Fick ett framdrev som var fel från fabrik, sånt kan ju hända den bäste. Kundservicen och bemötandet från Twostroke var i topp. Finns absolut ingenting att anmärka på. Kommer inte tveka på att handla m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag har i olika omgångar köpt delar till sonens moped för mer än 10.000 kr. Det är alltid supersnabb leverans, 1-2 dagar. Alltid rätt saker som levereras. Vidare så är priset helt rätt och det är myck... Ver mais
Ett seriöst företag som vet vad kundservice och kunskap är!!! Beställt ifrån Twostroke flera ggr, alltid väldigt snabba på både leverans och mejl, ifall man har någon fråga! Sist hade jag en... Ver mais
Det var bra frakt tid och bra packning. Det var dock dåligt när jag skulle returnera en produkt. De svarade på helt andra saker från vad jag frågade tillbaka och ville inte ta emot min produkt när det... Ver mais
Informações sobre a empresa
Nätbutiken för dig som kör moped! Köp billiga mopeddelar och tillbehör för scooter och crossmopeder i vår onlinebutik. Här hittar du ett stort utbud och snabba leveranser av moped reservdelar, originaldelar, trim och styling till mängder av mopedmodeller. Vi har sålt moped reservdelar och tillbehör på nätet sedan 2006. Beställning lagd vardag innan kl. 14.30 skickar vi normalt samma dag (helgfria vardagar) som ordern läggs.
Informações de contacto
Box 2009, 176 02, Järfälla, Suécia
- info@twostroke.se
- www.twostroke.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Fantastisk service och ruskigt snabba…
Fantastisk service och ruskigt snabba leveranser. De gånger jag frågat om råd har jag fått snabb och bra hjälp. Uppdatering 2024-05-29: Jag har haft två reklamationsärenden nu på kort tid och måste återigen ge Twostroke beröm. Oerhört snabbt och proffsigt bemötande. Ersättningsdelar har skickats direkt efter att reklamationen blivit hanterad.
En riktigt bra webbutik
Stort utbud, bra websida, snabba svar och snabb och enkel hantering av returer.
Kritik
Kritik, gäller samtliga Stötdämpare till moped.
Man får ingen uppfattning av mot trycket = EXP. hårdhet 100/140 lbs/inc = 1,79/2,50 kg/mm.
Man vet inte vad man får vid köp, väger man 100kg kan man inte ha en stötdämpare för en som väger 50kg. (Landsväg, Offroad, Cross)
Finns ingen rekommendation för person vikt, eller den ställbara stötdämparens mottryck i dom olika ställbara lägena.
Blir bara onödiga retur kostnader för att hitta rätt stötdämpare med rätt tryck.......Har färgen något med trycket att göra?......Dåligt!!!!//A-B
Skrit bra snabb leverans bra kavlite på…
Skrit bra snabb leverans bra kavlite på varorna
Snabb respond vid eventuella…
Snabb respond vid eventuella reklamation eller byten. Super trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma vid frågor, enkla som mer komplicerade.
Jag köper inte någonstans. TS är stället! Mvh/Christian
Mycket nöjd. Rekommenderas!
Har köpt reservdelar under några år hos Two Strokes och har alltid varit väldigt nöjd med allting från kundsupport (som svarar snabbt) och oftast får man delarna nästa dag om du beställer innan 14 tror jag det är. Stort utbud! Mycket nöjd, inget att klaga på, kunniga och hjälpsamma. Rekommenderar att Ni handlar era delar här!
Suveräna
Har gjort många beställningar hos twostroke. Alltid fått paketen snabbt oftast dagen efter. Samma med svar på mail alltid snabba svar och hjälpsamma!!
Mycket bra företag
Mycket bra företag, bar produkter och mycket bra kundservice
Otrolig kundservice
Otrolig kundservice, svarar fort och personligt med tydligt vägledande!
Riktigt grym service!!!
Ett väldigt bra företag med duktiga…
Ett väldigt bra företag med duktiga medarbetare!
Det snabbaste internet-bolaget jag handlat hos sista 10-åren, suverän service och proffsigt bemötande👍🏻 Handlat 4-5ggr sista månaden, så snabba att svara samt skicka rätt delar!
Betyg 5/5
Håkan/Sigtuna
Snabb service och kunnig personal
Snabb service och kunnig personal! Perfekt för amatörskruvare som mig! Supersnabba leveranser med, finns inget att gnälla på
Supersnabb expediering.
Supersnabb expediering.
Bara +++++
Beställde på Onsdag levererat på Fredag!!!
Beställde en spegel
Beställde en spegel, fick en ny utan krångel.
Installerade min nya spegel till mopeden och upptäckte ett högt ringande ljud. Misstänkte såklart spegeln eftersom det var det enda jag skruvat med.
Skrev till supporten och gav mig ett val mellan pengar tillbaka eller en ny spegel skickad, utan krav på att skicka tillbaka den gamla eller ens en video/bild på problemet.
Proffsigaste och snällaste supporten jag någonsin upplevt. Rekommenderas stark
Two Stroke är mycket bra.
TS är snabba på både att skicka moppedelar.
Och är snabba utan krångel när det blivit fel och man ska skicka tillbaka. Snabb mail kontakt och bra personal.
Helt otroligt snabba leveranser!
Helt otroligt snabba leveranser! Hanteringen är perfekt. Twostroke.se kan inte annat än rekommenderas till 100%. Superbra!
Svarade inom 15 minuter på mitt mail
Svarade inom 15 minuter på mitt mail, Min nya moppedel pajade dom hesiterade inte med att säga nej till att skicka ny till mig utan kostnad. En av dom bästa servicarna jag fått
Mycket bra kundbemötande och utmärkt…
Mycket bra kundbemötande och utmärkt support vid tekniska frågor.
Bästa service och super snabba…
Bästa service och super snabba leveranser får hjälp med alla frågor och allt man undrar över bara bäst!!
Grym service här!
Beställde ett paket med nya kåpor där stänkan fram inte passade in riktigt. Kontaktade Twostroke kundtjänst och fick svar direkt samt kompensation på priset. Snabbt svar - inget tjafs och trevlig personal som direkt agerade och förstod problemet. Kommer från och med nu inte att handla från något annat ställe!