Leia as opiniões dos outros
Ett seriöst företag som vet vad kundservice och kunskap är!!! Beställt ifrån Twostroke flera ggr, alltid väldigt snabba på både leverans och mejl, ifall man har någon fråga! Sist hade jag en... Ver mais
Informações sobre a empresa
Nätbutiken för dig som kör moped! Köp billiga mopeddelar och tillbehör för scooter och crossmopeder i vår onlinebutik. Här hittar du ett stort utbud och snabba leveranser av moped reservdelar, originaldelar, trim och styling till mängder av mopedmodeller. Vi har sålt moped reservdelar och tillbehör på nätet sedan 2006. Beställning lagd vardag innan kl. 14.30 skickar vi normalt samma dag (helgfria vardagar) som ordern läggs.
Informações de contacto
Box 2009, 176 02, Järfälla, Suécia
- info@twostroke.se
- www.twostroke.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Bra kundservice
Fick ett framdrev som var fel från fabrik, sånt kan ju hända den bäste. Kundservicen och bemötandet från Twostroke var i topp. Finns absolut ingenting att anmärka på. Kommer inte tveka på att handla mer delar härifrån och jag rekommenderar alla att handla.
Bästa levererantören i Sverige
Jag har i olika omgångar köpt delar till sonens moped för mer än 10.000 kr. Det är alltid supersnabb leverans, 1-2 dagar. Alltid rätt saker som levereras. Vidare så är priset helt rätt och det är mycket bra kvalitet på allt. När jag har haft frågor så har jag alltid fått snabb hjälp. Detta är den bästa leverantören i Sverige!
Ett seriöst företag som vet vad…
Ett seriöst företag som vet vad kundservice och kunskap är!!!
Sist hade jag en reklamation som löstes på ett par minuter. Det är kundservice på riktigt hög nivå!!
Så nu blir ni inte av med mig och min son som kunder på en lång tid framöver!
Det var bra frakt tid och bra packning
Det var bra frakt tid och bra packning. Det var dock dåligt när jag skulle returnera en produkt. De svarade på helt andra saker från vad jag frågade tillbaka och ville inte ta emot min produkt när det inte ens gått någon dag. De verkade inte heller ha en bred koll på mopeder utan bara de största märkena.

Resposta da Twostroke
Rigtig god levering
⭐⭐⭐⭐⭐
Rigtig god oplevelse hos Twostroke(Sverige) Jeg bestilte nogle dele til min knallert og hele processen gik hurtigt og problemfrit. Varerne levede op til forventningerne, og leveringen var hurtigere, end jeg havde regnet med. Kan kun anbefale dem til andre.
Har nog beställt här över 30 gånger och…
Har nog beställt här över 30 gånger och har aldrig blivit besviken, har alltid fått rätt saker och frakten är riktigt snabb får sakerna dagen efter om man beställer innan 14:30. Om jag skulle beställa fel så kan man reklamera utan problem.
Mycket bra service
Mycket bra service. Köpte fel lås och fick byta utan något krångel. Väldigt snabb leverans.
Beställde delar från denna firma.
Beställde delar från denna firma.
Snabb leverans och snabbt o bra bemötande! Rekomenderas..
Ljusets hastighet 🚀
Har beställt ganska mycket från twostroke genom åren och det är helt otroligt så snabba de är på att få iväg lagda beställningar.
Beställde igår en massa saker och nu idag kan jag hämta ut min låda. Då är det ändå 65mil avstånd.
Får alltid rätt saker också.
Bra sortiment och priser
Bra sortiment och priser. Snabba leveranser och bra kundtjänst.
Åkte till min Peugot återförsäljare för…
Åkte till min Peugot återförsäljare för att köpa några skruvar som kommit bort. Men de orkade inte ens göra sig besväret att ta hem dem. Hasse på Twostroke skickade svar på några minuter och dagen efter hade jag skruvarna hemma i postlådan. Helt sjuk service, hade gett 100 stjärnor om det bara gick. Rekommenderar varmt ALLA att handla av denna firma.
Bra service
Bra service, snabb frakt, bra kundtjänst. Inte haft problem med någon av mina 15 beställningar.
Snabba leveranser
Snabba leveranser, superbra service och bra grejer. Kan verkligen varmt rekommendera
Bra utbud av delar snabba leveranser
Bra utbud av delar, snabba leveranser och trevligt bemötande
Fruktansvärt nöjd med deras kundtjänst…
Fruktansvärt nöjd med deras kundtjänst gällande reklamation utav en skadad artikel.
Snabb leverans, rätt saker. Order #2244119
Snabb leverans, rätt varor. De är kanske inte billigast på nätet, men när man är mer intresserad av att grejerna ska funka, då är det här man ska handla.
Snabb leverans och sjukt snabb respons…
Snabb leverans och sjukt snabb respons när man har frågor! Rekommenderas starkt!
Fick hem ett redan sprucket och dåligt…
Fick hem ett redan sprucket och dåligt limmat gummi insug i skarv men det vägrade kundtjänst lyssna på och skulle verka experter otrevliga.

Resposta da Twostroke
Fantastiskt bra onlinebutik med bra service
Fantastiskt bra onlinebutik med bra service.