Vitus Rejser Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Igen en dejlig tur med Vitus Rejser. Tak for en god og hyggelig tur. Tak til vores super god guide Michaella Petersen som var tålmodig, omsorgsfuld og gjorde turen uforglemmelig. Vi boede på gode... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rejse til Mallorca. Sa Coma d. 24.08.2026 var fantastisk. Lækkert hotel Juniorsuite med pragtfuld udsigt til pool og havet. Jeg boede på første sal. Udsøgt service og lækker morgenmad/aftensmad... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Tur til Skotland - Højlandet, Hebriderne og Edinburgh. Meget flot tur hvor vi så Skotlands helt fantastiske smukke natur. Programmet var meget varieret og lagt så vi så meget forskelligt og boede 3 st... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har nu rejst med Vitus Rejser 3 gange, alle med bus, og kan kun anbefale andre at gøre det samme. Man får tid til at få sjælen med på rejsen, Rejselederne er dygtige, vidende og informative, og c... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico

Escrito pela empresa

Vitus Rejser arrangerer grupperejser i godt selskab. Vores udvalg af rejser spænder vidt geografisk set, men fælles for alle rejser er, at de henvender sig til aktive og sociale rejsende. Rejsende, der har lyst til at opleve mere af verden samt gerne vil lære nye steder og mennesker at kende. Vi tilbyder grupperejser med dansktalende rejseledere i hele verden. Udbuddet er stort. Du finder alt fra bus- og flyrejser i Europa til krydstogter, langtidsrejser, solorejser og store rundrejser til både kendte samt mere ukendte rejsemål.

Rejser for voksne

Escrito pela empresa

40 års erfaring!
Vitus Rejser har over 40 års erfaring med grupperejser i hele verden.
100% danskfondsejet
Vitus Rejser er som et af de eneste større rejsebureauer i Danmark 100% fondsejet. Et evt. overskud går til godgørende formål.
Medlem af Rejsegarantifonden
Vitus Rejser er optaget i Rejsegarantifonden under nr. 197.
Rejser med indhold
De fleste udflugter, arrangementer og måltider er altid inkluderet i rejsens pris.
Altid dansktalende rejseledere!
Giv din rejse en ekstra dimension og oplev hele verden med kompetente og smilende rejseledere.
Personlig service
Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at finde din drømmerejse. Besøg os eller ring mandag - fredag fra 09.00 - 16.00.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

49 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har lige været med Vitus rejser til…

Vi har lige været med Vitus rejser til Sverige . Besøg til Skærgården. Og sejltur på Gøta kanal. og Husqvarna Museum .
En rigtig god oplevelse som vi godt kan anbefale. Vi boede på et flot hotel , god forplejning.
Super god rejseleder Joakim og en rigtig god chauffør Torben .

11 de agosto de 2025

Kære Jørgen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele dine oplevelser fra rejsen til Sverige med os.

Det glæder os meget at høre, at I har haft en rigtig god tur med både spændende udflugter, dejligt hotel og god forplejning.

Vi giver naturligvis din ros videre til Joakim og Torben – de vil helt sikkert blive glade for at høre, at de har bidraget til at gøre jeres rejse til en god oplevelse.

Tak fordi du vil anbefale os – vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen på en ny rejse snart.

River Cruise fra Wien til Bukarest

River Cruise fra Wien til Bukarest. Dejlig tur med mange højdepunkter. Wien er smuk, Bratislava charmerende, Budapest imponerende, Vukovar skræmmende fra krigen på Balkan, Novi Sad spændende museum, Beograd flot kirke, Vidin provinsby langt ude på landet og Bukarest har en stor bygning. Skibet MS Vista Nova lidt træt i kanterne, men personalet og fortæring fortræffelig. Derudover store roser til Vagn og Berit - 2 yderst kompetente rejseledere.

26 de julho de 2025

Hej Jens,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele dine indtryk fra rejsen med os. Det glæder os at høre, at du havde en dejlig tur med mange spændende oplevelser undervejs – fra Wiens elegance til Bukarests imponerende arkitektur.

Vi sætter også stor pris på din ærlige kommentar om skibet MS Vista Nova. Vi er glade for, at personalet og forplejningen levede op til dine forventninger, og vi tager naturligvis din feedback om skibets stand med videre i vores løbende evaluering af samarbejdspartnere.

Tak fordi du rejste med Vitus – vi håber at byde dig velkommen igen på nye eventyr!

Classificada 5 em 5 estrelas

En rigtig dejlig ferie er netop…

En rigtig dejlig ferie er netop overstået med en Vitus-tur til Rhinen & Assmannshausen med afvekslende seværdigheder. Vi kørte i svævebane, besøgte et kloster hvor nonnerne sang for os og vi fik en fantastisk god information om druens vej til flasken på et "vinslot". Krydret med en meget varieret rundvisning med en god rejseguide, kunne vi blot læne os tilbage i bussædet og nyde oplevelsen. Og de gode aftner på hotellet må man ikke glemme.

27 de julho de 2025

Hej John,

Tusind tak for din fine, fine anbefaling af rejsens mange oplevelser. Hvor er det bare dejlig læsning, og vi er glade for, at I har nydt det hele.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid godt at rejse med Vitus

19 de julho de 2025

Hej Kirsten,

Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du nyder at rejse med os - og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vitus levede endnu en gang op til vore…

Vitus levede endnu en gang op til vore forventninger, Flodkrydstogt på Douro. Alt helt i top.

19 de julho de 2025

Hej Mogens.

Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi er så glade for, at I har haft et dejligt flodkrydstogt på Douro. Der er også helt fantastisk skønt.

Classificada 5 em 5 estrelas

En dejlig tur til Sverige med…

En dejlig tur til Sverige med Gøtakanalen som højdepunkt. Boede på dejligt hotel i Skövde med godt personale trods travlhed; især lækker morgenmad. Rigtig trygt at rejse med dygtig chauffør og guide, der planlagde og gav god info undervejs. Det er 4. gang, vi rejser med jer - det gør vi gerne igen

7 de julho de 2025

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at I havde en dejlig tur med os til Sverige, og vi glæder os til at byde jer velkommen på endnu en rejse med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk tur til Maastricht med…

En fantastisk tur til Maastricht med bus . Med en fantastisk chauffør og en god guide . Et vidunderligt dejligt og super hyggeligt hotel, med imponerende god mad og godt værelse . 💪🥰

10 de julho de 2025

Kære Majbrit.

Hvor er vi glade for, at du har haft en dejlig tur til Maastricht. Der er sandelig også skønt. Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sørger for at sende din ros videre til hotel, chauffør og rejseleder.

Super godt

Super godt, 15 dage i gode hænder, super god guide , hun var meget forberedt , gode hotellet . Vil anbefale det til andre. Vh Unni Schad

10 de junho de 2025

Hej Unni.

Vi er meget glade for, at du har haft en god rejse. Tusind tak for din fine anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget engageret rejseleder og guide

Rejse til Toscana 15/6 - 21/6 2025. En fantastisk tur med en meget engageret rejseleder og guide. Og meget veltilrettelagt program. Man føler sig tryg, fordi man hele tiden får de oplysninger man har brug for. Jeg kan varmt anbefale Vitusrejser.

21 de junho de 2025

Kære Kirsten.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har haft en god rejse med os.

Vil gerne anbefale Allinge på Bornholm

Dejlig ferie til Allinge på Bornholm. Var der lige inden folkemødet, så der var ikke så mange mennesker. Vejret var godt og vi havde gode oplevelser i omegnen.
Jeg var på deres tur til Gudhjem for 3 år siden, som også var rigtig god, men Allinge turen var ligeså god, men byerne har hver deres charme og der er ikke så mange bakker i Allinge by.

1 de junho de 2025

Hej Annemette.

Hvor er vi glade for, at du har haft en god ferie i Allinge, som jo er en af Bornholms mange skønne byer. Tusind tak for din fine anmeldelse.

Halmstad er bare super

I ro og mag til Halmstad er en super oplevelse.
Har kun ros til Vitus rejser tænk på hvor mange mennesker der rejser med Vitus, de kan ikke gøre alle tilfreds, vi har rejst nok 10 gange og altid været tilfreds

28 de maio de 2025

Hej John.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at I har haft en dejlig tur til Halmstad, og så siger vi af hjertet tak for, at I har rejst med os så mange gange. Det betyder utroligt meget for os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var med fra Amsterdam til…

Vi var med fra Amsterdam til Strasbourg.
Vi rejste med ro og mag.
Tilgængelig på båden var dårlig, der var mange trapper og landgangen var dårlig og gå på,en af gæster faldt og slog sig.
Hvis du er dårlig gående kræver det at du bruger hjælpemidler.
Der er meget buskørsel for at komme frem til Amsterdam. 1dag kørte vi i 14 timer og da vi skulle hjem kørte vi den 1 dag 12 timer og efter en overnatning på Hotel kørte vi 14 timer.
Bussen var anstrengende at gå op og ned fra.
Det er ikke en rejse man skal tage på hvis man gå dårlig👎

3 de maio de 2025

Kære Margit,

Tak for din anmeldelse af vores I ro og mag-krydstogt fra Amsterdam til Strasbourg, selvom vi naturligvis er utroligt ærgerlige over, at du vælger at vurdere hele den samlede rejseoplevelse til én stjerne.

Vores I ro og mag-koncept er rejser, hvor vi tager hensyn til dårligt gående.

Tempoet på udflugterne er langsommere, vi går kortere afstande, og der er to rejseledere med, så der er en ekstra arm at støtte sig til – også hvis man skal have en hånd for at komme op og ned i bussen.

Men selvom at der tages særlige hensyn, så skal man som gæst naturligvis stadig være selvhjulpen og være i stand til at gå 500 meter uden pauser samt være forberedt på, at vi i løbet af en dag går 2-3 kilometer med pauser undervejs.

Vi er rigtig kede af, at du opfatter tilgængeligheden på skibet som dårlig. Ombord er der fire dæk, som er forbundet af trapper, men der er også elevator mellem dækkene, som man kan benytte. Dog er der, som bekrevet i vores beskrivelse af skibet, kun trapper til soldækket, og det er måske det, du henviser til med mange trapper. Vi beklager, at du har oplevet tilgængeligheden som besværlig, men vi føler dog, at vi har informeret godt om forholdene på forhånd. Ligeledes er vi ærgerlige over, at du følte at landgangen var dårlig. Du havde været velkommen til at bede en af rejselederne følge dig over – det er netop derfor, at vi på I ro og mag-rejser har to rejseledere med. På vores I ro og mag-rejser er man desuden velkommen til at medbringe rollator, hvis man har brug for det.

På en rejse fra Danmark til Amsterdam og Strasbourg kommer vi desværre ikke udenom, at der er megen buskørsel. For at gøre det mindre strabadserende har vi lagt en overnatning ind undervejs, men vi kan desværre ikke ændre ved de antal kilometer, der skal køres. Det er utroligt synd, at du er blevet overrasket og skuffet over dette.

At være ”dårligt gående” kan være et begreb, der spænder vidt, og det afhænger naturligvis også af den enkelte rejsendes fysik og formåen. Vi er kede af, at du har oplevet rejsen som hård og krævende. Det er naturligvis ikke vores intention, men vi mener ikke, at vi har informeret uklart omkring rejsens forløb og tilgængelighed.

Vi håber dog, at du trods alt har nydt dele af rejsen. Ønsker du en dialog med os, så er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@vitus-rejser.dk.

Skulle du have lyst til at rejse med os igen, så husk, at vi altid gerne tager en snak med vores gæster omkring valg af rejse. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge den rejse, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Classificada 5 em 5 estrelas

alt fungerer bare perfekt og alt er…

alt fungerer bare perfekt og alt er inkluderet i priserne ikke drikkepenge til busser osv.er er medregnet

9 de maio de 2025

Hej Hans Erik

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du godt kan lide at rejse med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bustur til Jelling og Regan Vest.

Bustur til Jelling og Regan Vest.
God planlagt tur. Mange positive oplevelser og en god guide.

13 de maio de 2025

Hej Flemming.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har haft en god tur til Regan Vest.

Fantastisk oplevelse

Jeg har lige været med vitusrejser til Holland med Torben som Chauffør og Hanne som rejseleder. Vi tog afsted den 22/4 og kom hjem den 26/4
De var suverænt dygtige begge to. Jeg vil kun sige tusind tak for en fantastisk tur.
Alt gik snore lige. Var der den mindste ting, så klarede Hanne det. Det er ikke sidste gang jeg tar med Vitus rejser på tur. Venlig Hilsen Jette Arvidsen

27 de abril de 2025

Kære Jette.

Hvor er vi glade for, at du har haft en god rejse til Holland. Selvom det primært har været tulipaner og narcisser, rejsen har budt på, så sørger vi for, at dine roser bringes videre til Hanne og Torben.

Tusind tak for din søde anmeldelse.

Mange hilsner fra Vitus Rejser

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god service og gode oplevelser

Altid god service og gode oplevelser, samt rejseleder

17 de abril de 2025

Hej Anne.

Vi er glade for at du er godt kan lide at rejse med os. Tusind tak for din fine anmeldelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mange oplevelser og gode indtryk

Mange oplevelser og gode indtryk

11 de abril de 2025

Hej Asger.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god rejse med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig nytårskur på Seinen!

Dejlig nytårskur på Seinen.

Superfin og vel arrangeret nytårskur - særdeles kompetent og behagelig rejseleder. Vi gir' 10 point ud af 10!

31 de dezembro de 2024

Resposta da Vitus Rejser

Kære Anne-Mette og Steen.

Hvor er vi glade for, at I har haft et godt nytår på Seinen. Tusind tak for den fine anmeldelse.

Nytåret i Krakow

Vi er lige kommet hjem fra kraków med vitus rejser, det har været en helt igennem dejlig ferie, vi har fejret nytåret hernede, alt har været perfekt, Birgitte vores rejseleder er super sød og dygtig, vil gerne rejse med hende igen, turen herned kan kun anbefales

2 de janeiro de 2025

Hej Lisbeth.

Hvor er vi glade for, at I har haft en dejlig nytårsrejse til Kraków, som jo også er en skøn by. Tusind tak for din fine anmeldelse, og vi sender roserne videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en utrolig god oplevelse med…

Det var en utrolig god oplevelse med god rejseleder og fantasisk chafør

22 de dezembro de 2024

Hej Erik.

De bedste hilsner fra Vitus Rejser.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais