Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har selv lagt 150kvm grand avenue comfort (med trinlydsdæmpning) og har lige yderligere købt 50kvm til renovering af 1.sal. Har ikke problemer med knirkelyde eller misfarvninger og de ældste g... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Har med undren læst meget dårlige anmeldelser af BerryAlloc herinde. Jeg og min mand lagde selv et BerryAlloc original gulv i vores køkken i 2020. Renoverede køkkenet i 2022, hvor vi klikkede gulvet o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de pisos de madeira e laminados
  2. Loja de pisos

Escrito pela empresa

At BerryAlloc, we believe in life, in every kind of life and every type of floor that goes with it. We offer a wide range of interior solutions for both residential and commercial use, from high pressure floors, strong wood floors, laminate, vinyl and parquet flooring to wall panels. Suitable for all kinds of interiors and lifestyles, BerryAlloc products are primarily known for their high quality, durability, ease of installation and modern look. BerryAlloc is a company that values innovation, quality, sustainability and diversity. By closely following trends and using our technical expertise, we aim to inspire and surprise our customers. Because our floors are made to be enjoyed —carefree moments of pleasure. More information can be found at www.berryalloc.com.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har i 2022 lagt Berry alloc gran…

Vi har i 2022 lagt Berry alloc gran avenue i hele huset 110 kvm og er meget glade for kvaliteten og holdbarheden. MEN det knirker helt vildt stort set i alle rum, det ulidligt at høre på så vi overvejer at måtte skifte det hele til et nyt af andet fabrikat :-(

17 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dyreste søppelet som finnes for gulv

Siden de har sperret for å kunne svare dem, så må det skrives en til...
Her er svaret de gav (orginalen finnes på samme side):
"Hei Tomas,

Vi beklager å høre at opplevelsen din ikke har vært som forventet.

Vi er kjent med din første reklamasjon, som ble nøye vurdert på det tidspunktet. Våre funn viste at enkelte uregelmessigheter ved installasjonen bidro til problemet, og vi sørget for en passende løsning ved å tilby et nytt gulv.

Vi forstår at din nåværende henvendelse gjelder materialet som ble installert i 2024. Denne saken har ikke blitt meldt til oss tidligere, og vi har derfor ikke hatt mulighet til å vurdere eller hjelpe deg i denne saken.

BerryAlloc, Caroline"

Hei Caroline.

Beklager at jeg ikke responderer på tilbakemeldelsen din før nå, men det har vært påskeferie.
Jeg syntes det er rart at byggmesteren ikke har kontaktet dere da han har vist om dette en stund.
De kommer nå 7/4-26 for å skifte DRITEN en gang til. Dere er hjertlig velkommene for å se på hvordan det er lagt og hvor mye det sprekker opp og knirker.

Jeg regner med at det sprekker opp enda en gang og kan ikke få uttalt hvor mye vi angrer på å ha valgt BerryAlloc som gulv belegg.

6 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Top service en kwaliteit!

Top service en kwaliteit!

15 de janeiro de 2026

Hey Maxime,

Bedankt voor je leuke reactie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je vloer. We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om ons dit te laten weten. We wensen je nog veel plezier met je nieuwe vloer ✨.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vurderer du å bytte gulv og har vurdert…

Vurderer du å bytte gulv og har vurdert Berry Alloc? Ikke tenk tanken engang! Gulvet knirker, knekker og knaker i alle skjøtene. Det er et sjeldent dårlig gulv, svært misfornøyd. Har klaget og det kom en kar hit og sa at det ikke var noe han skulle gjøre. Så «garantien» er ikke en reell ting. Gulvet er lagt av profesjonelle og med alle forholdsregler. Så styr for guds skyld unna.

25 de março de 2026

Hei Kristina,

Vi beklager å høre at du har problemer med produktet vårt.
Hos BerryAlloc er vi opptatt av å levere kvalitetsgulvløsninger til alle våre kunder. For at vi skal kunne løse problemene dine på en effektiv måte, ber vi deg om å gi oss spesifikk informasjon om det aktuelle gulvet og hvor det er kjøpt.
I tillegg vil vi gjerne vite om du allerede har kommunisert disse problemene til leverandøren din, og hvilke tiltak som har blitt iverksatt. Vennligst del denne informasjonen med oss på produktservice@berryalloc.com.
Vær oppmerksom på at tilbakemeldingene dine er svært viktige for oss, og ved å dele denne informasjonen kan vi sjekke om vi tidligere har blitt varslet om disse problemene. Teamet vårt vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med å finne årsaken og løse disse problemene.

Deviation - excellent experience

Been BA-customer for years (Norway). Experienced a seldom deviation. Had to complain. Very well handeled. I will still be a satisfied customer here :-)

17 de dezembro de 2025

Hi Frank,

Thank you for your continued trust over the years , it truly means a lot to us. We’re sorry to hear you experienced a deviation, but we’re pleased that your complaint was handled to your satisfaction. At BerryAlloc, we always strive to deliver consistent quality and reliable service, and your feedback helps us keep improving.

High pressure floor

Heel tevreden van onze HPF vloer. Vlotte plaatsing, kwalitatief materiaal en een mooi eindresultaat!

26 de fevereiro de 2026

Dag Tijs,

Superleuk om te horen dat de installatie vlot verliep en dat je blij bent met het eindresultaat. Veel plezier ermee!

Think twice.

Maybe you are well-mannered and don't really like to be honest, but in Norway the score is 1.6 which tells you that there are probably a lot of complaints about a product that is NOT up to standard.
I have complained about squeaks myself, and on all the boards the corners came up.
The answer has been (as so many get) that the floor was laid incorrectly😳
I have now switched to Pergo on 90m2, this is laid on the same substrate as the other floor was on, and is now squeak-free.
I also understand why BerryAllock rejects almost all complaints, if they had taken responsibility they would probably have gone bankrupt.
Anyone considering this product should think twice, you are hereby warned.

1 de dezembro de 2025

Resposta da BerryAlloc

Dear Rolf, We are sorry to read this. We appreciate your feedback and take the complaint very seriously.
Would you please provide us with some additional information regarding your complaint? Please tell us which floor you bought, where you bought it and what steps were taken by the dealer. You may send this information to produktservice@berryalloc.com. That way we can investigate further for you.

Thanks in advance
Caroline from BerryAlloc

Classificada 5 em 5 estrelas

Good floor, easy to install!

Bought a "click" vinyl floor. Was easy to install and looks good.

7 de março de 2025

Hi Gauthier,

Thanks a lot for your kind words. It’s great to hear that the installation went smoothly and that you’re pleased with the final result. We’re delighted our quality lived up to your expectations. Enjoy your refreshed space.

Classificada 5 em 5 estrelas

Great quality & easy to install

3 de maio de 2025

Hi Kevin,

Thank you for your feedback! We’re glad to hear you’re happy with the quality and found the installation easy. Enjoy your new floor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Berryalloc parket (Les Exclusifs) &HPF (Grand Avenue)

Voor de renovatie van ons huis hebben we gekozen voor een parket (bovenverdieping, slaapkamers en gang) en HPF (benedenverdieping). Voorkeur naar HPF door de sterkte en grote afmetingen, alsook doordat we 2 honden hebben die onze vorige vloer ernstig beschadigd hebben. BerryAlloc werd ons aangeraden door vrienden en familie die reeds BerryAlloc hebben liggen en heel tevreden zijn. Blij met het resultaat!

4 de outubro de 2025

Hey Cédric,

Classificada 5 em 5 estrelas

Topkwaliteit die zo gemakkelijk te…

Topkwaliteit die zo gemakkelijk te plaatsen is,zelfs door iemand met 2 linker handen 🫣.Ook is het heel mooi met die echte hout-structuur.de laminaat is ook heel onderhoudsvriendelijk.

22 de novembro de 2025

Hey Sebastien,

Dank je wel voor je fijne reactie! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je vloer. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Geniet nog lang en met volle teugen van je nieuwe vloer ✨

Caroline,
BerryAlloc

Very good quality and simple to install

Very good quality and simple to install

24 de janeiro de 2025

hi Sabine,

Great to hear you found the quality high and the installation easy. Thanks for sharing your experience, really appreciate it!
Enjoy your new floor ✨

BerryAlloc, Caroline

Vedrørende sagsnummer 200150268

Vedrørende sagsnummer 200150268, så har jeg alligevel aldrig hørt noget lignende i afvisning af reklamation, men der kommer en konsulent, som kigger på gulvet, og siger flere gange at han kan ikke med sikkerhed kan sige hvad årsagen er, men MÅSKE kan det have noget med den måde gulvet er kørt rundt om vores køkken opdeler at gøre, men han aner det ikke med sikkerhed, og den historie om der er flere varmezoner er vi da selfølgelig klar over, og af samme grund står de 2 zoner på nøjagtig samme temperatur, der er på intet tidspunkt gået ud over max længe og bredde i montagen og huset er nybygget i 2024, problemet med jeres gulv er, at det er af en så elendig kvalitet, trods den høje pris…..i er så fulde af historier for at slippe for ansvar, og jeg kan sige med sikkerhed, at jeg aldrig nogensinde vil anbefale jeres produkter, til de håndværkere som jeg arbejder sammen med….

24 de novembro de 2025

Resposta da BerryAlloc

Tak for din anmeldelse. Vi forstår din frustration og tager din feedback alvorligt.

I forbindelse med sagsnummer 200150268 blev gulvet inspiceret af vores tekniske konsulent. Problemet blev udelukkende konstateret i køkkenområdet og ikke i de øvrige rum, hvilket peger på en installationsrelateret årsag frem for en produktfejl. På den baggrund og i henhold til vores tekniske retningslinjer kunne reklamationen desværre ikke godkendes.

Vi afviser aldrig en sag uden grundig vurdering. Ønsker du at drøfte sagen yderligere, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Med venlig hilsen
BerryAlloc

Besonders professioneller Service

Im Zuge einer Reklamation zu einem schon vor Jahren verlegten Vinylfußboden, reagierte das Aftersales von BerryAlloc in Person des Customer Service Managers sehr schnell und zuvorkommend auf meine Anfrage. Nach einem kurzen Email-Austausch, wurde meine Reklamation anerkannt und zeitnah nicht nur entsprechend der Garantie, sonern auch Kulant geregelt. Ich kann daher den Service von BerryAlloc nur als außerordentlich gut bewerten.

18 de dezembro de 2025

Resposta da BerryAlloc

Vielen Dank für Ihre nette Rückmeldung! Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie mit dem Service von BerryAlloc zufrieden sind. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns dies mitzuteilen. Wir wünschen Ihnen weiterhin viel Freude mit Ihrem Boden.

Service après vente nul!

Voici la réponse Berryalloc après ma réclamation suite à une pose en 2021!! Tout est fait pour se dédouaner de leur responsabilité ! "Bien que nous ne puissions examiner votre réclamation sans l’intervention de votre magasin, nous ne pouvons également accepter aucune réclamation sans preuve d’achat.

Cette exigence fait partie de notre procédure standard."

Fuyez cette marque!

9 de dezembro de 2025

Styr unna.

Styr unna! Finn noe annet.
Takk for svar BerryAlloc. Veldig vag den rapporten deres og ifølge den så kan vi jo ikke engang ha peisen våres på det gulvet, som var der fra før. Virker som vi ikke kan ha noen ting på det for gulvet får ikke den "friheten" det skal ha :/

8 de outubro de 2025

Hei,

Vi har nøye gjennomgått kravet ditt og funnet at installasjonen ikke fulgte de anbefalte retningslinjene. Av den grunn kunne vi dessverre ikke godkjenne det. Vi forstår at dette kan være skuffende, men korrekt installasjon er avgjørende for å sikre gulvets holdbarhet og funksjon. Takk for din tillit og forståelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Lebenslange Garantie von BerryAlloc ist ein Witz!

Wir haben im Sommer 2018 bei Laminat Schmidt in Dortmund BerryAlloc Vinyl Boden Click 30 mit der Farbe „Reciaimed Oak 630M“ mit der Artikelnummer 60001077 ca. 60m2 gekauft. Der Boden sah gut aus und war soweit leicht zu verlegen vor allem durch die 4-seitige Mikrofase. Anfang 2025 hat sich die obere Nutzschicht angefangen zu lösen. Auf eine Antwort auf E-Mail Nachfrage bei BerryAlloc waren wir jetzt ca. 9 Monate.
Ich finde die Firma BerryAlloc sehr unseriös und die Lebenslange Garantie ein Witz.
Ich kann somit von den Produkten der Firma BerryAlloc nur abraten.

26 de novembro de 2025

Sehr geehrte/r D. Muftic,

es tut uns leid, dies zu hören. Wir schätzen Ihr Feedback sehr und nehmen Ihre Beschwerde äußerst ernst.
Könnten Sie uns bitte einige zusätzliche Informationen zu Ihrem Anliegen zukommen lassen? Wir würden gerne wissen, welchen Boden Sie gekauft haben, wo Sie ihn erworben haben und welche Schritte der Händler bereits unternommen hat. Sie können diese Informationen an aftersales@berryalloc.com
senden. So können wir Ihr Anliegen weiter untersuchen.

Vielen Dank im Voraus
Caroline von BerryAlloc

Classificada 5 em 5 estrelas

HPF laminaat vloer van BerryAlloc (Original)

We hebben in een huurhuis gekozen voor een nieuwe HPF vloer, op het gelijkvloers laten lijmen (met vloerverwarming) en boven op de kamers een zwevende vloer. Gekozen voor HPF omdat dit sterker zou zijn en ideaal met huurders. De vloer is ook zeer aangenaam om blootvoets over te lopen. Net bezoek gemaakt bij de huurder en de vloer ziet er prachtig uit en ze zijn er zeer tevreden over. Blij met deze keuze.

16 de novembro de 2025

Hey Kristel,

Reklamasjon på Laminat

Reklamasjon på Laminat har nå pågått siden juli forsatt ikke hørt noe fra serviceteknikker siden 6.okt.
Hammer er en person som mann ikke kan ståle på.

14 de julho de 2025

Hei Terje,

Vi beklager å høre at du har opplevd problemer med produktet vårt. Hos BerryAlloc er vi opptatt av å tilby alle våre kunder kvalitetsløsninger for gulv. Vi har konstatert at gulvet ikke ble installert helt korrekt. Du har fått praktiske tips fra oss for å forbedre dette.

På forhånd tak
Caroline fra BerryAlloc

Classificada 1 em 5 estrelas

Larmer voldsomt fra plast samlinger

Larmer voldsomt fra plast samlinger, intet hjælp at hente, produktet er ganske enkelt lavet for dårligt

5 de junho de 2025

Resposta da BerryAlloc

Kære, vi er kede af at læse dette. Vi sætter pris på din feedback og tager derfor klagen meget alvorligt.
Vil du venligst give os nogle yderligere oplysninger om din klage? Vi vil gerne vide, hvilket gulv du har købt, hvor du har købt det, og hvilke skridt forhandleren allerede har taget. Du kan sende disse oplysninger til produktservice@berryalloc.com. På den måde kan vi undersøge sagen yderligere for dig.

På forhånd tak
Caroline fra BerryAlloc

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais