Vi har nu haft vores Wallmann…
Vi har nu haft vores Wallmann herregårdsplank gulv i små 3-4 år, kvaliteten er bestemt ikke som forventet!
Vi har nu haft en gulvsliber leverandør ude og vurdere gulvet og han mente de 7 “lag” uvlak måtte være dampe, gulvets kvaliteten var også overraskende for ham, detsvære ikke positivt. Fair med brugs ridser, men gulvet ligner noget som er plus 10-15år gammelt.!
Vi står nu i den situation at det eneste rigtige vil være at slibe gulvet ned, på et gulv som har 50 års bolig garanti. Men med 4 mm slidlag så virker det vidst ikke realistisk.
Her hænger produkt og pris bestemt ikke sammen.
Svar til wallman.
Mine børn smider ikke noget hen af vores gulv, og til info var der Max 1 barn der kunne gå/cykle da jeres mand var ude og der var INGEN løbecykler indendørs, for
Sådan en har min dreng aldrig ejet, så den påstand viser måske hvordan jeres kvalitet er både på gulv og mennesker!! Jeres sælger har oversolgt et gulv, og de 30 års garanti blev vi nok lokket af! Gulvets lak eller mangel på samme er væk! Vi bruger gulvet som almindelig brug! Jeg går ud fra man må færdes på gulvet til den pris!
Vi holder på pris og kvalitet ikke hænger sammen. Ærgeligt.
Og selvfølgelig vil et træ gulv få et hak eller 4, det er ikke det vi klager over, den del er vi heldigvis helt indforstået med!
Jeres mand som var ude at besigtige gulvet, var efter min opfattelse skide ligeglad og man følte sig som endnu en kunde han skulle høre brok fra.
Jeg vil elske selv at læse sådan en anmeldelse fra en kunde så jeg kan tage stilling til produktet. Derfor lader jeg den stå.

Resposta da Wallmann A/S