Fick ett framdrev som var fel från fabrik, sånt kan ju hända den bäste. Kundservicen och bemötandet från Twostroke var i topp. Finns absolut ingenting att anmärka på. Kommer inte tveka på att handla m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag har i olika omgångar köpt delar till sonens moped för mer än 10.000 kr. Det är alltid supersnabb leverans, 1-2 dagar. Alltid rätt saker som levereras. Vidare så är priset helt rätt och det är myck... Ver mais
Ett seriöst företag som vet vad kundservice och kunskap är!!! Beställt ifrån Twostroke flera ggr, alltid väldigt snabba på både leverans och mejl, ifall man har någon fråga! Sist hade jag en... Ver mais
Det var bra frakt tid och bra packning. Det var dock dåligt när jag skulle returnera en produkt. De svarade på helt andra saker från vad jag frågade tillbaka och ville inte ta emot min produkt när det... Ver mais
Informações sobre a empresa
Nätbutiken för dig som kör moped! Köp billiga mopeddelar och tillbehör för scooter och crossmopeder i vår onlinebutik. Här hittar du ett stort utbud och snabba leveranser av moped reservdelar, originaldelar, trim och styling till mängder av mopedmodeller. Vi har sålt moped reservdelar och tillbehör på nätet sedan 2006. Beställning lagd vardag innan kl. 14.30 skickar vi normalt samma dag (helgfria vardagar) som ordern läggs.
Informações de contacto
Box 2009, 176 02, Järfälla, Suécia
- info@twostroke.se
- www.twostroke.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Hjälper alltid till och jobbar riktigt…
Hjälper alltid till och jobbar riktigt snabbt
Felaktiga produkter och otrevlig support
Felaktiga produkter och otrevlig support
Vid med än ett tillfälle har vi fått produkter där det står att de ska passa mopeden i fråga, men antingen är det helt fel eller från en modell efter/innan den vi har.
När vi kontaktade dem så blev min man först idiotförklarad för att han skrev på engelska istället för svenska, då hans namn låter svenskt och detta blev fokus för hela konversationen istället för problemet som uppstått. (självklart blev min man då irriterad)
Men från någon som jobbat inom kundtjänst i flera år.... får man ett mejl på engelska så svarar man på engelska också, enkelt. Låt tjejen svara på er mejl, hon vet i alla fall hur man hanterar kunder!!
De kåpor vi beställde passar inte, hålen alignas inte med de som är på mopeden, men ändå påstår de att vi har fått korrekt produkt. Hur kan den då inte passa?
Visst du får snabb leverans, snabb leverans av fel saker och de vill inte ta ansvar för det. Att det blir fel en gång kan väl hända, men när det sker fler gånger så är det någonting annat som är fel!
För att vara på säkra sidan, ta era affärer någonannanstans! Speedline är bra!

Resposta da Twostroke
Ett företag med mycket bra service
Ett företag med mycket bra service, support och hjälp.
Helt klart ett företag jag stöder med att köpa delar från.
Twostroke:s service, support är mycket värt.
Extremt pålitligt,snabb leverans och…
Extremt pålitligt,snabb leverans och generellt ett bra företag.
Väldigt bra service
Väldigt bra service. Mycket tillmötesgående. Köpt en del reservdelar till sonens moped. De är dock inte använda länge än så vet inget om kvaliteten, Men känslan av delarna är bra
Supersnygg hantering i ett…
Supersnygg hantering i ett reklamationsärenden!
Riktigt bra när det gäller alla aspekter
Riktigt bra när det gäller alla aspekter
Kan inte vara nöjdare!!
Kan inte vara nöjdare! Fick svar på mail fråga nästan omgående och hjälp med vad jag behöver till min moped. Kände ett genuint intresse av god service. Och riktigt snabb leverans! Beställde vid 13 tiden och hämtade ut paketet dagen efter. Proffsigt packat och kvalitets produkter. Fullt betyg av mig/ PJ
De skrev at der ville går 1-4 hver dag…
De skrev at der ville går 1-4 hver dag og der gik kun 4 dag så fik jeg en besked at jeg kunne hente den. Super service
Det sted jeg vil bestille fra igen
Mvh René Kristensen
great customer service
i bought a mxs racing 70cc cylinder kit it sadly came with a factory failure but i went to complain about the nail deep scracthes in my cylinder and within a couple of days i got sent a brand new cylinder
i deffinently have plans of buying from them again
Snabba och Trevliga
Jag är så jätte nöjd med snabba svar om det är något man har beställt fel eller vill returnera. Trevligt bemötande och snabba leveranser. Tack Kundtjänst👍😎
10/10 kundservice
10/10 kundservice. Alltid trevliga. Sjukt snabb frakt
Extremt bra!
Beställde igår och beställningen är redan skickad 08:16 nästa dag. Helt sinnessjukt bra leveranstider. Tack så mycket!
Vi beställer alltid från twostroke.se…
Vi beställer alltid från twostroke.se när vi behöver delar till moppen. Snabb leverans och en toppenbra kundtjänst, som svarar snabbt och alltid är lösnings fokuserade!
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans, extremt bra kundservice
Sjukt vad snabb leverans tid
Sjukt vad snabb leverans tid. under 24 timmar. bra utbud och billiga priser
Underbar kundservice
Underbar kundservice. Helt outstanding när det kommer till allt inom mopeder Sverige.
Dessa människor vet inte hur man skickar rätt beställning
Dessa människor vet inte hur man skickar delar. Beställde en förgasare och dom skickade en helt annorlunda förgasare och den kostade mig mycket pengar.
Snabba leveranser och suverän och snabb…
Snabba leveranser och suverän och snabb service från kundtjänst.