Volkswagen Aabenraa (En del af Next Mobility A/S) Opiniões 33

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Danmarks klart bedste værksted hvad angår VW samt Audi, verdensklasse arbejde, hurtig feedback, første vurdering ang. reparation er korrekt, fornuftige priser, høfligt personale, især værkfør... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I går havde jeg probleme med at lade min nye Audi Q4. Efter noget ubehjælpelig support fra Audi endte jeg heldigvis hos Audi i Åbenrå som hurtigt og proffesionelt fik mig tilbage på landevejen. Tusind... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte en ID.5 i September 2023! Allerede fra starten, indrømmede sælger,at han intet vidste om El biler,men han havde mere travlt med,om vi ikke ville give ham gode karakterer,når nu han sendte evalu... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto

Escrito pela empresa

Hos Volkswagen Aabenraa lægger vi vægt på den personlige kundekontakt og arbejder hele tiden for at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi forstår at køb af bil er en stor beslutning, og at du har brug for tryghed og økonomisk sikkerhed, når bilen skal på værksted. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at du skal føle dig i gode hænder her på på Tøndervej 58, hvor vi desuden servicerer Audi.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

God oplevelse med Lærling

Jeg havde en audi q4, som jeg havde brug for at få tjekket. Her blev jeg mødt af en ung lærling på 19 år (Jeppe), som gav mig en fantastisk service. Man kan tydeligt høre på ham, at kunden er virkelig i centrum. Vi fik en god snak, da vi kørte en tur i bilen for at tjekke den efter. Og det synes jeg virkelig, er noget der giver en ekstra god service. Han var meget åben og imødekommende. Specielt pga. denne behandling, vil jeg benytte mig af jer fremadrettet - hvis uheldet skulle være ude :)

4 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

God service ved Audi Åbenrå.

I går havde jeg probleme med at lade min nye Audi Q4. Efter noget ubehjælpelig support fra Audi endte jeg heldigvis hos Audi i Åbenrå som hurtigt og proffesionelt fik mig tilbage på landevejen. Tusind tak.

15 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Havde ved køb af Vw buzz fået bestilt…

Havde ved køb af Vw buzz fået bestilt vinterdæk, og monteret. Sommerdækkene kunne jeg hente ved lejlighed, det var ingen problem.
Kommer så forbi for at afhente mine dæk, og bliver mødt med mistro og information om at de da for længst var udleveret. Jeg står meget uforstående og
forklarer personalet at det ikke er mig der er udleveret til.
Personalet eftersøger hele lageret, og finder dem heldigvis til sidst.
-Jeg spørger til hvordan det kan være de var udleveret, og stadig lå på lageret- Det
havde de ikke nogen forklaring på.
Jeg har ikke modtaget nogen form for beklagelse eller for den sags skyld en undskyldning. Det havde været på sin plads.- så nej, helst ingen stjerner.

3 de novembro de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Volkswagen Aabenraa (En del af Next Mobility A/S)

Resposta da Volkswagen Aabenraa (En del af Next Mobility A/S)

Hej Torben ,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager rigtig meget, at processen og oplevelsen ikke har været, som du ønskede.

Vi bestræber os altid på at yde personlig og professionel rådgivning, og vi tager det meget alvorligt, når du oplever, at virkeligheden ikke lever op til dine forventninger.

Vi tager din feedback til efterretning, så vi kan undgå lignende situationer i fremtiden

Bjørn - Next Mobility Aabenraa

Service i top

Købte brugt Vw sportsvan blev leveret med nye vinter og sommerdæk selvom det ikke var aftalt. Har haft et par reklamationer de blev ordnet på Sjælland da jeg bor her. Vil bare sige har aldrig fået sådan en service.

5 de setembro de 2025

Super god service

Super god service, rigtig flink og hjælpsom personal, som både er smilende og imødekommende både i receptionen og værkstedet dejligt.
Der er desværre lidt lang ventetid på værkstedet

13 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service i en presset situation!

Vi stod i en akut situation, da bilen pludselig tabte kølervæske på vej på ferie. Mekanikeren fandt hurtigt tid til os, løste problemet effektivt og gik endda et ekstra skridt for at hjælpe. Det hele blev klaret hurtigt – og til en overraskende billig pris. Kan varmt anbefales!

1 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Super god service

Super god service, rigtig flinkt og hjælpsom personal, som både og smilende og imødekommende både i receptionen og påværkstedet.
Det svære er der lidt lang ventetid på værkstedet.
Men det ventetid vær det de udfører et godt arbejde.

27 de junho de 2025

Super højt serviceniveau

Det er altid en fornøjelse at komme hos VW Aabenraa og i særdeleshed hos Servicechef Bjørn Wilke. Hurtig og saglig respons på henvendelser. Altid smil på læben og godt humør. Fejl på 12v batteri hurtigt udbedret med nyt batteri på garantien. Kører gerne fra Sønderborg til Aabenraa for den service.

19 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Min VW ID3 skulle have en…

Min VW ID3 skulle have en softwareopdatering hos Next Mobility i Aabenraa, jeg indleverede bilen som aftalt. der opstod problemer med opdateringen, jeg blev ringet af en venlig og empatisk Servicechef Bjørn Hell som gav mig en god og grundig forklaring på problemstillingen, Bjørn tilbød mig straks en lånebil da bilen skulle overnatte hos dem. Det endte med at min bil skulle have en ny styrebox, hvilket jeg ikke skulle betale for selv om at min bil er fra 2020 og har kørt 88000 km, alt var betalt af VW. Da jeg hentede bilen og afleverede lånebilen stod min bil klar fuldt opladet, og Bjørn forklarede grundigt og behageligt alt hvad der var blevet lavet. jeg kan kun sige at hele oplevelsen som kunde hos VW i Aabenraa med frontoffice og især Bjørn Hell var en anbefalelsesværdig oplevelse mvh Christian Meilandt Kompetencehuset Syd

27 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Købte en ID.5 i September 2023!

Købte en ID.5 i September 2023!
Allerede fra starten, indrømmede sælger,at han intet vidste om El biler,men han havde mere travlt med,om vi ikke ville give ham gode karakterer,når nu han sendte evalueringsskema til os efter købet,som han ovenikøbet rykkede for flere gange.Det værste er dog deres servicechef,magen til arrogance skal man da,lede længe efter!!! Han afviser alt hvad der er opstået af fejl på bilen,og så længe fejlene ikke er påvist fra starten,så glem alt om garanti! Han har afvist knirkende panoramatag,touch funktion på håndtag og defekt nøgle,det må man bare lære at leve med.Magen til arrogance!Desværre er 0.stjerner ikke muligt.

10 de dezembro de 2024
Opinião espontânea
logótipo da Volkswagen Aabenraa (En del af Next Mobility A/S)

Resposta da Volkswagen Aabenraa (En del af Next Mobility A/S)

Hej Michael

Beklager den lange svar tid, vi har desværre haft problemer med at tilgå trustpilot.

Vi udfører altid garanti reparationer efter fabrikkens processer.

Bjørn - Next Mobility Aabenraa

Classificada 2 em 5 estrelas

Today I was in vw Aabenraa workshop for…

Today I was in vw Aabenraa workshop for service my car ( vw up).
I asked for normal service and change brake oil and also I have problem in 12v outlet in the car.
The man who get the car from me offer also to clean the car.
The problem when I checked the car, the 12v outlet not fixed and the car not clean up.
And after all that they asked me to make new appointment!!!!!!
The people in this company thinking we don't have anything else to do, only make appointments and lost our time.
I can do the service in any workshop in half price, but I need the specialist to do that 😞.

29 de novembro de 2024

Danmarks klart bedste værksted hvad angår VW samt Audi

Danmarks klart bedste værksted hvad angår
VW samt Audi, verdensklasse arbejde,
hurtig feedback, første vurdering ang. reparation
er korrekt, fornuftige priser, høfligt personale,
især værkfører Claus er meget kompetent,
kan som bekendt desværre kun give 5 stjerner,
ville gerne give 10 stjerner.

14 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais