Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

En usmidig og utilfredsstillende oplevelse og et sted som jeg, på trods af hyggelige omgivelser desværre hverken vil anbefale eller besøge igen. 1) Vi har en gruppe på 9 der havde bestil... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig ubehagelig oplevelse. En veninde og jeg faldt for en meget smuk juleudsmykning på caféens terasse. Bestilte to kopper the og satte os på terassen. Umiddelbar efter vi havde fået vores the , b... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Første og sidste gang vi kommer der 😠 Vi var 4 personer, der havde reserveret bord kl.19. Efter et godt stykke tid fik vi bestilt mad og drikke- fik at vide, at pastaretten og pizzaerne ikke kunne s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har lige spist en perfekt oksemørbrad med en skøn bagt kartoffel, lækre pomfritter og en suveræn bearnaise sauce. Til dessert fik vi is og chokoladefondant. Alt var perfekt. Personalet var helt ig... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Vil meget mere på menukortet end de kan…

Vil meget mere på menukortet end de kan leve op til i køkkenet.
Og så vær opmærksom på man betaler 44,- pr karaffel vand (og uden isterninger) selvom man spiser 3 retter mad og køber en flaske vin. Det gør man vist ingen andre steder i Odense…..

30 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service og videoovervågning på toilettet

Vi ankom 2 personer som aftalt til booket bord kl. 19.
Efter vi havde siddet 20 min. kom tjeneren og tog imod vores bestilling. Der var 3 retter for 299kr. hvilket jo lød godt. Da vi havde afgivet vores bestilling, fik vi at vide at vi nok ikke skulle blande pizza og kødretter hvis vi gerne ville have vores mad samtidig, fordi det var to forskellige køkkener, og de kunne ikke finde ud af at koordinere tingene. Jeg sagde at selvfølgelig skulle vi have vores mad samtidigt, så vi bestilte så 2 kødretter i stedet for. Efter yderligere 10 minutter kom tjeneren så igen og sagde at den forret vi begge havde bestilt, den kunne de ikke lave pga. mangel på råvarer. Så vi droppede forretten, da der ikke var andet der tiltalte os. Hovedretten var ok, men for længe undervejs - vi fik først vores dessert 20.30. Da jeg så ville betale kontant, sagde tjeneren at så håbede han at jeg havde lige penge, da de ingen byttepenge havde. Efter maden opdager jeg så til min store forbavsning, at der simpelthen er videoovervågning inde på selve toilettet direkte over pissoirerne ude på herretoilettet. Er ikke sikker på det overhovedet er lovligt. Så alt i alt ikke en god oplevelse!

14 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan varmt anbefale dette sted til alle

Kan varmt anbefale dette sted til alle.
Vi fik 2 retter.
Forret fik vi burrata og Vitello Tonnato, hvorefter vi fik hovedretten Lam med Braiseret lammeskank med kartoffelpure, balsamico bagte rødbeder & vildsauce med rosmarin, maden var lækkert og smagfuldt. Vi fik en god flaske Zinfandel under forretten og hovedretten og ikke mindst en god og ærlig service af restaurant chefen Lars.

27 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

God stemning og eminent god betjening

Vi havde endnu engang en god oplevelse på UBN. Vores tjener Jonas, var en fantastisk vært, og sørgede for os hele aftenen. En rigtig god oplevelse, og en betjening man (desværre) sjældent får i Danmark. Han fortjener et kæmpe skulderklap. Vi kommer glædeligt igen! God anbefaling her - derfor 5/5 stjerner🥂

15 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

0 stjerner var ikke en mulighed her.

0 stjerner var ikke en mulighed her.

Vi bestilte 2 nachos efter at have siddet med menu kortene i 30 minutter. Milchshake maskinen virkede ikke.
Efter yderligere at have ventet 40 minutter på maden fik vi de tammeste nachos jeg nogensinde har fået. Næsten ingen ost, brændt kylling i den ene og sket ingen kylling i den anden? Altså come on.
Jeg konfrontere høfligt tjeneren, men vi fik alligvel lov til at betale fuld pris.
Derudover ville de næsten ikke tage imod kontanter.
Vi kommer ikke igen…

15 de setembro de 2023

Ikke pengene værd

Vi fik forkerte drikkevare. Vi ventede en time på maden og fik også serveret forkert og måtte vente yderligere 20 min på at få det rigtige. Ingen kom og spurgte om vi ville have dessert eller betale. Portionerne var for små, råvare var ikke godt nok til at blive serveret så enkelt. Vi kommer ikke igen, det var ikke pengene værd.

2 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi besøgte restaurant UBN hvor vi…

Vi besøgte restaurant UBN hvor vi bestilte 2 x nachos til frokost. For første, men absolut sidste gang.
Smagte upåklageligt, men...
Det er den værste service, jeg nogensinde og nogen steder har oplevet. Alle kan have en dårlig dag, men vi og gæsterne før os blev mødt af en super aggressiv tjener, hvor drikkevarerne nærmest blev banket på bordet. Jeg synes man skal overveje om det er et fag for tjeneren, med den ubehøvlet+aggressive tilgang til sine kunder.
Men hvis det er stilen man ligger for dagen, overfor sine kunder, er jeg sikker på restauranten får sin naturlige afgang som restaurant.

1 de agosto de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

UBN = Unsatisfied Basic Needs?

UBN = Unsatisfied Basic Needs?
Vi fik forskellige stenovns pizza’er der alle var uden smag, uden saft, uden kraft. Osten var sej. Kort sagt Kedelige!
En pap-pizza fra en dagligvarebutik ville slå denne restaurations pizzaer med flere længder.
Stedet var velbesøgt og god stemning , måske fordi stedet også definerer sig som café og bar.
Restaurant ? Måske.
Pizzeria ? Næppe.

29 de junho de 2023

Maden var jævn

Maden var jævn, betjening var ikke særlig god, intet blev serveret samtidig, måtte selv bede om, bestik, sodavand der var bestilt, øl var udsolgt.
Så til prisen levede det ikke op til vores forventninger ø

13 de junho de 2023

Forfærdelig oplevelse

Var inde og spise lørdag d. 8 April - Tjeneren spurgte min kæreste hvordan hendes bøf skulle steges, hun siger “rød, tak” tjeneren svarer “altså rare?” idioti på højeste plan.
Begge bøffer stegt forkert og smagte forfærdeligt! 300kr for hver bøf er tyveri på højlys dag.
På menukortet har de 2 forskellige slags kartoffel, vi bestilte begge to en bagt kartoffel, 20 min senere kommer en anden tjener ud og siger at de ikke har bagt kartoffel, så vi måtte tvinges til at vælge deres pomfritter, de var også forfærdelige.
sætter aldrig min fod indenfor UBN igen.

8 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Øv,øv. Mest dårlige service for ever

Vi var 4 der bestilte pizzaer. Efter 1/2 time spurgte vi om ventetid. Dette kunne ikke oplyses, hvorfor vi ville bestille snackkurve. Dette ikke kunne lade sig gøre. Efter 1 time blev der serveret 3 pizzaer og meddelt at den 4. pizza var udsolgt. Yderligere ventetid på 4. pizza
som blev valgt ud fra korteste ventetid.
ALDRIG mere UBN

15 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Har aldrig oplevet så dårlig mad

Har aldrig oplevet så dårlig service og mad!
Ventede 20 min på at bestille manden!
Vi fik to supper til forret men der manglede skeer til, efter 5 min ventet på tjeneren kom han med 2!
Intet brød til, suppen var grynet og smagsløs!

Hovedretten skulle være en lækker risotto, det mindede mere om en gang klistret risengrød uden smag!
Og så en dusk ærteskud på toppen
Vi betalte 189 for den ret og slet ik det vær!
Tjeneren sagde bare det siger jeg vider til køkkenet😬
Alt i alt
2 forretter
2 hovedretter hvor en halv af hver blev sendt til tilbage, en flaske vin og en kande vand til 44kr
Endte vi på en regning på 1069 kr gik sulten der fra endte på Mac d!
Ville aldrig anbefale dette sted til nogle

20 de janeiro de 2023

Travlt personale og larm

Personalet løb rundt på trapperne og så stressede ud. Vores tjener lugtede ud af munden og svedte meget. Han havde meget travlt, afbrød os i samtalen, begyndte at fjerne menukortet inden vi var færdige med at bestille og virkede ret ligeglad med om vi fik en god oplevelse. Der var meget larm på 1.salen. Maden var dog, som altid, en udsøgt fornøjelse.

12 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Værste oplevelse nogensinde, værste vært

Værste oplevelse nogensinde. Angriberne vært. Og uvidende vært. Blev afvist med min servicehund. Som har sit skilt og det hele. Nævner at jeg synes det er diskriminerende og dårlig service. Jeg prøver at forklare ham hvad service hund er. Han vælger derefter at hæve stemmen og sige jeg ikke er velkommen og går væk mens jeg taler stille og roligt til ham og hans kollega. Værste sted ever!

2 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Not worth the money at all

Not worth the money at all. We had a party there, the waiter brought the wrong food 2 times. Our main course was kept warm in a warming cabinet for over an hour because they came with the wrong food. Trash place 0/10. Discussions with the incompetent waiter etc. NEVER GOING BACK!

12 de agosto de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais