Lekker die aanbieding van asperges . Gaat in op 23-04. Nou nee, Almere Filmwijk alleen bruine zooi, Almere Noorderplassen alleen een lege bodem in het kratje. De aanbieding ging vandaag in. Helemaal n... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Lange wachtrij. Extra kassa zou open gaan. Naar de te openen kassa gegaan. Lange tijd niemand bij die kassa. Zo lang dat klanten die achter mij in de rij stonden bij de eerste rij , eerder geholpen... Ver mais
Vomar mosplein Bijna elke keer na het boodschappen doen is er van alles over de datum! Gisteren was het vak van de liefmans perzik biertjes op, vandaag bijgevuld. Dus dan verwacht je dat er in... Ver mais
Superketen Vomar heeft een pracht korting op gebak voor jarigen. Ruimschoots voor mijn 81e verjaardag hield dat in, dat je geen klein gebakje moet kopen, omdat daarmee de korting op of rond... Ver mais
Vomar Heiloo
Vomar Heiloo
Voor de zoveelste keer dat de aanbieding er niet is of nog niet is uitgepakt, gevraagd waar het is,krijg je als antwoord,als het er niet lig hebben we het niet,wat een BUT winkel.
Welkom bij de goedkoopste....!!!!
Welkom bij de Goedkoopste....
Zo kan ik het ook!!
Actie! Blauwe Bessen, 300 gram van € 4,55 (volgens foto van actiebordje) naar € 3,99. Maar bij de kassa betaal € 4,49.
Je wordt belazerd waar je bij staat.
Bordje 4 in rij boodschsppen gratis is…
Bordje 4 in rij boodschsppen gratis is een leugen ,gaarne borden weghalen ivm met leugens aan de kassas
onbeschoft personeel
onbeschoft personeel, niet luisteren naar me vragen en alles weg wuiven wat ik vroeg. Haal hier nooit meer me eten. Vomar Enkhuizen
Vomar Hoorn
Vomar Hoorn, slechte manager, het lijkt wel een kleuterschool met al die jonge vakkenvullers, kunnen hun niets aan doen ze worden heel slecht begeleid,
De dame van 25, die zgn teamleider of whatever is. Kijkt nooit vrolijk, zegt je als klant nooit gedag, staat met ongekamde haren in de winkel.
Koffie is daar verkeerd geprijsd, schappen vaak leeg, alles staat bom en bom vol. Ik mis Deen
Weinig woorden
Weinig woorden. Vomar stelt dat zij de goedkoopste zijn . Dat zal dan wel alleen zijn de aanbiedingen altijd op als wij er om vragen. Voor 8 ste keer. Zo ook vandaag. Aanbieding van oral b opzetstukken voor tandenborstel. Helaas op!
wrongfully accused of theft !A woman in…
wrongfully accused of theft !A woman in her burka never checked the receipt to confirm that I actually paid instead accused me with theft .I was so shocked that I left my change in the machine and when I returned to collect it a few minutes later they told me that the next costumer took it and its not their fault .disgusting behaviour of the staff who should be thought how to approach costumers in such situation.Fortunately there are lots of quality supermarkets in the neighbourhood so never have to return to this shop !!!Never even offered an apology .
Vomar Leonardo da Vinci plein Haarlem
Vomar Leonardo da Vinci plein Haarlem. Wat een vreselijk onvriendelijk "hoofd"kassa loopt daar rond. Rond de 20 jaar en dan al een taal waar de honden geen brood van lusten "want ze moest gaan pauzeren". Na een (vlgs haar onmogelijke vraag) om 20 euro te wisselen. Dat het niet kan begrijp ik, maar de manier waarop? En dat moest een nieuw meisje gaan inwerken. Arme meid! Bij mij in de winkel zou zij op staande voet ontslag krijgen.
Zaterdag aanbieding??
zal het zondag zijn en staat er in de winkel(Hoofddorp-Paradijs) een bak met gevulde koeken, 5 voor EUR.1,99 (left-over van zaterdag "zaterdagknaller") niet opgeruimd met het bord erbij. Dus nemen we 2 pakken met het idee dat we de zaterdag aanbieding daarmee opmaken. Worden we afgerekend op normale prijs EUR.0,59 p/stuk.
Dus wij terug naar de counter en aangegeven dat we dit uit de bak hebben waar EUR.1.99 op staat en dit gecorrigeerd willen zien. niet alleraardigst reageert onze moslima met hoofddoek in eerste instantie dat wij de winkel in moesten lopen en aldaar beter te kijken want dit betrof een zaterdagknaller en het was zondag.
Mijns inziens was dit een restant van afgelopen zaterdag wat in de winkel lag met de prijs erbij vermeld.
Anders hadden zij het moeten opruimen of het bord moeten weghalen. Edoch heb ik het geld terug gevraagd om mij zo te distangeren van een boze moslima met hoofddoek om verdere problemen te voorkomen. (er wordt dan vaak geschimpt met onjuist behandeld worden van hun/jullie kant, mwah zo voel ik mij dan ook als nederlander in eigen land)
Reactie voor de directie;
Reactie voor de directie;
"De klant is de enigste bron van inkomsten, en de rest zijn kosten"
Veel actie artikelen altijd uitverkocht.
Prijzen op de schappen niet in orde.
3 verschillende prijzen van 1 en hetzelfde artikel in de winkel waarbij het actie uitgestalde artikel als duurste geprijst.
Advies; laat de aandeelhouders een nieuwe directie aanstellen en laat de schoolkinderen die als winkelbediende rondlopen in de schoolbanken zitten om verdere beschadiging van maatschappelijke ervaringen te voorkomen.
Punt uit ........
Slecht personeel vomar alkmaar bergermeer
Staat er een actie doet ze gewoon de normale prijs dan zeg ik het en dan duurt het 10 minuten en dan zegt ze pas ohja maar dan moet je dat eerder moeten zeggen ik heb het nu al gescanned!
Slechte service VOMAR
Mooie nieuwe Vomar in de nieuwe wijk de Draai, Lijsterstraat 1. Vrijdagochtend kar boodschappen afgerekend, wilde nog een bos rozen kopen, liep naar de service balie om af tevrekenen vervolgens kreeg ik als antwoord dat dit niet meer mag, moet bij de kassa. Ik ga niet weer achter in de rij staan, banden stonden vol. Bloemen zette ik terug, de mevrouw die achter me stond met 2 bossen deed hetzelfde. Wat een slechte service. In de avond ging ik met een vriend naar dezelfde winkel. Probeerde weer bij de service balie, de dame die erachter stond was bezig met haar mobiel. Nee hoor u moet bij de kassa afrekenen. Hier ga ik geen bloemen meer kopen.
Ik kom bij de vomar in diemen
Ik kom bij de vomar in diemen. Maar de bon klopt echt NOOIT. Vandaag weer niet. Ga ik al om 9 uur s morgens. Ik ben de 5 e in de rij maar ook daar doen ze niks mee zoals gratis boodschappen. Adverteer er dan ook niet mee. Maar pak koek gekocht. En weer 10 cent teveel betaald. Weer in de rij moeten staan voor mn 10 cent terug te vragen. En dat is bijna altijd zo. Als ze dat bij elke klant fout rekenen. Tel uit je winst. Slechte winkel!
Heel veel.vomar kattenplein Almere…
Heel veel.vomar kattenplein Almere wilde ik 50.00 opnemen.
Maar er werd gezegd dat mijn code niet klopte. Nou echt wel.
Hij is aan mijn telefoon bezig geweest en mijn account verwijderd. Weg geld. Wat moet ik doen. Ben bijzonder boos.
Ik ben hier al heel lang mee bezig
Ik vind het echt een goede winkel maar!!!
Ik vind het echt een goede winkel, maar vandaag was ik echt 5e in de rij ( Leonardo da Vinciplein) en een of andere botte cassiere zei: Nee meneer, de balie is altijd open. Ere was echter geen cassiere aanwezig.
De regel 4e in de rij slaat dus nergens op!
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel! ik parkeerde in amsterdam en op de website van apcoa staat, of STOND, kan ik beter zeggen, want ze hebben het gauw aangepast, dat als je klant bij vomar bent je 2 uur gratis mag parkeren. ik stond er nog geen 70 minuten. kaartje hoefde vomar niet af te stempelen zeiden ze bij de kassa, moest ik opeens 6 euro betalen. toen ik terugging om naar de klantenservice tegaan, waar ik ook nog eens lang moest wachten voordat er iemand kwam, zei vomarmedewerker heel onvriendelijk dat ik t maar met apcoa moest oplossen. om uit te rijden dus 6 euro betaald en klantenservice gemailed die eerst zeiden dat t maar voor 1 uur was en ze stuurde een link mee. de grap is dat in die link er stond dat t 2 uur gratis is. dus ik stuurde weer een mail terug en toen kreeg ik helemaal gelijk. ik moest kassabon, kenteken en betaalafschrift opsturen en mijn banknummer, en toen kwam het....ineens moest ik t maar met de vomar oplossen maar bij de vomar kwam ik ook van een kouwe kermis thuis, zij verwezen me weer naar apcoa. het beruchte van t kassie naar de muur sturen. beide nemen GEEN verantwoordelijkheid. zakkenvullers! nooit ga ik meer parkeren bij apcoa en nooit geen boodschappen meer bij de vomar. t grappige is dat op deze beide websites vreselijk slechte reviews staan en dat is niet voor niks. lege vakken, aanbiedingen die er niet zijn, personeel dat geen nederlands spreekt en onvriendelijk personeel, op een paar na. jullie moesten je schamen!!! uiteraard komt deze review ook op kassa en hoop dat jullie de loden loekie krijgen
Uithoorn Irenelaan slechtste winkel
Winkeltje in Uithoorn Irenelaan waar je na 18.00 uur bijna nooit meer broodjes koopt. Klanten komen binnen en gaan weg zonder iets te kopen. Winkelen bij AH kan ook. Misschien zal een verandering van management het probleem oplossen.
Zegels spaaractie
Ik was vandaag bij de winkel op de Paul krugerstraat in Haarlem omdat mijn zoon de borden e.d. die nu in de spaaractie zijn wil hebben en wij een bedrag van €46 hadden plus 3 actie artikelen (gratis extra zegels) kregen we 2 zegels omdat de kassabon dit aangaf wij hadden dus 6 zegels moeten krijgen dus ben ik naar de hoofdcassierre gelopen deze dame reageerde alsof zij zelf de zegels moest betalen maar uiteindelijk gaf zij met een gezicht als een oorwurm een rij zegels om 3 kaarten te vullen ik hoop dat deze dame beseft dat de klanten haar salaris betalen de vomar is niet meer mijn favoriete winkel ik ga ook op zeer korte termijn mijn spaarkaart ten gelde maken en geen boodschappen meer daar doe
Vomar Diemen slechte service
Vomar Diemen, 1ste keer daar 1 min geweest en per direct de slechtste service ever!!!
We komen uit Amsterdam Zuidoost en halen daar normaal onze boodschappen. Maar we waren op vriendenbezoek dus dachten het is beter meteen hier boodschappen doen dan thuis...je kent het wel.
Mijn dochtertje van 3 moest hoog nodig plassen ondanks dat ze was geweest toen we vertrokken.
Wij komen aan bij Vomar Diemen en ik haast me naar de service balie en vraag of mijn dochtertje gebruik kan maken van de wc. Er word aan de caissière die met een headset achter de kassa zit gevraagd of dit mogelijk is. Zij antwoord "ja kan wel maar iemand moet mee en we hebben nu niemand" waarop het meisje van de balie zegt "kan je het even vragen via de headset"
Nu het meisje achter de kassa met de headset zet haar vinger tegen haar oor maar besluit het toch maar niet te vragen en kijkt mij aan en zegt "sorry mevrouw we hebben niemand maar er is een wc hiernaast"
Perplexed ren ik met mijn dochtertje weg want die moet nog steeds nodig...de wc's 'hiernaast' zijn allemaal opslokt. Ik ren naar Bruna en vraag of ze een sleutel hebben. Het meisje daar helpt mij door de sleutel te geven. Uiteindelijk werkt die niet en mijn dochtertje begint te huilen. Ik ren terug en het meisje kan me niet helpen want ze is er niet vandaan. Ik ren met haar terug via Vomar, duw iemand bijna omver om BUITEN in de bosjes mijn dochter te laten plassen. Ik ben ziedend! Ik heb zelf ook gewerkt bij Vomar en kinderen en senioren mogen sws naar de wc...iemand uit de winkel loopt dan mee mocht er geen caissières zijn of een leidinggevende word erbij geroepen. Ik zei tegen mijn man we gaan terug naar Zuidoost want dit is geen service! Er werd niet eens een POGING gedaan om iemand te roepen. Wauw! Er word veel gezegd over Vomar en het klopt de klantenservice is bar slecht! Cursussen/workshops geven desnoods over klantenservice.
heb vandaag 8-10-24 boodschappen gedaan…
heb vandaag 8-10-24 boodschappen gedaan bij jullie en vermeld op tijd dat ik de vierde in de rij ben maar dat is afgewimpeld werd gezegd dat ik niet op tijd was dit is al de tweede keer dat mij dit is overkomen de vorige keer kijken ze bewust de andere kant op en werd er gezegd dat ik het gelijk bij de kassa moest zeggen loop gerust niet op de gratis boodschappen maar vind dit niet kunnen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.