Banner for Telenor Sverige

Telenor Sverige Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Blev trevligt bemött vid kund tjänst , blev naturligtvis skickad vidare. Blev bemött på ett pedagogiskt sätt och det kändes som han ville verkligen hjälpa till. Jag är extremt ointresserad av allt so... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag var i kontakt med Telenor angående olika lösningar för mitt abonnemang och fick väldigt bra hjälp genom hela processen. Jag fick tydliga och bra förklaringar kring de olika alternativen samt hjä... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

450 kr i påminnelseavgift för att betalningen kommer in en enda dag för sent känns helt orimligt. Dessutom är kötiden till kundservice minst 50 minuter, vilket gör det väldigt svårt att få hjälp ell... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Personen jag pratade med var tydlig och noga med att jag skulle förstå. Han ringde även upp för att jag behövde kolla en sak innan jag tackade ja. Jag fick även hans nummer för att han skulle hjälpa m... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Serviço de hospedagem web
  6. Empresa de telecomunicação

Sobre Telenor Sverige

Välkommen till Telenor Sverige

Operatören med Sveriges snabbaste mobilnät och en täckning som når 99,9 procent av befolkningen. Bredbandskollen placerar oss i topp på både 4G och 5G, och Opensignals globala mätningar 2025 rankar oss som vinnare i flertalet kategorier. Vi är där du är – oavsett om du befinner dig i storstad eller på landsbygd.

Våra tjänster

För dig som privatperson erbjuder vi mobilabonnemang, mobilt bredband, bredband och tv. För företag erbjuder vi skalbara kommunikationslösningar – från enskilda abonnemang till helhetslösningar för större organisationer. I våra mobilabonnemang ingår dessutom ett säkerhetspaket som blockerar skadliga webbsidor och erbjuder stöd vid nätkränkning, så att du kan vara uppkopplad med trygghet.

Hitta din Telenorbutik

Utöver våra digitala kanaler finns vi på plats i butiker runt om i hela Sverige, där du kan få personlig hjälp med allt från att välja rätt abonnemang till att komma igång med dina tjänster. Hitta din närmaste butik på telenor.se/hitta-butik.

Nätprat

Genom initiativet Nätprat utbildar vi årligen hundratusentals elever och lärare i digital trygghet – för vi tror att ett tryggt internet är lika viktigt som ett snabbt sådant. Din upplevelse är viktig för oss och vi strävar alltid efter att svara snabbt på omdömen här på Trustpilot. Behöver du hjälp hittar du alla kontaktvägar och svar på vanliga frågor på telenor.se/support/kontakta-oss.

Garantier

Se vad Telenor kan erbjuda dig

Surfgaranti

Har du både mobilabonnemang och bredband via fiber eller obegränsat mobilt bredband hos oss ingår surfgarantin automatiskt. Om hemmabredbandet skulle gå ner ringer du oss och felanmäler – då laddar vi på ditt mobilabonnemang med 100 GB extra surf, giltig i 30 dagar.

Läs mer om surfgarantin.

Nöjdhetsgaranti för bredband (30 dagar)

Vi garanterar att du är nöjd med din bredbandstjänst. Det betyder att du kan testa oss i 30 dagar, och om du mot förmodan inte är nöjd får du avsluta ditt bredbandsabonnemang utan uppsägningstid – även om du har bindningstid.

Läs mer om bredband och nöjdhetsgarantin.

Informações de contacto

Promotion box for Telenor Sverige

Välkommen till Sveriges bästa nät

Enligt Opensignals oberoende mätningar av svenska mobilnät 2025.

Bom

TrustScore: 4 em 5

8 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

4046 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Betalning

Bra kontakt med kundservice

27 de agosto de 2026

Hej Gunilla,

Vi är glada att höra att vår kundservice var bra. Tack för er feedback!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag blev grundlurad av Sarah på…

Jag blev grundlurad av Sarah på Telenors butik i Nacka Forum, i början av oktober 2024, att teckna mitt abonnemang om 5 Gbit. Vi pratade hela tiden om 15 Gbite, så jag läste inte kontraktet ordentligt innan jag skrev på. Så jag fick betala mer för detta kontrakt än jag gjorde med det jag hade innan på 15 Gbit. Dessutom bundet avtal i två år utan mobilköp !
Aldrig mer Telenor !

20 de setembro de 2025

Hej Bo,

Jag beklagar verkligen att du känner dig grundlurad och att abonnemanget inte motsvarade dina förväntningar. I först hand behöver du besöka butiken igen för vidare diskussion. Har du varit där efter tecknandet och inte känner att det är löst kontakta vår kundservice på nummer 020 222 222 en vardag 8-18 eller skriv ett meddelande via Mitt Telenor så ser vi över ditt ärende.

Utrustning fungerar …

Utrustning fungerar efter att jag fick hjälp av er support genom William.

Hej Bertil,

Vi är så glada att höra att utrustningen nu fungerar efter supporten. Tack för er feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Pratade med en trevlig kille som läste…

Pratade med en trevlig kille som läste problemet snabbt

14 de agosto de 2026

Hej Marie,

Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du fick snabb och trevlig hjälp med ditt ärende. Det är precis det vi strävar efter.

Dålig uppkoppling

Dålig uppkoppling

Hej Elisabeth,

Dålig uppkoppling är inte kul. Kontakta gärna vår kundservice på nummer 020 222 222 en vardag 8-18 så kan vår tekniska support göra en felsökning angående din uppkoppling.

Classificada 3 em 5 estrelas

Om det påstådda köpet gäller…

Om det påstådda köpet gäller föreningens gemensamma upphandling av telenor, så blev installationen stökig, och jag fick ingen alls hjälp hemma, som utlovat. Jag skulle i stället ringa telenor en dag när jag meddelat installatören att jag inte kunde.

Annars har telenor fungerat bra.

3 de setembro de 2026

Hej Anna,

Vi beklagar verkligen att installationen upplevdes som stökig och att den utlovade hjälpen inte infriades. Vi förstår att det skapade frustration när du behövde kontakta oss själv. Vi tar din feedback på stort allvar för att förbättra våra installationsprocesser.

Classificada 4 em 5 estrelas

Aldrig haft några problem

Aldrig haft några problem - men synd att ZDF inte finns bland era TV-kanaler

Hej Göran,

Vi är glada att höra att du inte haft några problem. Vi förstår din önskan om ZDF och tar med oss din feedback för framtida överväganden.

God koontakt

Hej Lena,

Det är väldigt viktigt med god kontakt och det är roligt att du tycker så om Telenor.

Bra service

Bra mottagande o trevligt

1 de setembro de 2026

Hej Stefan,

Vi är så glada att ni uppskattade ert besök hos oss. Tack för de vänliga orden!

Classificada 3 em 5 estrelas

Verkar vara lite si och så med kunnande…

Verkar vara lite si och så med kunnande hos kundtjänst. Vid första samtalet så slutade det med att jag skulle kontakta Samsung för hjälp av mitt problem. Problemet var att telefonen helt plötsligt var spärrad för utgående samtal..
Nöjde mig inte av detta svar utan ringde kundtjänst dagen efter. Där lyckades efter en längre stund komma fram till att telefonen var spärrad för utgående samtal..detta visste jag ju eftersom det var därför jag ringde. Jag frågade också vem som hade spärrat telefonen för utgående samtal.
Fick till svar att de inte kunde se det.
Jag upplyste också att jag INTE hade spärrat telefonen.
Fick beskedet att de nu hade tagit bort spärren.
Tänk om det varit ett nödläge och då inte kunna ringa..eller haft tillgång till annan telefon.
Mycket underligt att "någon " kan spärra min telefon.

28 de agosto de 2026

Hej Pete,

Vi beklagar verkligen att din upplevelse med vår kundtjänst inte levde upp till förväntningarna och att du behövde kontakta oss flera gånger för att lösa problemet med din spärrade telefon. Vi förstår din frustration över att inte kunna ringa ut, särskilt med tanke på hur allvarligt det hade kunnat bli i en nödsituation. Vi tar din feedback på största allvar och kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att våra medarbetare har den kunskap som krävs för att snabbt och effektivt hjälpa våra kunder. Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på detta.

Kvalitet en

13 de julho de 2026

Hej Olle,

Härligt att du gillar vår kvalite. Vi vill alltid leverar fantastisk kvalite.

Kommer inte in på somliga tv appar

Kommer inte in på somliga tv appar

Hej Helene,

Vi beklagar att vissa TV-appar inte fungerar. För vidare felsökning angående detta behöver du kontakta vår kundservice en vardag 8-18 på nummer 020 222 222 för teknisk felsökning.

Bra service

Snabb och kunnig kille jag pratade med.

28 de agosto de 2026

Hej Ann-Charlotte,

Tack för ditt omdöme! Vi är så glada att höra att du uppskattade den snabba och kunniga hjälpen. Din feedback betyder mycket för oss!