Informações sobre a empresa

1 estrela

Respondeu a 71% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Manglende information og ekstrem dårlig…

Manglende information og ekstrem dårlig oplevelse ved Sønderborg afdelingen!
Min kæreste og jeg skulle have tjekket nogle ting på vores ID.3. Vi valgte at køre derud, da vi havde fået at vide de fejl vi havde måske kunne dækkes af fabriksgarantien.
Vi møder op derude og fortæller medarbejderen hvad vi gerne vil have de kigget på, og derefter ville vi gerne have et prisestimat på det der evt. skulle laves. Det oplyser medarbejderen, at det var ikke noget problem. Vi siger for en god ordens skyld, at bilen kun skal tjekkes og ikke laves med det samme! Medarbejderen bekræfter dette og fortæller det ikke kommer til at koste mere end 550,- at få tjekket det vi skal have tjekket.
Vi møder så op på dagen hvor bilen skal tjekkes, og vi bliver derefter oplyst, at der står i systemet at vi er blevet informeret om og har accepteret at det koster 550,- plus 1000kr i timen bilen er på værkstedet! Dette har vi absolut intet fået at vide om!!! Vi brokker os over dette, og vi siger at vi gerne vil have bilen ud efter MAKS en time!
Vi ender med at få et prisestimat på 11.500kr og skal betale 1000,- for den time den har været der. Jeg ved ikke engang om det er lille sejr at have brokket sig til en rabat på 550,- når vi på ingen måde er blevet oplyst omkring de 1000,-!
Vi kommer aldrig igen og kan ikke anbefale stedet!!!

4 de maio de 2026

Hej Mads

Tak for din anmeldelse.

Vi tager din feedback til efterretning, så vi kan undgå lignende situationer i fremtiden.

Alexander Wind, Next Mobility Sønderborg

Min oplevelse med Next Mobility i…Svendborg

Min oplevelse med Next Mobility i Svendborg har ikke været helt i top. Det er ekstremt svært at komme i kontakt med indehaver Brian Mortensen og ingen andre kendte til aftaler med Fleasing, så han var min eneste mulighed. Der bliver lovet opkald tilbage, som aldrig sker, og det giver et indtryk af manglende professionalisme og respekt for kundens tid. Er plus er dog han svarer på mail og lover at give et kald.
Når man som kunde skal bruge så meget energi på blot at få en opringning, er det ikke godt nok. Kommunikation og overholdelse af aftaler bør være helt grundlæggende, men det har desværre ikke været tilfældet her.

1 de maio de 2026

Hej Winnie,

Tak for din feedback.
Jeg er godt nok ked af at modtage en 1-stjernet anmeldelse, og jeg synes oprigtigt det er ærgerligt, at du har fået den oplevelse.

Som jeg også nævnte over for dig, har jeg i perioden haft både rejsedage og ferie, hvorfor jeg har været meldt ud af vores telefonsystem og derfor ikke været tilgængelig telefonisk som normalt.

Når det er sagt, har jeg netop forsøgt ikke at lade dig stå uden hjælp, selvom jeg har haft ferie.

Jeg har derfor løbende besvaret dine mails og holdt dialogen i gang, mens jeg har været væk. Det har været vigtigt for mig, at du fortsat fik svar og ikke blot blev mødt af tavshed, selvom jeg ikke sad fysisk på kontoret.

Derfor er jeg også lidt overrasket over, at oplevelsen vurderes til kun 1 stjerne, når jeg trods ferie faktisk har prioriteret at følge op og besvare dine henvendelser undervejs, samt givet dig klarer aftaler vedrørende pris og tilbagelevering af din bil.

Jeg har selvfølgelig forståelse for, at du gerne ville have haft hurtigere eller mere direkte telefonisk kontakt, og det beklager jeg, hvis det har været frustrerende.

Jeg håber derfor også, at du måske vil overveje, om oplevelsen samlet set reelt kun har været til en 1-stjernet vurdering.

Brian Mortensen, filialchef
Next Mobility Svendborg

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg havde teknisk problemer med…

Jeg havde teknisk problemer med navigator og appen, intet virkede, så kørte jeg til nærmeste Audi Service Partner i Aabenraa, meget flink personale, men først skulle jeg oprettes selv om jeg har været kunde med en Passat samt kørt til service med den nuværende Audi fra ny,jeg fik en efter min søforklaring om at det ville tage cirka 6 timer hvor alt skulle genstartes til en time pris på kr. 1.000"høj pris for at sætte en computer på", men det værste var dog at de først kunne tage bilen d. 02.juni 26, jeg spurgte om det nu også kunne være rigtigt, svaret ja der er rigtigt, jeg skulle køre uden oplysninger om bilens data blandt omdet om hvor meget strøm der er på bilen og forbrug, antal tilbage kilometer og meget andet?, det kalder jeg ikke et Autoriseret Audi Service Partner, så er du Audi kører så anbefaler jeg Fredericia.

8 de maio de 2026

Hej Ingolf

Tak for din anmeldelse. Vi ønsker altid at give vores kunder den bedst mulige service og må erkende, at vi oplever sagen lidt anderledes end du beskriver.

Grunden til du skulle oprettes i vores system var, at dine tidligere værkstedsbesøg var gennem en Service og Rep. aftale på din bil, derfor er det leasingselskabet, der står registreret som kunde.
Det er rigtigt, at vi oplyste dig, at vi antog det var en opdatering, der normalt tager ca. 6 timer, der kunne løse problemet med at din navigation. Men vi sagde også, at du jo naturligvis ikke skulle betale timeløn for de 6 timer det ville tage. Vi blev ved besøget også enige om, at fejlen med at kunne se data i din App formentlig ikke, havde noget med fejlen på navigationen og gøre, da denne fejl først var kommer nogle dage.

Bjørn, Servicechef
Next Mobility Aabenraa

Classificada 5 em 5 estrelas

Haderslev-afdeling kan anbefales

Haderslev-afdeling kan anbefales
Meget venlig positiv, og serviceorienteret afdeling - fleksibel i forhold til aftaler og de ringer som aftalt tilbage med imødekommende service.
Glæder mig allerede til næste besøg.

24 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Meget skuffet over service og reparation

Jeg har købt en ID3 her og var i starten meget tilfreds, sælgeren (Morten) var meget venlig. Der opstod et problem med et antennemodul, som gjorde, at nødfunktionen ikke fungerede korrekt. Denne fejl burde være blevet rettet inden overdragelsen, hvilket desværre ikke skete. Derefter begyndte en ren tortur. Jeg var et par gange på stedet for reparation, og man sagde, at det nu var repareret. Problemet eksisterer desværre stadig. På yderligere henvendelser er jeg nu bare blevet ignoreret, og jeg er meget skuffet. Jeg vil ikke købe her igen og på ingen måde anbefale service- eller reparationsydelser.

22 de outubro de 2025

Helt igennem dårlig stil

Vi har købt en id4 som fortsat er under reklamationsretten. Håndtaget går i stykker, som det jo gør på den bil. Vi tænker egentlig ikke over at vi kan reklamere fordi brugtvognsgarantien er udløbet, derfor kører vi til nærmeste VW værksted og får det lavet, 4700 kr. ... vi bliver efterfølgende gjort opmærksom på, at en forhandler skal yde 2 års reklamationsret, derfor kontakter vi jer. Vi regner ikke med at få hele beløbet retur da vi jo ikke lod jer udbedre fejlen, men beder egentlig bare om lidt, som kan dække reservedelen, som i jo uanset ville have haft en udgift til.

I afvise blankt at hjælpe, fordi vi har fået fejlen udbedret andet sted, til trods for at det er VW værksted og vi kan fremvise en regning.

Det er toppen af sindsygt dårlig kundeservice. I har helt retten på jeres side, men dælme ikke etikken.

Kan på ingen måde anbefale andre at handle hos jer, hvis man løser ting på denne måde, hvor man trækker "retten på vores side" kortet i en sag i skulle have løst hvis vi havde gjort det rigtigt.

24 de novembro de 2025

Hej Camilla

Tak, fordi du deler din oplevelse.

Det er bestemt ikke vores intention, at nogen skal stå tilbage med en oplevelse af dårlig kundeservice. Vi forsøger altid at hjælpe så godt som muligt.

Vi tager din feedback til os.

Alexander
Eftermarkedschef
Next Mobility Sønderborg

Uprofessionel service

Jeg var hos Next Mobility i Sønderborg den 24. oktober for at købe vinterdæk til min bil. Jeg blev mødt af en medarbejder, som spurgte, hvad han kunne hjælpe med. Jeg forklarede, at jeg gerne ville købe vinterdæk, men i stedet for at hjælpe mig gik han til sin kollega og kom tilbage med beskeden om, at kollegaen ikke havde tid, og at jeg kunne komme igen om en uge.
Hele oplevelsen fremstod uinteresseret og afvisende. Ingen forsøgte at finde en løsning eller vise reel interesse for kunden. Det var en uprofessionel og skuffende oplevelse, og jeg kommer næppe igen.

24 de outubro de 2025

Resposta da Next Mobility

Hej Ghassan - tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre din oplevelse hos Next Mobility Sønderborg og du skal vide, at vi altid ønsker, at give vores kunder den bedste oplevelse. Derfor er du meget velkommen til at kontakte vores Eftermarkedschef Alexander Wind, han vil meget gerne hjælpe dig. Du kan træffe Alexander på mail: alewi@vw-soenderborg.dk eller telefon 26 79 79 77. Med venlig hilsen Lotte, Next Mobility

Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig god betjening

Blev taget smilende og venligt imod straks ved ankomst. Rigtig god betjening. Rart venteområde med te og bolsjer. Service udført til aftalt tid og pris. "Det lille ekstra" er i centrum hos Next Mobility Sønderborg. Kommer gerne igen.

12 de setembro de 2025

Hej Lone
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Rigtig god dag.
Mvh Lotte, Next Mobility

Classificada 4 em 5 estrelas

Haderslev afdelingen - service:

Haderslev afdelingen:
Min ID.5 fejlede i elektronikken og den var på værkstedet mange dage - MEN en person skal fremhæves som virkelig ydede en god service, forståelse og rådgivning. Rene Søgaard Bodin er en serviceminded og behagelig medarbejder i Haderslev.
At jeg så kun giver dem 4 stjerner er fordi værkstedet brugte alt for mange timer (8 timer a’ 799 kr.) på at finde frem til fejlen med et nyt kabelsæt mm til 278 kr.
Men jeg kommer naturligvis igen pga Rene.

11 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Seat Ateca service

Sønderborg.
Endnu engang service på vores Seat .
Og endnu engang en super oplevelse .
Stor tak til hele holdet og en særlig tak til Jan Andresen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais