Via een zoekopdracht op Google kwam ik terecht bij voordeelstoffen.nl omdat ik op zoek was naar stof voor het hemeltje van mijn auto. Tijdens het bekijken van de stoffen raakte ik in gesprek met... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Met Martin heb ik telefonisch contact gehad, omdat ik Sterk Gobelin meubelstof wilde bijbestellen en het stof waar i mijn stoelen in 2017 meehad bekleed bestond nog dat heb ik toen ook bij voordeelsto... Ver mais
Martin is een man met een jarenlange ervaring in het stofferen van meubels. Kwaliteit heeft ie hoog in z’n vaandel staan. Hij heeft onze 2,5 sits bank opnieuw gestoffeerd. Echt super goed gedaan, het... Ver mais
Hier ben je echt nog klant. In mijn bestelling zat een foutje. Martin heeft mij de dag erna een mail gestuurd en zijn tot een zeer attente oplossing gekomen. Waar krijg je nog z'n klantgerichtheid. Ze... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Voordeelstoffen verkoopt voordelige stoffen, meubelstoffen, leder huiden, skai leer en meer!
Informações de contacto
Ootmarsumseweg 362 , 7667 PC, Reutum, Holanda
- 0541 - 670 186
- info@voordeelstoffen.nl
- www.voordeelstoffen.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Bestelling ging vrij vlot
Bestelling ging vrij vlot, kreeg direct een bevestiging en zoals aangegeven ook geleverd.
Kan niet anders vermelden dat e.e.a. correct is verlopen.

Resposta da Voordeelstoffen.nl
Voldoet aan verwachtingen redelijk…
Voldoet aan verwachtingen en redelijk snelle levering, bedankt!

Duidelijke webshop
Duidelijke webshop. Fijn dat de RAL nummers bij de meubelstoffen genoteerd staan, zodat je geen miskoop doet.
Goede communicatie en snel geleverd.

Resposta da Voordeelstoffen.nl
Snelle levering van de bestelling
Snelle levering van de bestelling. Goed ingepakt.

uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Keurig verpakt en bezorgd.Bezorging duurde wat langer, maar voor deze prijs geen punt. (een week)

Goede communicatie na aankoop
Goede communicatie na aankoop. Kreeg ook nog gratis advies hoe het artikel te behandelen

Aanrader!
Zeer snelle verzending, prima communicatie en ik kreeg een extra meter stof omdat dit blijkbaar het laatste restje stof op de rol was. Aanrader!

Resposta da Voordeelstoffen.nl
Prima communicatie over bezorging en in…
Prima communicatie over bezorging en in degelijke verpakking (op rol verpakt in stevig plastic) verstuurd.

Resposta da Voordeelstoffen.nl
Kreeg netjes foto's van stalen en de de…
Kreeg netjes foto's van stalen en de de stof is prachtig.

Resposta da Voordeelstoffen.nl
alles ging keurig en duidelijk te werk

mooie stof
Het duurde wat te lang voordat ik de stof ontving, namelijk meer dan drie weken.
Inmiddels is het binnen en ziet de stof er erg mooi uit!

Snelle levering.
Niets op aan te merken. Ik ben dik tevreden met alles

Resposta da Voordeelstoffen.nl
Snelle service, duidelijke communicatie, prima stof en goede prijs