Fick ett framdrev som var fel från fabrik, sånt kan ju hända den bäste. Kundservicen och bemötandet från Twostroke var i topp. Finns absolut ingenting att anmärka på. Kommer inte tveka på att handla m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag har i olika omgångar köpt delar till sonens moped för mer än 10.000 kr. Det är alltid supersnabb leverans, 1-2 dagar. Alltid rätt saker som levereras. Vidare så är priset helt rätt och det är myck... Ver mais
Ett seriöst företag som vet vad kundservice och kunskap är!!! Beställt ifrån Twostroke flera ggr, alltid väldigt snabba på både leverans och mejl, ifall man har någon fråga! Sist hade jag en... Ver mais
Det var bra frakt tid och bra packning. Det var dock dåligt när jag skulle returnera en produkt. De svarade på helt andra saker från vad jag frågade tillbaka och ville inte ta emot min produkt när det... Ver mais
Informações sobre a empresa
Nätbutiken för dig som kör moped! Köp billiga mopeddelar och tillbehör för scooter och crossmopeder i vår onlinebutik. Här hittar du ett stort utbud och snabba leveranser av moped reservdelar, originaldelar, trim och styling till mängder av mopedmodeller. Vi har sålt moped reservdelar och tillbehör på nätet sedan 2006. Beställning lagd vardag innan kl. 14.30 skickar vi normalt samma dag (helgfria vardagar) som ordern läggs.
Informações de contacto
Box 2009, 176 02, Järfälla, Suécia
- info@twostroke.se
- www.twostroke.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
God kundfokus, lätta att få tag i och snabba leveranser.
Verkligen ett företag med supergod service. Jag har beställt lite saker av dem samt mailat dem med lite frågor. De svarar alltid snabbt och informativt. Beställningar som jag gjort skickas alltid omgående. Vid ett tillfälle fick vi trasiga blinkers men Twostroke löste det snabbt och i en handvändning var nya blinkers påväg. God kundfokus, lätta att få tag i och snabba leveranser. Vad mer kan man begära som kund. Jag rekommenderar dem varmt.
Fantastiskt kundbemötande
Fantastiskt kundbemötande och väldigt snabba med leveranser. Behövde reklamera en vara och den blev de gjorde dom super snabbt. Rekommenderar verkligen!!!! Rekommenderar starkt dom!
Snabb leverans,bra support,stort ombud
Snabb leverans bra support och stort sortiment!
Fick snabb och bra hjälp av er support…
Fick snabb och bra hjälp av er support idag! Rekommenderar verkligen alla att handla hos er!!
Alltid snabb service både på mejlfrågor…
Alltid snabb service både på mejlfrågor och leveranserna. Har det mesta och kan mycket. Rekommenderas starkt!
Köpte en del som gick sönder i om 2år…
Köpte en del som gick sönder i om 2år varpå jag mailade förklaringen och fick till svar samma dag att jag får en ny skickad samma dag!!!
Otroligt proffsiga
Riktig bra service och är stolt…BÄSTA moppe delar försäljarna
Riktig bra service och är stolt handlare hos TW
Beställning/Montering mindre än 24 tim
Beställningen den 2024-05-28 kl. 15.13 från Stockholm, färdigmonterat den 2024-05-29 kl 12.15 i Helsingborg.
Leverans och montering mindre än 24 timmar.
Ni är Fantastiska verkligen ❤🙏
Hälsningar
Imponerande leverans!
Beställde en cylinder till en gilera moppe till grabben. La beställningen fredag 12.26 och får lördag kl 10.00 ett meddelande att den är framme. Helt galet imponerande bra!!!
Grejerna är väll bra men det står inte…
Grejerna är väll bra men det står inte en ordentlig beskrivning på allt man köper, det leder till att man köper fel saker. Väldigt dålig kundservice, istället för att vara professionella så käftar dem emot och vägrar erkänna att de har fel. Jag skrev ett dåligt omdöme som dem inte gilla och då tog de bort den och bannade mig från sidan, väldigt oprofessionellt. Jag rekommenderar andra sidor som t.ex maxiscoot och speedline för att dem har större utbud, billigare, professionella och bättre kundservice.
Suverän service och snabba leveranser!
Twostrokes leveranser är bara så…
Twostrokes leveranser är bara så extremt snabba då jag vet inte ens vad jag ska säga. Beställde ett paket på en tisdag eftermiddag. De skickade paketet efter 40 minuter och paketet kom nästa dag. På typ 13 timmar totalt. Extremt bra hemsida ifall du inte orkar vänta
Löjligt snabb leverans
Löjligt snabb leverans! Beställde på kvällen och lämnade en kommentar med önskemål att leveransen skulle gå lite fortare än vanligt, klockan 06 får jag ett mail att ordern är skickad, aldrig varit med om liknande! Guld värd support
Alltid lika nöjd…
Alltid lika nöjd med varorna man får hem! Uppehåller verkligen en superbra kvalitet och prestanda. Frakten går snabbt!
Rekommenderar starkt!
Dom svarar direkt man mallar dom och…
Dom svarar direkt man mallar dom och dom är så himla kunniga inom allt vad som gäller mopeder rent av sagt dom är dom bästa i Sverige rekommenderar dom till 100 %
Super bra service och snabba leveranser
Beställer på em
Beställer på em, och har det på fm dagen efter. Grymt bra service och snabba leveranser. Kan inte bli bättre än så för oss beställare.
Grym kundsupport
Snabba leveranser, bra sortiment och grym kundsupport
Behövde byta storlek på Hoodie
Behövde byta storlek på Hoodie. Bra respons på mail samt blixtsnabbt byte av storlek. Bra service.