Blev trevligt bemött vid kund tjänst , blev naturligtvis skickad vidare. Blev bemött på ett pedagogiskt sätt och det kändes som han ville verkligen hjälpa till. Jag är extremt ointresserad av allt so... Ver mais

Jag var i kontakt med Telenor angående olika lösningar för mitt abonnemang och fick väldigt bra hjälp genom hela processen. Jag fick tydliga och bra förklaringar kring de olika alternativen samt hjä... Ver mais
Personen jag pratade med var tydlig och noga med att jag skulle förstå. Han ringde även upp för att jag behövde kolla en sak innan jag tackade ja. Jag fick även hans nummer för att han skulle hjälpa m... Ver mais
Vi har blivit kund hos Telenor för ca 5 månader sedan. Räknar dagarna för att avtalet ska löpa ut för att vi ska byta till en annan leverantör. Har blivit bemött med sådan förakt att jag saknar ord fö... Ver mais
Se vad Telenor kan erbjuda dig
Suécia

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Har inga klagomål. Fast jag gillar inte de här omständliga uppföljningarna som ni nästan kräver. Jag hade en fråga och fick den besvarad och information om annat. Minns Inte exakt vilken dag jag ringde.

Resposta da Telenor Sverige
Jag är trogen Telenor sedan det hette Vodafone. Har inget att klaga på och heller inget att jämföra med

Resposta da Telenor Sverige
Allt har fungerat bra hittills. Det är dock tidigt att uttala mig om det hela, men hoppas att det fungerar lika bra i fortsättningen också.

Resposta da Telenor Sverige
Fick svar på mina frågor och fick dessutom förslag på abonnemang som blev billigare för mig

Resposta da Telenor Sverige
Det är service när jag har problemet. Jag fick hjälpa att lösa problemet t.ex högsta räkning i augusti månaden. Han hjälpte snabbt att lösa den.

Resposta da Telenor Sverige
Jag fick erbjudande att ändra mitt mobilbredband abb. till ett nytt 5 G bredband abonnemang som var tom billigare. Nu har jag blivit fakturerad både för det gamla och det nya i flera månader. Efter jag ringde er blev jag kompenserad för augusti. Bara augusti! Trots jag betalade dubbpi flera månader. Inte bara det; nu, på september faktura, återigen har jag blivit fakturerad för två mobilbredband abonnemang……

Resposta da Telenor Sverige
Vänligt bemötande o killen jag pratade med lyssnade o jag fick hjälp!!

Snabb och bra service
Kunnig och trevlig personal. Man känner att de vill hjälpa på bästa sätt när man som jag är hyfsat okunnig.

Resposta da Telenor Sverige
Trevlig personal.Det gick snabbt att få hjälp.

Resposta da Telenor Sverige
Jag tycker att om t ex som i mitt fall Elgiganten värvade mig till er då skulle de ha skött om alla detaljer för att ansluta till er eller Telenor själva! Desto fler kockar desto sämre soppa!

Resposta da Telenor Sverige
Telenor har lurat mig. Jag köpte en Samsung-telefon på avbetalning för fyra månader sedan och tecknade en försäkring den heter trygg48 – för 149 kronor. Både avtalet och företagets hemsida anger att jag skulle få en ny telefon om den gick sönder eller skadades, men när jag kontaktade dem att min mobil gick sönder de sa att ska skicka en begagnad telefon i stället