Door failliet gaan van Tyfoon ben ik nu de dupe. Had telefoon met simkaart aangevraagt. Telefoon weer retour gestuurd maar nu krijg ik factuur van Ben. Ik betaal niets omdat ik niets heb. Gevolg is s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zeer tevreden over de service van Typhone, kreeg eerst een Huawei P8 die vaak vast liep en dus niet bruikbaar was, na 1 telefoontje goed te woord gestaan, kreeg direct hulp en altijd fijn geen lan... Ver mais
Al meerdere jaren bestel ik bij Typhone. Gewoon om de simpele reden dat ze 9 van de 10 keer goedkoper zijn, het met groot gemak gaat en ze altijd erg snel zijn met uitleveren. - Bestelling plaa... Ver mais
Ik wilde mijn telefoonabonnement verlengen. Na wat heen en weer gemail zou mijn nieuwe abonnement gisteren ingaan. Wat bleek toen ik dit controleerde? Niet de afgesproken hoeveelheid data en belminute... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
In 2000 opgericht en sindsdien gegroeid naar ruim 100 jongens en meisjes sterk. Elke dag gedreven om het online winkelgemak in telecomproducten voor iedereen zo groot mogelijk te maken: van voordelige sim only abonnementen tot de nieuwste smartphones van Apple, Samsung, Sony, HTC, Huawei LG en talloze andere smartphones en accessoires. Helpen, dat doen we graag. Vragen, advies of opmerkingen, we zijn je altijd van dienst. Wil je dus met ons in contact komen? Dan kun je dat doen via info@typhone.nl, of via Facebook of Twitter. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op, we zitten voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.
Informações de contacto
Luchthavenweg 81.115, 5657 EA, Eindhoven
- 040-2353000
- info@typhone.nl
- www.typhone.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Goedkoper dan aanbieder
De aanbieding die ik kreeg via mijn aanbieder (t-mobile) was duurder dan die van Typhone (ondanks verlenging). Bizar maar heb er wel gebruik van gemaakt. Paar dagen later telefoon etc. in huis.
Prima.
Goede site met fijne klantenservice die bij onduidelijkheden helpt.
Vaker een telefoon/abbo gekocht en nog nooit problemen gehad met typhone.
Snelle levering van product en snelle afhandeling
Ik heb bij Typhone.nl een Samsung Galaxy J5 gekocht en tegelijkertijd mijn abonnement verlengd.
Dit alles is keurig gegaan, werd netjes op de hoogte gehouden met mails en had mijn telefoon al binnen enkele dagen binnen.
Ik heb al meerdere malen mijn abonnement via Typhone.nl verlengd en tot op heden nooit geen problemen gehad!
Ik zou deze site aan iedereen aanraden!!
Vlotte levering, maar matige aftercare
Alles is vlot en probleemloos geleverd, De afrekening was ook correct. Maar ik heb problemen met de installatie van mijn telefoon. Met name lukt het niet om de data van mijn oude telefoon naar mijn nieuwe over te zetten.
Een telefoontje leverde geen ondersteuning op ik kon alleen het toestel terug sturen,
Snel en duidelijk
Dinsdagavond(laat) verlenging plus toestel aangevraagd, donderdag ochtend alles geregeld, nieuwe abonnement ging gelijk in, en toestel komt vrijdag. Door een aantal negatieve reacties over de snelheid was ik benieuwd of alles goed zou gaan, maar ondanks dat het niet helemaal duidelijk was hoelang het ongeveer zou duren, hebben ze het snel voor elkaar gekregen. Daardoor, gecombineerd met de goede prijs, heb ik alleen maar reden voor een positief oordeel. Ga zo door!
Bestelling iPhone 6
Betrouwbaar gemakkelijk en vooral probleemloos! Voor iedereen die bij typhone wil bestellen zeker doen!
duidelijk snel
Ik vond dat deze bestelling goed is aangepakt. De termijn van levering was goed(de postbode was wel heel laat)en goed verzorgd. Ik heb gelukkig niet lang hoeven wachten.
goede service, 1 probleem
service was goed, bestelling snel geleverd and gelijk contact opgenomen toen verlenging per SMS niet kon.
enige probleem dat ik had was dat er nergens duidelijk stond vermeld dat de nieuwe SIM via typhoon geactiveerd moest worden.
top bedrijf
Uitstekende aanbiedingen van alle mobiele telefoon aanbieders en zeer concurerend.
Discriminerende praktijken en geen aanbod van restitutie
Ik probeerde mijn KPN contract te VERLENGEN via deze webshop, en betaalde een bepaald bedrag voor een nieuwe telefoon. Aangezien ik een Noorse burger, vulde ik in de ID-gegevens van mijn Noorse paspoort op de website, geen probleem. Een dag of twee later krijg ik een onsamenhangende e-mail dat er iets ontbreekt. Ik probeer contact op met de webshop. Maar pas na een paar pogingen wordt duidelijk dat deze winkel elke vorm van ID elders uitgegeven dan in Nederland niet accepteert. Dit is een schending van de Nederlandse wet tegen discriminatie, zoals opgemerkt door Het College van de Rechten van de Mens in hun oordel 2013-24.
Na wijzen twee keer naar deze oordel heb ik nooit iets meer van dit bedrijf gehoord. Het geld dat ik ze al betaald lijkt te zijn verloren.
Update:
Het antwoord van typhone.nl is gewoon niet geloofwaardig.
Een andere webshop had geen probleem met de verlenging van mijn abonnement, en met dezelfde provider.

Goede geduldige service
Doordat ik op de site bij het een selecteren van een telefoon de gegevens van de iPhone 6 plus kreeg in plaats van de iPhone 6 ontstond er verwarring. Ik dacht hierdoor een nieuw abonnement goedkoper zou zijn dan verlengen. Toen ik een printscreen stuurde van de informatie die ik zag op de website werd pas duidelijk dat het om een ander toestel ging. De callcentermedewerkster heeft met veel geduld samen de kosten berekend. Haar berekening klopte. Ik ben blij dat ze de tijd heeft genomen om alles met mij door te nemen en dat ze de tijd heeft genomen om te bekijken waarom ik ervan overtuigd was dat verlengen duurder zou zijn.
Duurt erg lang allemaal
Geduld moet je hebben.
Ik heb op 12-11-2015 een zakelijk abonnement afgesloten. Vanwege de slechte reviews heb ik besloten om zelf elke week contact op te nemen over de status van de order. Aantal keren dus gebeld en kreeg als antwoord dat het bij Tele2 ligt, prima maar houdt de klant ook op de hoogte. Op vrijdag 4 december weer gebeld, blijkt dat aanvraag goed is gekeurd, maar dat ze bezig zijn met de nummerbehoud te wijzigen... Terwijl ik nog geen simkaart heb en de telefoon ook niet heb ontvangen.
Op 7 december kreeg ik op mijn huidige telefoon een bericht dat op 8 december mijn simkaart moet vervangen (Terwijl ik nog niets heb ontvangen.) Gebeld naar Typhone, maar telkens als ik zakelijke afdeling bel, krijg ik de gewone afdeling.. de telefoniste heeft mij netjes geholpen en zou het neerleggen bij de zakelijke afdeling... Rond 17.15 weer gebeld, want ik had nog niets gehoord. Blijkt dat er niemand van de zakelijke afdeling er is, als wordt er wel verteld dat het z.s.m. wordt opgepakt. Ik ben benieuwd wanneer ik de telefoon en de simkaart echt een keer kan ontvangen.. of wordt het pas in 2016.
Kort samengevat:
- Wachtrij klantenservice is lang
- Duurt lang voordat het abonnement is afgesloten en voordat de telefoon er is.
- Op zakelijk afdeling werken volgens mij maar 2 personen
- Communicatie qua informeren naar de klant kan veel beter
Twijfel zat tussen 2 en 3 sterren. De klantvriendelijkheid heeft mij gebracht op de 3e ster.

Top toestel
Op het toestel niks aan te merken. Dit is het beste toestel op de markt op dit moment. Maar je merkt dan ook wel dat je voor die kwaliteit betaald, want de iphone is redelijk prijzig. Het besturigssysteem werkt ook geweldig en aangezien de ihpone volledig synchroniseert met de mac heb ik altijd alles bij de hand. Al met al zeer tevreden!
Ondanks de slechte beoordelingen toch besteld
Een los toestel voor mijn vrouw d'r verjaardag besteld bij Typhone. Ik was er eerst sceptisch over dit bedrijf vanwege de vele slechte beoordelingen. Echter zaten er ook goede woorden tussen de berg beoordelingen. En de prijs met Black Friday was te aantrekkelijk. Na onderzoek is er in ieder geval nog niet voorkomen dat men opgelicht werd. Wel enorm veel klachten bij het afsluiten van een abonnement. Met het los halen van een toestel zijn de reviews positief. Ook hier is het allemaal prima gegaan :-) Ik zat met smart te wachten op het pakketje. Zaterdag besteld, dinsdag in huis via PostNL. Ik wens Typhone veel succes, hopelijk krijgen ze de abonnementen t.z.t. wel op orde.
Zo kan het ook!
Vanaf moment dat de einddatum van mijn abonnement in zicht kwam heb ik contact gehad met Typhone.nl
Ik kan niet anders zeggen dan dat je met een bedrijf te maken krijgt die doen wat ze moeten doen en personeel die weten waar ze mee bezig zijn.
Dat wat je tegenwoordig mist bij de meeste winkels, doen zij namelijk wel ; dat metertje extra lopen zonder daar moeilijk over te doen.
gé
Wachten...
Ik heb woensdag 25-11-15 een bestelling gedaan op Typhone.nl
Direct contract e.d. opgestuurd en de dag erna mail gekregen dat deze in goede orde zijn ontvangen en dat het abonnement word aangevraagd. Gisteren (2-12-15) heb ik bericht ontvangen van de provider dat ik een account kon aanmaken om mijn verbruikte MB's kan inzien, ik ga er dus vanuit dat de aanvraag is geaccepteerd en de telefoon in principe verzonden kan worden. Nu vraag ik mij wel af wanneer de telefoon word geleverd... Vind het erg lang duren.

Resposta da Typhone.nl
Perfect geholpen er werd goed geluisterd
Mijn abonnement liep af. Ik werd gebeld om mijn abonnement te verlengen...had al wat voorwerk gedaan...maar met hulp van de medewerker van typhoon heb ik de juiste en goedkoopste keuze gemaakt. Gewoon top er werd goed geluisterd en ben blij met mijn nieuwe Samsung s6. Fijn toestel en makkelijk te bedienen. En het zijn mooie foto's. Goede keus geweest. Thanks typhone
Microsoft Lumia 640 gekocht
Overzichtelijke website. Snel bestellen. Zeer snelle levering. Levering goed te volgen. Heb hier al vaker besteld en daarom bereid een paar euro's meer te betalen voor een losse telefoon. Jammer dat er voor een Microsoft telefoon weinig accessoires beschikbaar zijn. Maar dat zal nog wel komen als die telefoons meer verkocht worden.
Sprakeloos
Voorop gesteld: ik heb al meer dan 10 jaar hele goede ervaringen met Typhone en besloot dit jaar voor de tweede keer (nu voor mijn vrouw) een telefoon met abonnement aan te schaffen.
De eerste order werd afgewezen door T-Mobile (om een verkeerde reden bleek later, want de tweede order is wel geaccepteerd). Het geld voor de geaccepteerde order is dus ook al afgeschreven. Maar goed, dat maakt mij allemaal niet meer uit, want ik ben al blij dat mijn vrouw haar cadeautje gaat krijgen.
Na de afwijzing kreeg ik direct een mail van Typhone met de mededeling dat binnen 1-5 werkdagen het geld wordt teruggestort. Vandaag op werkdag 5 belde ik met de klantenservice om even te checken waar het geld blijft en ik kreeg te horen dan de policy is dat ik pas binnen 14 dagen mijn geld mag verwachten. Ik was echt met stomheid geslagen, want hoe moeilijk kan het zijn om geld terug te storten waar ik niks voor heb gekregen? Los van het feit waar nou de fout ligt (Typhone of T-Mobile) mag ik toch wel verwachten dat ik netjes mijn geld weer krijg en daar eigenlijk niets eens achteraan moet bellen? Ik heb even duidelijk gemaakt aan de klantenservice dat ik het ronduit belachelijk vond, maar zij hield vast aan de policy. Kijk, als ik iets fout had gedaan in de procedure, dan had ik de policy volkomen geaccepteerd.
Ik zal heel eerlijk zijn: zoals ik me nu voel is Typhone mij kwijt als toekomstige klant.