Informações sobre a empresa

1. Fabricante de lareiras

Escrito pela empresa

TermaTech er en dansk virksomhed, der siden 2003 har udviklet og leveret brændeovne, biopejse, stålskorstene og tilbehør med fokus på kvalitet, funktionalitet og tidløst design. Som totalleverandør samarbejder vi med ca. 2.000 specialiserede brændeovnsbutikker i Danmark og resten af Europa for at sikre professionel rådgivning og korrekt installation. Vores produkter er udviklet med fokus på driftssikkerhed, effektiv varme, holdbarhed og overholdelse af gældende europæiske standarder.

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet.

Er blevet enig med mig selv, og har fortalt Termatech jeg får selv bygget noget bedre til brændekammeret end de kan. Ved godt Termatech ville gi mig en ny luftkanal til kr. 141,00 men tror samtlige smedeværksteder i dk kan gøre det bedre, så jeg får lavet nogle, og hvis der er interesse må vi jo sætte en lille produktion igang.

1 de fevereiro de 2026

Kære Morten,

Tak for din seneste anmeldelse samt de fremsendte billeder. Som tidligere oplyst har vi bestræbt os på at give konkrete og fyldestgørende råd om korrekt brug og vedligehold, så din ovn fungerer optimalt.

Som for alle brændeovne er regelmæssig vedligeholdelse af brændkammer og reservedele en naturlig og forventelig del af ovnens levetid. Behovet herfor afhænger blandt andet af, hvor meget ovnen anvendes, og hvordan der fyres. Vi håber, at vores vejledning vil være en hjælp fremover.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 87 42 00 35, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere rådgivning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået installeret en TT20 brændeovn…

Har fået installeret en TT20 brændeovn i vores sommer. Vi er yderst tilfredse med den smukke brændeovn som fungere perfekt. Vi har ligeledes været meget tilfredse med altid venlig, god og kompetent service fra Termatech. Vores varmeste anbefalinger herfra.

30 de novembro de 2024

Kære Bo,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord! Vi er utroligt glade for at høre, at I er tilfredse med både jeres smukke TT20 brændeovn og vores service. Det betyder meget for os at levere både kvalitetsprodukter og en god oplevelse, så det glæder os, at vi har levet op til jeres forventninger.

Vi håber, at I får masser af hyggelige stunder omkring jeres nye brændeovn i sommerhuset. Hvis I nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er I altid velkomne til at kontakte os.

Endnu en gang tak for de fine anbefalinger og glædelig jul :-)

De bedste hilsener,

Ny TT21RG

Har lige i dag installeret en TT21RH og må sige at den brænder fantastisk flot. Mage til rolige flammer skal man lede længe efter.
Så mine varmeste anbefalinger herfra.

7 de fevereiro de 2024

Hej Jes Steen,

Vi takker for dine varmeste anbefalinger og ønsker dig rigtig god fornøjelse med din TT21RH. Hav en dejlig dag.

Fantastisk service!

Min yderste rude revnede pludselig på min 1,5 år gamle termatech tt23rg. Jeg skrev til termatech omkring det og de sendte en ny rude, vejledning i hvordan den skiftes,nogle dimser og en flaske ruderens. Uden noget brok 😀 Fantastisk service ! Det bliver vist en termatech igen hvis jeg engang får brug for ny brændeovn

1 de fevereiro de 2024

Hej Kalle,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Godt du fik skiftet sideglasset og nu kan nyde synet af flammerne igen. Fortsat god fornøjelse med din TermaTech TT23RG brændeovn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan varmt anbefale TermaTech, deres service er helt i top.

Vi har købt en TermaTech TT23RG, og den er vi så glade for, en super pejs:-) vi havde et par spørgsmål til fyringen i den og henvendte os til TermaTech, og de gav en Super feedback:-) Kan varmt anbefale TermaTech.

18 de janeiro de 2024

Hej Ulrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og godt vi kunne hjælpe dig. Fortsat god fornøjelse med brændeovnen og rigtig god weekend.

Classificada 2 em 5 estrelas

Der er ikke ordentligt træk i denne…

Der er ikke ordentligt træk i denne ovn, og der kommer røg ud i stuen når man åbner den. Vi bruger briketter og knastørt optændingsbrænde.

26 de dezembro de 2022

Hej Thomas,

Vi vil gerne lige tage en snak med dig omkring din anmeldelse.

Vi har lige anmodet dig om dine kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at kontakte os pr. tlf. 87420035 eller mail info@termatech.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hej Thomas
Tak for din anmeldelse. Der kan være flere årsager til dit problem, så vi vil meget gerne høre noget mere. Send derfor gerne en mail til Søren Toft på st@termatech.com så vi kan hjælpe dig videre.
Hvis du kan sende billeder af ovn, installation og skorsten kan vi nemmere hjælpe.

Classificada 3 em 5 estrelas

Den lugter ved brugt

Jeg synes ikke det er så godt, som de skriver .
Det er rigtigt, en langsomt brænder,
Mine erfaringer, hvis du åbner lågen under forbrænding, lugter der af brænde røg, og lågen er holdt forsigtigt.
Den skal ha skorsten som minder om Roskilde forbrænding.
Jeg synes at røgvender plader afstand til top af brændeovnen, på kun en stribe på kun C. 14 m.m. begrænser ovnen lige lovligt meget, selvfølgelig kan jo bare forhøjede skorsten, når en Morsø 1124 kan, og en gammel salamandra kan. så burde der ikke være så en stor forskel.
MVH Henrik

4 de setembro de 2022

Hej Henrik,

Tak for en god snak og godt, at høre du nu er bekendt med at genfyring kun skal ske, når træet er brændt til gløder.

Med hensyn til vores snak om skorstenen.
Her kan vi oplyse, at nye brændeovne er designet til at sende mere varme ud i rummet, hvilket stiller større krav til skorstenen. Skorsten er brændeovnens motor og hvis trækket i skorsten ikke er optimalt, brænder ovnen ikke korrekt.

Det handler om at lære og få erfaring med den nye ovn, hvilket du har nu fået. Dejligt, at høre dit brændeforbruget er faldet hvilket bekræfter, at brændet udnyttes bedre og mere varme sendes ud i rummet 😊

Vi ønsker dig fortsat god fornøjelse med brændeovnen og en glædelig jul.

Har fåget mont en Termatech TT21RH

Har fåget mont en Termatech TT21RH
Må sige det isenkram det er virkelig kvalitet så det basker. Havde en Varde ovn før og kan ikke samlingens Termatech ovn kvalitet og flot design nem at styrre så 5 stjerner her fra

15 de outubro de 2018

Fantastisk god kundeservice

I forbindelse med køb af et sommerhus fremgår det af tilstandsrapporten, at der mangler et isoleringsbånd (dampspærre) ved brændeovnens skorsten.
På internettet kan man læse, at mange brugere er lidt forvirret over dette isoleringsbånd, der vist nok er en forholdsvis "ny opfindelse".

Jeg kontaktede via mail Termatech i går aftes og i dag fik jeg svar, at man naturligvis havde det jeg skulle bruge og at man ville sende mig et silikonebånd med posten.

Det kalder jeg god og hurtig kundeservice.

Min varmeste anbefaling.

6 de agosto de 2015
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais