul. Det viste sige bare at være misfarvning, hvilket han pudsede op og fortalte mig. 100% tillid herfra. Og regningen blev derfor ikke stor. Jeg kommer helt sikkert tilbage.
Invisaling forløb hos Tandlægerne Brønshøj Torv
Jeg er færdig med mit invisaling-forløb inde hos Luca, og jeg er super glad for det endelige resultat 👏🏼 Rigtig god service og dygtig personale der lytter til ens ønsker og forventninger
Bedste Invisalign behandler :-)
Jeg har netop nu afsluttet et Invisalign forløb hos Luca og er SÅ enormt tilfreds med resultatet og behandlingen! Da jeg startede mit forløb, var jeg skeptisk om det mon ville lykkes at skabe det resultat jeg ønskede. Luca har dog sørget for, at resultatet blev bedre end forventet. Luca har under hele processen været enormt professionel, lyttende og omhyggelig. Fra første konsultation til slutkontrol, føler man sig i trygge hænder, da man får den nødvendige rådgivning og ekspertise. Luca svarer hurtigt på mails, hvis spørgsmål skulle opstå. Det ses og fornemmes tydeligt, at Luca ønsker det bedste resultat for sin patient, samt afslutter han ikke tandreguleringen, før både du og han er tilfredse :-) Luca og hans team er dygtige og kan sit håndværk. Alle i klinikken er smilende og imødekommende. Jeg kan varmt anbefale Luca og TBT til dem, som ønsker en tandregulering med Invisalign :-)
Jeg vil jeg 100% anbefale at få plastfyldninger hos Ali.
Jeg har altid ønsket at få "rettet" mine tænder, og få fyldt mine mellemrum ud. Dette ønske opfyldte Ali. Jeg troede personligt selv ikke at resultatet kunne blive så godt uden en bøjle, men jeg er så tilfreds og mega glad. Forløbet tog omkring 4 uger, da jeg skulle have bleget tænderne inden. Nu har jeg fået de flotteste, helt lige og symmetriske tænder, og jeg er så tilfreds med resultatet. Hvis andre står med en drøm om at få rettet deres tænder, men ikke har pengene til en bøjle, vil jeg 100% anbefale at få plastfyldninger hos Ali. Jeg troede personligt selv ikke at resultatet kunne blive så godt uden en bøjle, men jeg er så tilfreds og mega glad.
Et Colgate smil blev til virkelighed.
Efter 10 års plastfacade rettelser hos flere forskellige tandlæger, fik jeg anbefalet Ali hos TBT.
Allerede fra første aftale, følte jeg mig enormt tryg. Han viste mig billeder for hvordan mine tænder burde se ud, og lagde en plan for forløbet. Jeg endte med 6 timer i tandlægestolen fordi mine egne tænder havde det så skidt under plasten.
Jeg blev sendt hjem med beskeden om virkelig at studere mine nye tænder og komme tilbage når noget skulle rettes. Ali giver ikke slip på en, før man er 110% tilfreds. 3 små rettelser blev det til og jeg har nu det vildeste tandsæt! De er blevet kridhvide, enormt symmetriske og passer helt perfekt til mit smil.
Jeg kan ikke andet end at anbefale Ali til alle der vil have det flotteste Colgate smil, eller bare vil have rettet lidt i formen på sine tænder. Ali er hvert fald den eneste der får lov til at røre mine tænder nu 🤩
Jeg har fået afsluttet mit forløb hos Luca
Jeg har fået afsluttet mit forløb hos Luca, og kan kun være sindsyg glad for det. Virkelig flot resultat. Kæmpe anbefaling til TBT klinikken.
Alle pengene værd
Jeg fik lavet en fuld Invisalign behandling hos Luca og er meget tilfreds med resultatet. Det eneste jeg savnede var, at han var lidt mere nærværende og spurgte ind til ens ønsker. Jeg følte nogle gange, at han havde travlt og var hurtigt videre. Men han leverede et godt resultat til en fornuftig pris! Jeg kan klart anbefale ham, hvis du drømmer om at få rettet tænder.
Invisalign
Har gennemgået en invisalign behandling hos Luca Bastholm.
De største anbefalinger herfra til Luca.
Det var altid Luca selv der var til konsultationerne og fulgte behandlingen helt i mål. Hvis du skal have rettet tænder hurtigt og effektivt, i de bedste hænder, så skal du uden tvivl tage fat i Luca Bastholm!
Luca er den bedste, kan 100% anbefale
Super resultat
Jeg vil gerne fremhæve Luca for hans altid profesionelle tilgang og hans gode svar på alle de spørgsmål man kunne have. Jeg har selv netop afsluttet en tandregulering med Invisalign hos Luca, med et fantastisk resultat. Det har været et rigtig godt forløb, og jeg er meget glad for at jeg valgte Tandlægerne på Brønshøj Torv. Klinikpersonalet er altid indbydende og glade, og man føler sig meget velkommen.
Godt invisalign resultat og fremragende…
Godt invisalign resultat og fremragende service gennem hele forløbet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.