Vi var især begejstrede for oplevelserne i Ilulissat. Her er en fantastisk smuk natur. Turen med slædehundene, turen til Sermermiut og sejladsen på Isfjorden var store oplevelser. Vi var heldige med... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Turen var perfekt planlagt med aktiviteter hver dag , selv på rejsedage. Vi boede på gode hoteller og rejste trygt med gode flyselskaber. Vi havde 2 suveræne dage på fantastisk godt... Ver mais
Turen Vinterekspedition i Ilulissats bagland lever op til sit navn. Vi havde en fantastisk rejse i første uge af april, hvor der både er lyst men stadig vinter med hård frost. Vejret skifter meget, me... Ver mais
Særdeles kompetent turleder. Dejlige vandrestier, med mulighed for fra- og tilvalg, for de der var ekstra udfordret. Overnatningsstedet de første 4 dage kan ikke kaldes et hotel. Et ordentligt Inde... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Topas har eksisteret siden 1973. Vores mission er at give dig aktive og autentiske rejseoplevelser med respekt for kultur, natur og miljø.
Topas Travel
Escrito pela empresa
- Aktive fællesrejser til steder hvor andre ikke kommer
- Et rejseeventyr med Topas er altid en aktiv ferie i fællesskab med andre. At komme steder hen hvor de andre ikke kommer, og hvor du slukker for mobiltelefonen og tænder for dig selv.
Informações de contacto
Bakkelyvej 2, 8680, Ry, Dinamarca
- info@topas.dk
- www.topas.dk
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vi har hatt en flott reise til La…
Vi har hatt en flott reise til La Gomera. Vi syns bostedene, særlig de fire første nettene var gode. Hyggelig personale, god morgenmat og fine rom. Jørgen, vår guide, var kunnskapsrik og engasjert, og svarte på alle våre spørsmål. Utfluktene var spennende og variert, men kunne kanskje vært gradert til 3 pga bratt terreng. Turen til og fra gikk også fint, vi fikk god informasjon på forhånd. Vi anbefaler gjerne turen til andre.
Kan kun anbefale Topas
Alle mine drømme blev opfyldt på Grønland 23/2 - 2/3 2026
Fantastisk dygtig guide. Alt klappede efter planen, flybiletter, og god service fra Topas, når jeg ringede eller mailede. Fantastik rejsefællesskab. Fantastisk hotel, med dygtigt personale og flot rent og lækker mad.Og sidst men ikke mindst: Grønland, du gav mig det hele.
Guiden var kompotent og videnbekendt…
Guiden var kompotent og videnbekendt med området.
Og de valgte ruter var inspirende og attraktive. Hygggeligt selskab m.m
Altid fremragende turledere der kan sit…
Altid fremragende turledere der kan sit kram og deler rigt ud af deres viden
Ikke en finger at sætte på noget i…
Ikke en finger at sætte på noget i Topas’ arbejde, men der var småt med sne i Grønland, så iglo-overnatning måtte aflyses (jeg fik pengene retur INDEN vi forlod DK), og hundeslædeturen foregik mest på grus og brun vegetation - men så kan man jo ikke få 5 stjerner ……
Et dejligt rejsemål
Et dejligt rejsemål. Særligt de aktive rejsedage var fantastiske. Smuk hike med masser af gode højdemeter, gode mtb dage i højlandet, væk fra andre turister.
Cykling og vandring
Sri Lanka er det perfekte mix af storslået natur, spændende kultur og vildt dyreliv 🇱🇰
På 18 dage oplevede vi alt fra teplantager og bjergvandringer til safari med leopard og afslapning ved Det Indiske Ocean 🐆🌴
Landet er utrolig varieret, og man får virkelig meget oplevelse på kort tid.
Mødet med lokalbefolkningen og den afslappede stemning gør rejsen helt særlig.
Vi kan kun anbefale Sri Lanka til alle, der vil have aktiv ferie kombineret med strand og store naturoplevelser.
Fantastisk tur
Sympatisk og meget vidende guide. Veltilrettelagte, afvekslende og udfordrende ture. Superhyggeligt med picnic i stedet for madpakker. Jeg var glad for Jørgens sms- beskeder, så der aldrig var tvivl om mødested og -tid. Godt tilfreds med at bo på samme hotel hele ugen
Rigtig god tur
Rigtig god tur. Gode vandreture, flotte udsigter, godt selskab. Og en rigtig god guide der gjorde alt for at det skulle blive en god oplevelse. Kan varmt anbefales.
Dejlig skitur
Havde en dejlig skitur på langrend med Topas. Godt selskab, gode guider, godt hotel. Kan fuldt ud anbefales!
Dejlig langrendsski-ferie i det smukke…
Dejlig langrendsski-ferie i det smukke Norge
Godt sted, god mad, gode guider og søde mennesker
Langrendsferie i Norge
Skønt hotel med wellness afdeling og fitnesscenter. Maden var rigelig og varieret. Stort kagebord. Søde og velforberedte guider. Smuk natur og mange km langrendsspor. En dejlig uge i godt selskab
Vi havde desværre 3 regnvejrsdage
Vi havde desværre 3 regnvejrsdage, der betød at vi ikke kom ud og vandre

Topas rejse
Det er fantastisk at rejse med Topas, der er god information fra det øjeblik du har bestilt rejsen og altid Veluddannede guider der formidler deres viden om destinationen til hele gruppen.
Veltilrettelagt program
Veltilrettelagt program - dygtige chaffører og virkelig empatiske og fagligt dygtige guider.
New Zealand med Topas
Alt på turen opfyldte alle mine forventninger, og lidt til. Topas gjorde som sædvanligt, gennem deres kompetente turleder, alt for, at alle deltagere havde det godt, og fik den bedste oplevelse af skønne New Zealand.
Kan på det varmeste anbefale Topas til jeres næste aktive rejse.
Har rejst mange gange med Topas
Har rejst mange gange med Topas. Det er altid veltilrettelagte.
Har altid været meget tilfreds med…
Har altid været meget tilfreds med Topas. Det her var en kikser.
Forsøger igen en anden gang

Der er styr på tingene
Der er styr på tingene. Var velinformeret inden rejseafgang. Super rejseguide med tjek på tingene. De går op i at støtte lokalsamfundet ved at bo på mindre hoteller og spise på de forskellige lokale restauranter. Velplanlagte udflugter
Spændende tur til Malaga
Spændende tur til Malaga, dejlig rejsegruppe, unikke oplevelser.
Afrejsedagen blev en lang dag med mange timers venten i lufthavnen i Malaga. Det kan måske planlægges anderledes!

Resposta da Topas Travel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.