vomar.nl Opiniões 430

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Lekker die aanbieding van asperges . Gaat in op 23-04. Nou nee, Almere Filmwijk alleen bruine zooi, Almere Noorderplassen alleen een lege bodem in het kratje. De aanbieding ging vandaag in. Helemaal n... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Lange wachtrij. Extra kassa zou open gaan. Naar de te openen kassa gegaan. Lange tijd niemand bij die kassa. Zo lang dat klanten die achter mij in de rij stonden bij de eerste rij , eerder geholpen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vomar mosplein Bijna elke keer na het boodschappen doen is er van alles over de datum! Gisteren was het vak van de liefmans perzik biertjes op, vandaag bijgevuld. Dus dan verwacht je dat er in... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Superketen Vomar heeft een pracht korting op gebak voor jarigen. Ruimschoots voor mijn 81e verjaardag hield dat in, dat je geen klein gebakje moet kopen, omdat daarmee de korting op of rond... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

430 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik kom al jaren bij de Vomar in…

Ik kom al jaren bij de Vomar in Den-Helder. Maar nu ben ik er wel klaar mee. Boven de kassa's hangt een bord, vierde in de rij, boodschappen vrij. Alleen gebeurt dat natuurlijk niet. Al eerder had ik die ervaring. En niet als enige. Afijn als je de medewerksters erop aanspreekt is er altijd
wel een smoes. We hebben al omgeroepen
voor een andere kassa, maar die is nog niet
open, sterker geen personeel lid te zien in de
buurt van de kassa. Nu weer, het is gewoon
een zielige bedoening hoe men kronkelt om
er onder uit te komen. Ik zeg hup naar de
jumbo.

28 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Voucher actie wat een slechte idee!Voucher actie wat een slechte idee!! Kocht blauwe bessen !wat blijkt heb geen Ipfone, geen klanten kaart !Ben wel al jaren vaste klant ! Maar wordt niet als klant b

Voucher actie wat een slechte idee!!
Kocht blauwe bessen !wat blijkt heb geen Ipfone, geen klanten kaart !Ben wel al jaren vaste klant ! Maar wordt niet als klant behandeld dus geen Blauwe bessen voor mij in actie! Denk even na VOMAR

21 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

lekker een folder uitgeven waarin een…

lekker een folder uitgeven waarin een shine xxl telescoop borstel in de aanbieding is die binnen 1 dag allemaal op zijn???
lekker veel stuks in de winkel geleverd,maar niet heus.
vomar was toch al niet mijn winkel,maar nu dus helemaal niet meer.
als je een aanbieding hebt zorg dan dat die aanbiedingen beschikbaar zijn.
heb dat ding nu bij een andere zaak besteld.

24 de março de 2025

Zeer slecht!!

Zeer slecht!!! Voor de zoveelste keer komen we op een aanbieding af. Nu voor opbergbank . Er was niet 1 in de winkel. Navraag gedaan ze weten niet of er nog 1 geleverd wordt.
Dit gebeurt heeeeeel vaak met een aanbieding. In zo’n winkel doe je toch geen boodschappen!! Ben er helemaal klaar mee!!!
We zijn erg boos eigenlijk. Je komt steeds voor niets .
Gaan jullie hier wat mee doen met die negatieve reacties?

24 de março de 2025

Vomar Lelystad

Er werkt een kassamedewerker (een vrouw van wat oudere leeftijd, met bril en onverzorgd haar) die mij meerdere keren is opgevallen door haar onvriendelijke houding. Ze groet klanten niet en maakt geen oogcontact, wat niet prettig is als klant.

Daarnaast had ik bij mijn laatste bezoek twee pizza’s gekocht, maar bij het afrekenen bleek dat ze drie keer waren aangeslagen. Dit geeft de indruk dat ze niet geconcentreerd is tijdens haar werk. Ook merkte ik dat ze meer bezig was met het aansturen van collega’s dan met het correct scannen van producten.

Ik hoop dat hier aandacht aan wordt besteed, zodat klanten een betere ervaring hebben bij het afrekenen.

19 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bedreigd door manager en…

Bedreigd door manager en supermarktmedewerkers Bellinistraat Alkmaar nadat ik vijfde in rij was en men dit ontkende toen ik hen daarop aansprak. Weigerden camerabeelden in te zien, ook nadat ik daarvoor toestemming had gegeven en weigerden ook naam te geven toen ik contact op wilde nemen met hoofdkantoor. Hebben mij vervolgens meermaals bedreigt met een winkelverbod en dat ook opgelegd. Ik heb aangifte gedaan van afdreiging bij de politie.

19 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vomar maakt misbruik van cacaostijgingen

Ja hoor, de cacaoprijzen komen in het nieuws en onze vrolijke vriendelijke Voordeelmarkt Vomar denkt niet teveel na en gooit direct de prijs van de vlokken en de hagelslag de lucht in. Want de consument begrijpt het toch wel. Nou beste Vomar, de klant is niet dom, snapt heus wel dat cacao duurder is, maar ongegeneerd de prijs even met 30% opkloppen, daar voelt de klant zich bij genaaid. Zo ook ik dus. Ik koop het niet meer. En vooral niet bij jullie. Belachelijke verhogingen, alles bij de consument neerleggen. Je kunt ook je winst op dit soort producten op de koop toenemen. Kotsmisselijk word je ervan.

17 de março de 2025

Waardeloze app

Waardeloze app. Moet je eerst je kortings bonnen activeren. Hadden ze bij de Lidl ook maar daar zijn ze er gelukkig mee gestopt. Volmar bedankt was gezellig

10 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Zo jammer dat je tegenwoordig een app…

Zo jammer dat je tegenwoordig een app moet downloaden om gebruik te kunnen maken van de korting acties. Dus je aankopen zijn geregistreerd en wat doen ze ermee? Ze dwingen je nu om naar een andere supermarkt te gaan!!!
Het is ook leeftijdsdiscriminatie!

4 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat zijn jullie een WAARDELOZE…

Wat zijn jullie een WAARDELOZE ORGANISATIE BAHHHHHHH
Heb 2x als vierde Persoon bij de Kassa gestaan , dus de eerste persoon staat aan het afrekenen , vervolgens zijn wij na deze Persoon dus Vierde Wachtende in de rij , jullie Slogan , vandaag in Harderwijk weer dit verhaal , Caissière geeft aan dit kunnen wij en mogen wij niet terug kijken op Camera , erg vreemd kon de vorige x wel geef ik aan , vervolgens geen Reactie en ze gaat de SNOTNEUS zonder verder antwoord de volgende klant helpen , hoe ONBEHOUDEN ben je dan naar een klant , GEWOON OM TE KOTSEN JULLIE ORGANISATIE
Klachten Klachten Klachten !!!!!!!!!

28 de fevereiro de 2025

Vomar Plantage Beverwijk

Vanavond een zak chips gekocht bij Vomar Plantage Beverwijk. De chips kostte 2.29 en bij de kassa werd gezegd 2.35. ik gezegd dat dat niet klopte en terug gegaan naar het schap waar de prijs op stond. Kom je bij de infobalie krijg je van zo'n snotneus te horen...wat maakt die 5 cent nu uit? Tja als je bij iedere klant 5 cent de boel oplicht dan verklaart het wel waardoor al die doelloos rondlopende, over elkaar en de klanten roddelende vakkenvullers hun salaris van betaald krijgen

14 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

We worden met zijn allen in de maling genomen door de GROOT GRUTTERS

we hebben afgelopen donderdag 6-02-2025 kipfile gekocht er stond op de verpakking 807 gram inhoud dit houd volgens ons in dat de kipfile ook 807 gram is maar dat was niet zo toen wij het gingen wegen was het maar 756 gr ja met plastic erbij was het 800 gram
dus we worden aan alle kanten belaserd dit heet in de volksmond STELEN en daar moet een straf op staan!!

6 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dubbelpak koffie duurder dan twee losse

Bij Vomar Maarssen. Pak koffie 4,69. Dubbel pak koffie 9,49. Dus: dubbel pak koffie is 10 cent duurder dan twee losse pakken. Je verwacht natuurlijk bij een dubbelpak wat korting te krijgen. Nee dus. Resultaat: ik ga nu dus minder naar Vomar.

4 de fevereiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Vomar heeft weer wat nieuws leuke…

Vomar heeft weer wat nieuws leuke aanbiedingen maaar dan moet je wel de app installeren wat voor veel oudere een probleem is laat ik nu in een wijk wonen met veel ouderen maar goed de app geïnstalleerd en dan ben je weer verplicht een klantenkaart te nemen kijk dat ging me weer te ver dan maar geen Vomar aanbiedingen vaak heft een andere winkel zonder al die poespas ook

3 de fevereiro de 2025

aanbieding maar nooit voorraad

Gehakt in de aanbieding , geen voorraad , vandaag
Kroketten in de aanbieding , geen voorraad , vandaag
Sportkleding in de aanbieding , geen voorraad
Onderbroeken in de aanbieding , geen voorraad

Als je de aanbiedingen niet ruim opneemt in je voorraad kan je beter geen aanbiedingen meer doen. Waardeloos

2 de fevereiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Bij Kassa goederen distributie probleem …

Wel goed geprijsde produkten en leuke aanbiedingen maar produkt waar voor betaald is niet meegekregen bij Vomar AB.
Eenmaal thuis tot ontdekking gekomen. Apart zeker. Maar er is daar een dode hoek tussen de cashback geldautomaat daar worden soms produkten neergezet en zie je ze niet. Na bellen werd er direkt gezegd dat er niks achtergebleven was bij de kassa zonder dat er de moeite werd genomen na te gaan wat er gebeurd was. Ik vroeg wat er gebeurd was en eenvoudig zei ze; misschien wel door volgende klant meegenomen; het interesseerde hen niets. Zelf ben ik een fan van de zelfscan; gaat tenminste nooit iets mis. Buiten dat lopen daar soms ook een aantal agressief scheldende labiele buurtklanten rond.

29 de janeiro de 2025

Jammer dat ik niet min 1 kan scoren

Jammer dat ik niet min 1 kan scoren. Leuke aanbieding voor Oral B tandenborstel en tandenborstels. En een speeltent. Uiteraard niet te verkrijgen, als ik langs kom. Wat slecht dat je zo mensen denkt te lokken met een dode mus. En, wat denk je, dit gebeurt steeds bij hen, als ze een prachtige aanbieding melden

28 de janeiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.