Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Med tanke på alla dåliga recensioner så var det med lite velande och en viss oro vi beställde ett badkar.. och så glad jag är för det. Vill ge Trygghandel.se en stor guldstjärna!! De höll leveranstide... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Renovação de casas de banho
  2. Loja de acessórios para casas de banho
  3. Loja de banheiras de hidromassagem
  4. Loja de portas para chuveiros

Informação fornecida por diversas fontes externas

Välkommen till Trygghandel! Vi säljer bubbelbadkar, duschkabin, ångkabin, ångdusch, badrumsmöbler och mycket annat för ditt badrum. Läs mer på vår hemsida!

Informações de contacto

2,9

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

55 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

2,9

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt fel att företaget inte vet hur…

Helt fel att företaget inte vet hur deras varor distribueras!? En box! i skogen och kort tid för att hinna hämta ut sin vara. Och om man missar pga olika omständigheter så måste man betala dubbelt för att få sin vara!!!Inte bra service….

12 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi beställde ett badkar och beräknad…

Vi beställde ett badkar och beräknad leverans var 8-10 veckor. När det gått 4 månader och vi inte fått någon återkoppling från företaget kontaktade vi kundtjänt och får till svar att det skulle ta ca en månad till och när de sa att det var tveksamt att vi skulle få någon kompensation annulerade vi köpet. Mycket oseriöst. Skulle aldrig rekomendera att köpa något från dem!

8 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

badkar med tassar

Köpte ett badkar med tassar fick den snabbt och smidigt hemlevererad. Dock var slangen lite sprucken i kanten så att vatten läcker ut i kanterna när man tömmer karet. Men annars väldigt nöjd med produkten

17 de setembro de 2025

Mycket bra 5/5

Mycket bra 5/5!

- Ett trevligt bemötande.
- FLEXIBLA
- snabb & säker leverans.

Ett spabad till ett mycket bra pris 🚀🚀

21 de fevereiro de 2025

Kass service

Kass service! Klarar inte av att hålla leveranstiden trots 2 månaders leveranstid. Fick mitt badkar efter 3 månader. Inte heller hör de av sig. 10 minuter innan DHL är framme hos mig får jag reda på att det är på väg. En försändelse som ska kvitteras. Fy farao för ett dåligt företag!

8 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Aldrig mera att jag köper ifrån detta…

Aldrig mera att jag köper ifrån detta bolag. Tog 6 mån innan jag fick den, skulle ta 8-10veckor. Olika bortförklaringar varje gång. Otrevlig kundtjänst. Hålen passade inte på taket, så rörmokaren fick borra nya. Lite ostadig, så jag får vara försiktig när jag duschar.

11 de abril de 2024

Jag beställde vattentåliga…

Jag beställde vattentåliga (självklart?!) spa-belysning ifrån Trygghandel.se, har köpt vårat badkar därifrån utan problem, men detta är de värsta jag någonsin sett. De ska då som de står i varubeskrivningen ”Dessa SPA-lampor eller spa lights är underbara små badlampor. Oavsett om du vill ha dom i duschen eller i badkaret så kommer du kunna njuta av en lugnande ljusterapi från lampornas dova sken. Du kan fästa de vattentåliga badlamporna på badkarets insida eller på väggen i duschen.” Vattentåliga badlampor… jag lät min 1.5år son ha dessa i badkaret vid två tillfällen när jag sedan upptäcker hur de har läckt in massor till batterierna och hur de runnit ut i badkaret. Usch, att ni inte skäms över att leverera så fruktansvärt dåliga saker, som dessutom ska vara i vatten, kunde ha slutat väldigt illa! Har direkt anmält till Konsumentverket och rekommenderar alla andra att absolut INTE köpa ifrån detta företag.

12 de agosto de 2023

Sämst kundservice

Sämst kundservice. Har både ringt och mejlat dem. Hade ett ärende gällande reklamation (vikbar badbalja) som pågick i flera månader. Har än idag inte fått hjälp... Välj någon annan och slipp huvudvärk!

8 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb återkoppling och utmärkt service!

Snabb återkoppling redan på första mailet, felsökning och reparation av vårt spabad inom loppet av en vecka. Supertrevlig och kunnig personal. Kan varmt rekommendera denna firma , ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/ Linda i Degerfors

26 de outubro de 2022

Köpte duschkabinen

Köpte duschkabinen
Mycket dålig kvalitet med trasiga delar. Oseriösa kundservice samt otrevlig. Jag blev tvång att betala extra för montering och elektriker för att hitta problemet. Jag kommer inte att rekommendera företaget till andra.

7 de agosto de 2022

Otrolig service!

Otrolig service! Beställde på söndag eftermiddag, fick angiven leveranstid inom fem till tio dagar. Några timmar senare får jag ett personligt mejl från en medarbetare på Trygghandel som undrar om jag kan ta emot min vara redan dagen därpå, vilket jag kunde. Varan levererades inom utsatt tidsspann redan dagen därpå. Är dessutom jättenöjd med badkaret jag köpte så jag kan bara rekommendera Trygghandel!

15 de junho de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.