Een tijdje de premie niet voor de datum kunnen betalen, vervolgens van de Flanderijn een mail met vraag tot betaling, deze allen betaald op hun site. Vervolgens wordt dit kennelijk niet door... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Slechte klantenservice en verzekeraar. Wij zijn afgelopen maand geëmigreerd naar het buitenland en de nieuwe zorgverzekeraar heeft meerdere malen contact proberen te leggen omdat zijn een formulier... Ver mais
VGZ is alleen maar uit op geld innen en stuurt je voor alles een aparte rekening. Het is een dubieus en berucht bedrijf; geen enkele gemeente wil met hen samenwerken voor gemeentelijke verzekeringen.... Ver mais
PGB aanvraag. Doordat er misbruik van is gemaakt moet blijkbaar iedereen hiervoor boeten. Als 15 jaar een hoge C4 dwarslaesie waar geen verbetering in komt, en altijd alles naar eer en geweten ingevul... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Zorgverzekeraar VGZ verzorgt voor ruim 2 miljoen mensen de ziektekosten verzekering. VGZ is een zorgverzekeraar voor collectief en individueel. Naast een goede ziektekostenverzekering richten wij ons ook op gezondheid en preventieve zorg. VGZ alle aandacht.
Informações de contacto
Holanda
- www.vgz.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 67% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
VGZ 😡😡
Dit is het meest onrechtmatige dat er kan bestaan, voor een maand achterstand die nog niet is ingelopen, ben je slechts 5 dagen achterstallig en zit je al in de inktasso. Hoe komen we in godsnaam uit de schulden... je bent bang om naar de dokter te gaan omdat je niet weet hoeveel ze je in rekening zullen brengen.... Het is een enorm misbruik en hoge prijzen waarvan je niet eens weet waar ze verdomme voor zijn. 😡😡😡

Resposta da VGZ
Zorgverzekering vergoed niks meer…
Zorgverzekering vergoed niks meer zionisten

Resposta da VGZ
Zeer slechte ervaring met VGZ.
Zeer slechte ervaring met VGZ..
Heel anders dat hun reclame op tv met dat gehandicapte meisje.. het enige waar VGZ haar uiterbest voor zal doen is te zorgen dat ze zo min mogelijk zorg hoeven te betalen voor jouw.. het draaid alleen om geld hier. Menselijkheid is ver te zoeken.. bij mij werd dringende zorgvraag van diverse specialisten zoals arts, psycholoog, huisarts gewoon genegeerd en zorgmachtiging geweigerd..
Deze zorgverzekeraar gaat gewoon op de stoel van een arts zitten! Waar gaat het heen in dit land? Belachelijk en zeer schandalig..
Oplichters!
Heb onder bewind gestaan vanwege schulden en ik dacht 2024 eindelijk weer een nieuwe start te kunnen maken zonder schulden en stress. toen ik van zorgverzekeraar wilde switchen bleek dat VGZ niet akkoord ging dat ik wilde overstappen want er stond volgens hun nog 1900 euro open uit 2009, we leven momenteel in 2025 en heb er nooit wat van gehoord, tot nu. Ik ben bezig om dit aan te gaan vechten want dit is natuurlijk absurd! Ze houden je gewoon in de houtgreep positie omdat ze je als klant niet kwijt willen! ik heb 5 jaar onder bewind gestaan waarvan 3 jaar in de schuldsanering, ik hoor nu schuldvrij te zijn! en jullie zijn nalatig geweest!

Resposta da VGZ
Slecht te bereiken, App niet werkend, geen mogelijkheid om te bellen.
Ik kan de App niet openen met digitale. Ik heb teveel betaald aan mijn eigen risico maar ik kan niemand bereiken om het goed te krijgen. Zij hebben automatisch afgeschreven. Heel slecht iemand te bereiken en het slechtste website. Zij verdienen zoveel van ons en nog geen goede customer service, geen telefoon nummer en geen online mogelijkheid.

Resposta da VGZ
Echt een waardeloze moeilijk…
Echt een waardeloze moeilijk toegankelijk platform, is alleen gericht op promotie van VGZ

Resposta da VGZ
Ik vind het jammer om alle negatieve…
Ik vind het jammer om alle negatieve reviews te moeten lezen over het VGZ.
Helaas verkeer ik in een uiterst vervelende financiële situatie, maar VGZ heeft mij al meerdere malen goed geholpen met coulante regelingen.
Het is nou eenmaal belachelijk geregeld met ons zorgstelsel tegenwoordig, maar er wordt bij het VGZ vanuit alle kanten meegedacht om toch 'licht aan de horizon' te kunnen zien. Het is geen probleem om op bijvoorbeeld vrijdag vlak voor sluiting te bellen, chapeau!
Mijn 5 sterren zijn bij jullie in de pocket, ik denk dat andere verzekeraars hier een voorbeeld van mogen nemen qua persoonlijke hulp!

Declaratie buitenland
Op 3 februari 2025 aangekomen in Zweden voor een wintervakantie van 10 dagen. Op de derde dag ziek geworden wat later een dubbele longontsteking bleek te zijn. Drie verschillende artsen bezocht in drie verschillende ziekenhuizen. In Zweden accepteren ze op de meeste locaties geen digitale zorgpas. Dus dat betekent vooraf betalen. Anders kom je niet eens binnen. Daarna wordt je behandeld en medicatie voorgeschreven. De rekeningen gedeclareerd bij VGZ. Die werden niet geaccepteerd want ondanks dat het de originele en enige nota s waren die ik had moesten er zoveel gegevens op staan zoals behandelcodes, naam van de behandelend arts, soort behandeling enz enz. En ook alles in het Engels. Heb je dat niet dan kun je vergoeding vergeten. Slaat natuurlijk helemaal nergens op. Je bent in Zweden en krijgt je rekeningen en recepten in het Zweeds mee en bij de apotheek ook. Bedankt VGZ..... Lekker moeilijk doen en je klanten met de rekeningen laten zitten terwijl er bij het eerste contact met jullie alarmcentrale wordt gezegd: "Maakt u zich vooral geen zorgen. Alles wordt goed geregeld. U bent goed verzekerd dus alles komt in orde." Nou, mooi niet dus......

Resposta da VGZ
Slechtste keuze tot nu toe
Slechtste keuze tot nu toe.
In mij geval hadden ze in oktober al te kort aan zorg die ik nodig had. Dit betekend dat men voor ruim 3 maanden te weinig aan zorg heeft ingekocht waar ik, zeker niet als enige, de dupe van ben geworden.
3 maanden, dus een kwart van het jaar, is ongehoord groot verschil. Team bemiddeling kwam met een zeer slecht alternatief, zie hiervoor review bij ipractice. Kort samengevat en te lezen aan ook andere reviews, niet het bedrijf waar je in goede handen bent.
Ik ben inmiddels overgestapt van zorgverzekeraar en heb ik de juiste zorg ontvangen.

Resposta da VGZ
Deze zorgverzekering genaamd VGZ is een…
Deze zorgverzekering genaamd VGZ is een puur oplichtersbedrijf. Ondanks dat we onze maandelijkse betalingen regelmatig doen, vergoeden ze de medicijnkosten niet en bieden ze geen enkele service. Absoluut een frauduleus bedrijf.

Resposta da VGZ
Van het kastje naar de muur.
Ik ben dit jaar overgestapt naar vgz. Ook mijn zoon van 3 had ik bijgeschreven. Ik heb een screenshot bewaard zelfs hiervan. Ik krijg van cz te horen dat mijn zoon niet is opgezegd door vgz. Dit gemeld krijg ik te horen dat ik hem zelfoet afmelden bij cz. Vervolgens cz gebeld, alwaar ik hoor dar vgz dit miet doen omdat mij zoon ook bij mij op de polis stond. Ik heb nu al spijt van het overstappen. Ik ben ook bang dat mijn zoon nu niet verzekerd is. Als vgz dit nu niet rechtzetten dan ga ik het op sociale media zetten de screenshotafbeelding erbij. IK voel me nu al in de steek gelaten door vgz.

Geld gaat voor menselijkheid
Slechte begeleiding en advies - met angst in buitenland - geld belangrijker dan mensen - onverantwoordelijke beslissingen en red tape - Inmiddels contact met klantenservice , hoop echt dat ze kunnen helpen was (vooral door de ernst) heel erg naar

Vergoeding reisvaccinatie
Ongelooflijk. Denk je bij een gerenommeerde instantie als de GGD een reisvaccinatie te halen en dat deze vergoed wordt door VGZ, maar nee hoor, je moet naar een of andere onbekende huisarts ergens buiten je woonplaats. Mijn bij de GGD gehaalde vaccinatie wordt niet vergoed. Wat een slechte service van de VGZ.

Resposta da VGZ
Medische noodzaak bestaat niet bij vgz
Medische noodzaak bestaat niet bij vgz. Kastje muur wordt er gespeeld. Verzekering zegt medische noodzaak bij huisarts, apotheek zegt bestaat niet, vgz erkend nu eindelijk dat het niet bestaat na herhaald bellen. Huisarts moet zorgloket bellen misschien dat het dan misschien eventueel enz. Toch niet kan.
Ze gaan gewoon op de stoel van de arts zitten. Ik ben al jaren aan het stoeien.
En dan krijg je het onderstaande antwoord 3 x gebeld en klacht ingediend!!!! Dat heeft gewoon geen zin!!!!!!!! jullie heb het toegegeven dat het niet bestaat. Hoezo klacht indien voor de 4e keer? Dat heeft toch geen zin.
Jullie hebben gewonnen VGZ 3x klachtenlijn is voor mij echt de grens. De medicatie gebruik ik niet voor de lol of voor zweetvoeten. Ik ben moe, laat het maar gaan. We zien we wat er van komt!!!!
Wees trots op wat je bespaart en de ellende die jullie een ander aandoen!
Ik ga geen jaar kibbelen, die energie heb ik niet.
Mensen Medische Noodzaak bestaat niet bij VGZ. Ik ben al jaren aan het stoeien.

Verschrikkelijke service medewerker…
Verschrikkelijke service medewerker hangt op .
Als je graag wat wil weten en het word een beetje moeilijk heb je helemaal niks aan ze.
Ik schrijf nooit een revieuw over iets maar dit was schandalig.

VGZ gemeentepakket compleet
Al 11 jaar klant bij VGZ met VGZ Ruime keuze en gemeentepakket compleet met herverzekeren van eigen risico meeverzekerd en zeer tevreden.

OVA zakkenvullers
Na 35 jaar deze club ingeruild voor een andere vanwege de OVA gelden voor de apotheken die ze in eigen zak hebben gehouden.
Kies absoluut niet voor deze
Kies absoluut niet voor deze zorgverzekeraar, je krijgt er helemaal spijt van. Ik ben momenteel klant bij ze en ik ga ze zo snel mogelijk verlaten. Het zijn complete oplichters.

Aanvulling‘toegezegde vergoeding alsnog weigeren'
Aanvulling‘ toegegezegde vergoeding alsnog weigeren'
Een aanvulling op eerdere review.
De aanvraag betrof vergoeding voor liggend vervoer (ambulance) naar de tandarts vanwege flinke pijn aan gebit sinds half jaar . Dit werd bij na eerdere toezegging (driemaal) op de valreep toch niet afgewezen. Volgens de officiële regels wordt alleen vervoer voor medische zorg uit het basis pakket vergoed. Vandaar mijn specifieke vraag aan VGZ. Wanneer je dus problemen en pijn aan je gebit hebt en je afhankelijk bent van liggend vervoer dan heb je in grote delen van Nederland een probleem. Ander liggend vervoer moet (in mijn geval)van ver komen en wordt bovendien ook niet vergoed. De kosten zijn hoog, enkele honderden euro’s. Hiervoor zou een oplossing moeten komen. Oproep aan zorgverzekeraars om hierin mee te denken en coulant te zijn. Tandarts bezoek is een wederkerend noodzakelijk iets. Als er al tandarts aan huis beschikbaar is dan nog zijn niet alle behandelingen mogelijk en daarbij de kosten flink hoger. Niet behandelen geeft onnodig veel pijn en bijkomende gezondheidsrisico’s.
De tandarts zou terug in het basis pakket moeten en ondertussen vervoer naar een tandarts mogelijk- en vergoed moeten worden.

Resposta da VGZ
Tijdens mijn vakantie ziek geworden en…
Tijdens mijn vakantie ziek geworden en in het buitenland geholpen. Alarmcentrale gebeld en deze konden mij niet helpen dus alles zelf betaald en in het Engels vertaald en alle beweizen van opname foto's tot cd
Declaratie ingediend. Maar ze proberen van alles om niet te hoeven uit te keren. MENSEN DIT IS DE SLECHTSTE VERZEKERING DIE JE KUNT NEMEN. LET GOED OP ..IK ZAL ALLES AAN DOEN OM UIT DEZE VERZEKERING TE STAPPEN .