Leia as opiniões dos outros
Jeg ledte efter en bestemt lampe på nettet. Fandt den hos Thorsen Møbler til en rigtig fornuftig pris, faktisk den billigste jeg kunne finde. Ved bestilling blev jeg oplyst om leveringstid på 1-2 uger... Ver mais
Det var en fornøjelse at handle hos Thorsen Møbler for første gang. De flyttede gaven fra en butik til en anden, så det var lettere for mit barnebarn at hente den. Samtidig holdt de mig løbende orie... Ver mais
Bestilte 2 lamper, men modtog kun den ene. Ringede til webshoppen som var hurtig til at undersøge sagen. De ringede hurtigt tilbage og forklarede at leverancen kom som 2 forsendelser. Levering var i ø... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de móveis
- Loja de camas
- Decoração e Design de Interiores
- Loja de móveis de jardim
- Loja de mobiliário de escritório
- Loja de mobília ao ar livre
Escrito pela empresa
Møbler. Mennesker. Indretning. Et af landets største udvalg af designmøbler tæpper og lamper af høj kvalitet til både private og erhvervslivet. Vi tilbyder professionel indretning af bolig og erhverv.
Informações de contacto
Viborgvej 175, 8210, Aarhus V, Dinamarca
- mail@thorsen.dk
- www.thorsen.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Leveringen!!
En stor pakke med 2 stole, kom efter flere forsøg til PAKKESCHOP.
Skulle have været leveret hjemme.
dutter kom frem og passede
God service i forbindelse med levering
Lampeskærm
Fik hvad jeg bestilte selv om jeg måtte returnere. Kunne ikke se at skærm ikke passede til sakslampe.
Fed lampe leveret hurtigere en lovet
Glimrende oplevelse
Glimrende oplevelse. Havde købt fire spisebordsstole som desværre viste sig ikke at passe godt ind. Heldigvis var Rasmus fra webshoppen særdeles venlig og behjælpelig og vi fik byttet stolene til en anden træbehandling. Er meget tilfreds og handler gerne med Thorsen møbler i fremtiden.
Hurtig og præcis levering af kvalitets…
Hurtig og præcis levering af kvalitets produkt til ok pris.
Gennemført god oplevelse!
Check prisen
Alt fungerede udmærket med hurtig ekspedition. Jeg blev dog lidt vildledt af, at de reklamerede med billigste (fra) tilbud. Burde selv have checket, så jeg kom af med lidt mere end, jeg havde behøvet. Reklamerede også med rabat til førstegangs køber, men kunne ikke benyttes på denne ordre.
God pris på varen
Thorsen Møbler gør det godt
Thorsen Møbler gør det godt. Hurtig ekspedition, fin indpakning. Kvalitetsorienteret virksomhed.
Eneste klagepunkt og derfor ikke 5 stjerner er valget af PostNord som transport-leverandør. PostNord formåede at aflevere først 2 stole ud af 6, og derefter ingen besked. Resten kom dagen efter. Da PostNord kræver at man skal være hjemme personligt mellem 7 og 21 er det dybt godnat, og et vanvittigt at skulle blive hjemme hele 2 dage for at modtage 6 stole. Thorsen skal lære at give flere valgmuligheder som fx Bring, GLS eller lign.
God kommunikation med medarbejderne i…
God kommunikation med medarbejderne i webafdelingen omkring fragt og estimater.
Altid perfekt service og vejledning hos…
Altid perfekt service og vejledning hos Thorsen møbler,
Hurtig og præcis levering
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.