Leia as opiniões dos outros
Lange wachtrij. Extra kassa zou open gaan. Naar de te openen kassa gegaan. Lange tijd niemand bij die kassa. Zo lang dat klanten die achter mij in de rij stonden bij de eerste rij , eerder geholpen... Ver mais
Vomar mosplein Bijna elke keer na het boodschappen doen is er van alles over de datum! Gisteren was het vak van de liefmans perzik biertjes op, vandaag bijgevuld. Dus dan verwacht je dat er in... Ver mais
Superketen Vomar heeft een pracht korting op gebak voor jarigen. Ruimschoots voor mijn 81e verjaardag hield dat in, dat je geen klein gebakje moet kopen, omdat daarmee de korting op of rond... Ver mais
Asperges ho maar
Lekker die aanbieding van asperges . Gaat in op 23-04. Nou nee, Almere Filmwijk alleen bruine zooi, Almere Noorderplassen alleen een lege bodem in het kratje. De aanbieding ging vandaag in. Helemaal niets te vinden. Het is gewoon een publiekstrekker, service nul. Wat een waardeloze winkel.
Vomar plantage beverwijk
Vomar plantage beverwijk
4e in de rij bord word genegeerd
Kassiere kijkt je aan
Je zegt dat je 4e bent
Dan zegt ze ik heb het niet gezien!!
Haal dan bord weg!
Alle 3 de kassa s hadden 4 klanten
Echt zo slecht
Over datum!!
Vomar mosplein
Bijna elke keer na het boodschappen doen is er van alles over de datum! Gisteren was het vak van de liefmans perzik biertjes op, vandaag bijgevuld. Dus dan verwacht je dat er in de vracht nieuwe zijn gekomen.. ik drink een biertje, proefde niet oké.
Oktober 2025..
Verschrikkelijk.
Meestal check ik altijd datums maar als consument zou je niet hoeven verwachten dat je alles altijd 1000x checkt.
Bah.
Liever nooit meer VOMAR
Net bij de VOMAR in Uithoorn geweest. Ik kwam er al niet graag maar nam nog één keer de gok. Bij binnenkomst al ging het fout. Kapot mandje en dat meld ik bij de teamleider die er naast aan het werk is. ‘Dat mandje is kapot’. ‘Ja dat weet ik’
HAAL HET DAN WEG!
Bij de kassa zit de kassiere kauwgom kauwend op haar telefoon. En die stopt ze pas weg als ik voor haar ga staan.
Mijn oma zei altijd: niet ergeren maar verwonderen.
Volgende keer weer naar de Albert Heijn.
En dat, vinden ze bij deze VOMAR helemaal niet erg denk ik…
Aanbieding ketel en paardenworst
Aanbieding ketel en paardenworst. Helaas de paardenworst is een dikke leugen 37% varken en 37% paardenworst. Juiste benaming is half on half.
Aanbiedingen niet doorberekend
Aanbiedingen die in de winkel als afgeprijsd aan de schappen staan, maar bij de kassa niet worden doorberekend, zijn bij de Vomar al jarenlang een probleem. Het gebeurde vaak, maar inmiddels steeds vaker. Steeds meer klanten maken hier bij de kassa opmerkingen over. Blijkbaar worden de kassamedewerkers er ook moe van, want zij beginnen nu met smoesjes als: “Ja, dat is pas morgen.”
Zo werkt het niet. De Vomar dient zich te houden aan de prijzen die zij zelf aan de schappen hangen. Het begint er sterk op te lijken dat de Vomar deze misleiding, of oneerlijke handelspraktijk, als verdienmodel hanteert. Dat hier tot dusver nooit op is ingegrepen, is eigenlijk ongelooflijk.
Lange wachtrij, klant vriendelijkheid 0
Lange wachtrij. Extra kassa zou open gaan. Naar de te openen kassa gegaan. Lange tijd niemand bij die kassa. Zo lang dat klanten die achter mij in de rij stonden bij de eerste rij , eerder geholpen werden.
Klagen bij manager zinloos, ook bij hoofdkantoor geen ter zake doend antwoord.
Waardeloze klantenservice.
Ik kocht 17 mrt een galia meloen (met…
Ik kocht 17 mrt een galia meloen (met mandarijntjes, 2 fruit voor €4) bij Vomar Lambertus Zijlpein A’dam. De meloen was enigszins vochtig en rook nog nergens naar dus lag hem in de fruitschaal om droog te rijpen! Normaal gesproken bewaar ik een meloen vaak een week voordat ik hem opeet en ziet hij er nog prima uit! Na 4 dagen zaten er wat bruine vlekken op en bleek bij de “navel” een opening te zitten? Aangezien we vandaag (23e) pas naar de Vomar gingen en hij inmiddels goed beschimmeld was, nam ik hem mee om evt om te ruilen. Nou dat ging ging hem niet meer worden na 6 dagen🤷♀️ik zei gooi hem dan maar weg! Bij het fruit aangekomen keek ik naar de meloenen en zag daar ook een beschimmelde liggen, heb hem laten zien met de mededeling dat als ik deze vandaag had gekocht hetzelfde probleem aan de orde was, maar geen reactie😡ongelofelijk als “klant is koning” klant! Gewoon K(kwalitatief)U(uitermate)T(teleurstellend) zowel de meloen als de klantenservice! Hoewel ik eerdere managers heb meegemaakt die wel klantservice boden🤔
Moet niet gekker worden
Moet niet gekker worden! Meneer u moet naar de zelfscan er is geen kassa open. Nou dan maak je er maar een open ik ga niet naar de zelfscan! Na veel gemor ging ze toch achter de kassa zitten. En dat het nodig was bleek al snel want er dronken al 3 klanten achter me
"We doen wat we beloven" maken ze niet waar
Betreft filiaal Kennemerplein IJmuiden!
"We doen wat we beloven" is de slogan. Het tegendeel is waar. Als 4e wachtende in de rij met nog 2 kassa's dicht. Dus na 2 soortgelijke (negatieve) ervaringen dacht ik, ik neem het eerst op met mijn eigen camera dat er overal minstens 3 mensen staan te wachten. Vervolgens tegen de kassiére gezegd. Toen ik moest afrekenen zei ze dat ik het moest zeggen tegen haar. Ze zei dat ze niets gehoord had, terwijl ze met een onverschillig "oh, dat is niet zo mooi" antwoordde toen ik haar aansprak. Omdat ik weigerde af te rekenen zei ik dat ik de winkelmanager wilde spreken. Na veel moeite kwam ie eindelijk. Ik liet hem mijn opgenomen beelden zien waarop het duidelijk te zien was. Voor de zekerheid ging hij de video terugkijken. Kwam terug met een videostill van 1 minuut nádat ik de kassiére aan had gesproken. En ja, op dat moment was ik nog de 3e wachtende natuurlijk. Gevraagd om een videostill van 1 minuut daarvoor, maar dat wilde hij niet laten zien want hij had het druk. Ja, druk om zich eronder uit te kletsen. Op mijn vraag of ik dan de videobeelden mocht zien waarop ik kon laten zien dat ik de 4e wachtende was, kwam als antwoord dat ie geen beelden mocht delen. Nee, ik vraag ook niet of hij ze naar me wil appen, maar of ik ze mocht zien. Terwijl mijn beelden overduidelijk waren. Ik ben na jaren trouwe klant hevig teleurgesteld in de Vomar (omdat dit al de 3e keer was dat ik de 4e wachtende was) dat ik heb besloten om deze review te schrijven en in het vervolg mijn boodschappen bij de Albert Heijn ga halen, ook al is dat een kilometer verder rijden.
(update) een vriendin van me die in dit filiaal werkt heeft het allemaal gehoord (ze was aan het werk) en kwam even langs. Ze vertelde dat er inderdaad smoesjes verteld moeten worden door een andere kassiere zoals "bij mij stonden er maar 2" en nog een paar andere smoesjes om klanten geen gratis boodschappen te hoeven geven, ook al hebben ze gelijk.
En nog een ander dingetje: het gewicht van voorverpakte producten mag wettelijk gezien maar 5% verschillen met het gewicht dat op de verpakking staat. De laatste tijd woog ik de voorverpakte zalm van 300 gram op de groenteafdeling, omdat ik al meerdere keren ben thuisgekomen met een stukje zalm van tussen de 220 en 230 gram in plaats van 300 gram. Dit is een verschil van maar liefst 25% in het voordeel van de Vomar!
Vomar in Bussum is top!
Ik haal regelmatig boodschappen bij Vomar in Bussum. Daar zijn vaak goede aanbiedingen (hoewel de artikelen niet altijd - voldoende - aanwezig zijn in de winkel) en het personeel is zeer vriendelijk en netjes. Ik kom hier graag!
Onbeleefd
Klant is koning, aan m’n hoela!
Vierde in rij gratis boodschappen, ook dat is misleidend, al een aantal keer 4e in rij gestaan, kassiere heeft altijd wel een tegenwoord of smoes.
Tip: haal die borden bij de kassa’s WEG
Personeel is onbeleefd naar de klant toe
(Vomar Noordwijkerhout)
Vierde in de rij maar geen gratis boodschappen
Klant is koning kan je wel vergeten.
Vierde in de rij gratis boodschappen kan je ook vergeten.
Ik was de vierde, een andere klant beaamde dat dit zo was. Een medewerker ging ' de beelden bekijken' en kwam terug met het verhaal dat er al om een kassa bij was gevraagd. Dat was pertinent niet zo want een andere klant werd daar weggestuurd omdat ze niet open was. Dit blijkt daar wel vaker zo te gaan hoorde ik van andere klanten die daar ook aanwezig waren,
En als de medewerker ook nog eens 'stom wijf met je Albert Heijn karretje zegt' dan voel je je echt geen koning klant meer. Ja, i, neem een karretje mee van de laatste winkel waar ik heen moet zodat ik niet steeds tassen over hoef te sjouwen met handen waar ik niet zoveel meer mee kan,
Vomar is een ster in het misleiden van zijn klanten.
Vomar misleid klanten met aanbiedingen. Vaak kom je er pas achter als je op de bon kijkt dat je een voucher had moeten hebben of dat de aanbieding op een andere dag ingaat of dat een product pal naast een product ligt die niet in de aanbieding is maar wel samen op de kopse kant in het schap liggen. Zelf het kassa personeel is het volledig met mij eens. Snap ik want zij moeten 100 x per dag het gezeur en rechtzetten van foutjes realiseren. Ja foutjes. Want het is ook niet zelden dat een aanbieding bij het afreken niet goed verwerkt is. Echt opletten dus bij de Vomar. En dan heb ik het nog niet over de kwaliteit gehad. 😰
2x hulp gevraag en met veel…
2x hulp gevraag en met veel desinteresse geholpen,merkbaar, aan de klanten service stond een vrouw met een klacht die werd afgebekt door een jong ventje,ik ben maar door gelopen want ik vond het ontoelaatbaar,recent ook iets gehad met de chef en die maakte me voor leugenaar uit,wat is er aan de hand in deze zaak,vomar hoorn,ik begrijp nu waarom de revieuws zo slecht zijn, het is heel normaal, wat een bagger zaak
BAN DE MOBIELTJES UIT DE WINKEL!
Leuk verbouwd alleen personeel is in de avond alleen maar met hun mobiel bezig en je voelt je als klant niet welkom
Verse plof Beenham in de reclame
Verse Beenham in de reclame let op lieve mensen het lijkt goedkoop, afgerond ca. 10 euro per kilo.(Normaal ca 13 euro per kilo) Achter op de verpakking staat bevat 17 % water. Na het netjes en kort braden in de jus pan blijft er van de 605 gram slechts netto nog 370 gram puur vlees over. Dus 240 gram aan verdampt water gekocht (over plofkippen gesproken?) Bij de vomar koop je i.p.v. de vermelde 17% dus 40% water voor een beenham prijs! Wij hadden 4 stukken van 600 gram gekocht. En dus ca. 10 euro aan verdampt water gekocht. Pure diefstal. Pas op Mensen laat u niet bedonderen door dit rovershol met de titel wij zijn de goedkoopste want dit betekent in dit geval zuiver duurkoop. Mijd deze opgeblazen beenham waterbommen en ga naar de vakslager voor een goed eerlijk stukje vlees met een normaal vocht percentage!
Bio in plastic.
Uit oogpunt van duurzaamheid een beetje lachwekkend: biologisch gekweekte komkommers in plastic verpakt.
Vomar hanteert de regel 4e in de rij…
Vomar hanteert de regel 4e in de rij dan rijn uw boodschappen in uw karretje zijn gratis . Als dit het geval is zoals vandaag bij ons vandaag en je geeft dit aan wordt er gezegd kassa 1 gaat open. dus vomar hanteert de spelregel je moet het wel aangeven dan zeggen wij dat er een kassa erbij open gaat dan bent u niet meer de 4e in de rij . Je voelt je gewoon bedondert
Klanten klagen dat het hier rommelig is…
Klanten klagen dat het hier rommelig is en producten over datum zijn. Ik solliciteer omdat ik juist structuur en orde wil brengen. Dan hoor ik dat ik niet gemotiveerd genoeg ben of niet pas in het team. Ondertussen blijven medewerkers die op hun telefoon zitten en klagen dat ze naar huis willen wel werken. Dat voelt niet logisch.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.