Door failliet gaan van Tyfoon ben ik nu de dupe. Had telefoon met simkaart aangevraagt. Telefoon weer retour gestuurd maar nu krijg ik factuur van Ben. Ik betaal niets omdat ik niets heb. Gevolg is s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Al meerdere jaren bestel ik bij Typhone. Gewoon om de simpele reden dat ze 9 van de 10 keer goedkoper zijn, het met groot gemak gaat en ze altijd erg snel zijn met uitleveren. - Bestelling plaa... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
In 2000 opgericht en sindsdien gegroeid naar ruim 100 jongens en meisjes sterk. Elke dag gedreven om het online winkelgemak in telecomproducten voor iedereen zo groot mogelijk te maken: van voordelige sim only abonnementen tot de nieuwste smartphones van Apple, Samsung, Sony, HTC, Huawei LG en talloze andere smartphones en accessoires. Helpen, dat doen we graag. Vragen, advies of opmerkingen, we zijn je altijd van dienst. Wil je dus met ons in contact komen? Dan kun je dat doen via info@typhone.nl, of via Facebook of Twitter. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op, we zitten voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.
Informações de contacto
Luchthavenweg 81.115, 5657 EA, Eindhoven
- 040-2353000
- info@typhone.nl
- www.typhone.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
helemaal in orde zoals als ik gewend ben bij typhone
Zeer tevreden over de service van Typhone, kreeg eerst een Huawei P8 die vaak vast liep en dus niet bruikbaar was, na 1 telefoontje goed te woord gestaan, kreeg direct hulp en altijd fijn geen lange wachtrijen.
Na weekje wachten kreeg mijn telefoon terug helemaal werkend zoals het hoort(hieraan waren geen kosten verbonden)
kort om top service
bedankt Typhone team
Snelle en correcte reactie
Snelle reactie binnen de gestelde tijd.
Mijn favoriete internet site
Een overzichtelijke klantvriendelijke site die al vele bestellingen voor mij verzorgt heeft, ik kan het iedereen aanbevelen.
Klantenservice??
Meerdere keren het contactformulier ingevuld op de site van Typhone, NOOIT!! antwoord gekregen. Zelf een aantal keer gebeld, ik kreeg steeds te horen dat het contract op de juiste datum zal ingaan en het nummer wordt geporteerd.
Krijg ik van de nieuwe provider een sms dat het nieuwe contract pas 3 weken later ingaat.
In het verleden regelmatig bestellingen gedaan via Typhone die allemaal in 1x goed verliepen. Nu blijkt dat als er iets mis gaat ook alles mis gaat en er geen service is naar de klant toe.
Aanrader: Snelle levering, coulant
T.o.v. andere 'vissers in hetzelfde watertje', troffen wij hier begrip en kwaliteit, iets wat je tegenwoordig bij het gemiddelde bedrijf met een lampje moet zoeken.
Een niet zo een heel goede ervaring.
Bestellen ging vlot.
Bevestigd met een code via sms. En daarna zou nog gebeld worden over een id-nummer.
En daarna ijzingwekkend stil.
Op de site bij het nakijken van de vooruitgang werd er een hele tijd niets veranderd. Totdat ik toch maar had gebeld. Wat bleek zaten ze op mijn id-nummer te wachten terwijl hun zouden bellen om daarom te vragen.
Al met al 2 weken moeten wachten op de telefoon. In mijn ogen is dit te lang. In drie dagen tijd kan ik ook iets geleverd krijgen vanuit china. Al met al een mindere ervaring, deze keer.
Of ik een volgende keer weer hier zou bestellen. Daar ben ik nu toch nog een beetje neutraal in.
Snel en goed geregeld.
Er is een ruime keuze tussen diverse sim only's. En diverse smartphones.
beoordeling
snelle service, bezorgt is korte periode, simpel snel en makkelijk. het beste wat je van een website wilt hebben
Goede prijs en zeer nette afhandeling.
Ik was in de eerste instantie niet zo happig op het bestellen van een telefoon incl abonnement op internet. Maar ik moet zeggen dat door de toestelkeuze en prijs ik toch overstag ben gegaan. Eerlijk is eerlijk, deze mensen hebben het wel zeer strak geregeld. Bestelling is keurig netjes afgehandeld en mijn vragen zijn in de zeer drukke feestdagen periode prima beantwoord. Netjes van te voren door de bezorger gebeld zodat ik zeker thuis zou zijn als hij aan zou bellen, en niet nog op het schoolplein stond.
verlenging Sim-only abonnement
Onlangs heb ik mijn abonnement van Vodafone via Typhone verlengd. Ik had de gegevens niet helemaal correct ingevuld en werd naar aanleiding daarvan gebeld door een medewerker. Samen hebben we alsnog de juiste gegevens ingevuld. Het contact met de medewerker was zeer prettig. Hij had een antwoord op al mijn vragen en heeft mij uitstekend geholpen. Kan Typhone bij iedereen aanbevelen!
Het enige dat ze moeten doen, gaat niet goed
Ik wilde mijn telefoonabonnement verlengen. Na wat heen en weer gemail zou mijn nieuwe abonnement gisteren ingaan. Wat bleek toen ik dit controleerde? Niet de afgesproken hoeveelheid data en belminuten. Gelukkig kwam ik er op tijd achter, anders hadden de kosten flink kunnen oplopen. Nu alles maar rechtstreeks met telefoonmaatschappij geregeld. Het enige wat Typhone moest doen - mijn nieuwe abonnement correct doorgeven - hebben ze niet gedaan.
goede keuze
Ik ben goed te spreken over Thyfone ik bestel al meer dan 10 jaar hier mijn abonnementen alles word keurig geregeld.
Valt een vies tegen
Ik heb een sim only abonnement besteld, maar er gebeurde maar niets want de facturen van T-Mobile bleven komen. Gebeld met Typhone na heel lang wachten. "U heeft een zakelijk abonnement bij T-Mobile en dan kan het niet". Bij T-Mobile abonnement omgezet in en particulier abonnement. Er gebeurt weer niets. Weer gebeld met Typhone (weer heel lang in de wacht): "Tijd was verlopen. We plaatsen een nieuwe bestelling en dan moet het goed komen". Weer gebeurt er niets. Gebeld (lang wachten): "De bundel die u had, bestaat niet meer" . Nieuwe bundel uitgekozen. Volgens Typhone ben ik nu aangesloten. Ik heb in oktober 2015 de eerste bestelling geplaatst en ben op 14 januari aangesloten. Ondertussen heb ik twee keer meer dan noodzakelijk was de factuur van T-Mbile moeten betalen. Totaal ongeveer € 100.

Resposta da Typhone.nl
Top!!!
Bestelling in eerste instantie niet goed doorgekomen bij de provider, na 1 belletje alles binnen een dag opgelost.