Witre Manutan Norge Opiniões 1769

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt og god service Jeg fant frem det jeg skulle ha på nettsiden og noterte meg ned artikkel nummer. I og med at jeg skulle bestille for bedriften, tok jeg å ringte inn for å oppgi kunde nummer og... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Selger nr 1 var ikke veldig aktiv og positiv til å finne det vi hadde behov for, skuffende. Selger nr 2 snudde om på opplevelsen, ringte oss som kunde, sa at dette skal vi få ordnet, og vips så hadde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God service av første fører av varer 3/4 som var villig til levere på en bedre plass enn adressen min. Å til siste som leverte på adressen uten at jeg måtte reise hjem, med en bekreftelse at det va... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Alt i alt godt fornøyd. God pris, rask levering, og et fint og funksjonelt produkt. Får ikke den femte stjernen på grunn av monteringsanvisningen ( på papir). Vanskelig å tolke bildene på et par vikti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de empresa para empresa
  2. Serviço de distribuição
  3. Fornecedor de equipamentos
  4. Fornecedor de equipamento industrial
  5. Fornecedor de material para escritório
  6. Grossista

Escrito pela empresa

Totalleverandør - rask levering, stort utvalg, min 3 års garanti, kjøp raskt og enkelt online. Kontormøbler, alt til lager, industri, verksted.

Witre Manutan

Escrito pela empresa

Utstyr til industri, lager og kontor. Over 200.000 produkter som forenkler din arbeidsdag.
Witre Manutan er en komplett leverandør av produkter til industri, lager og kontor. Hos oss finner du alt du trenger til din arbeidsplass. Med markedets bredeste sortiment fra ledende produsenter og kvalifiserte kundeorienterte medarbeidere som kan sitt fag, er vi den eneste leverandøren du trenger for å skape et godt arbeidsmiljø og vel fungernde arbeidsdager.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

Skadet gods.

Skadet gods.

20 de setembro de 2024

Hei,

Takk for hyggelig telefonsamtale.
Da har vi fått klarhet i hva dette gjelder, og som min kollega har sagt, sender vi deg et nytt skap.
Beklager denne hendelsen.

Ha en fin dag.

Med vennlig hilsen
Anita på kundeservice

Classificada 2 em 5 estrelas

Ba ikke om å bli signet opp for…

Ba ikke om å bli signet opp for nyhetsbrev. Produktet svarte ikke til forventning.

3 de setembro de 2024

Hej,
Tack för din feed-back, all input är viktig för oss i vår strävan att bli ännu bättre. Har du vidare frågor, tveka inte på att kontakta vår kundservice. Önskar dig en fortsatt fin tisdag!

Utmerket service

Fikk et produkt som var blitt skadet under transport. Witre Manutan ordnet opp helt forbilledlig 👌👌👌

29 de agosto de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

liker utvalget

liker utvalget, men butikken glemmer å sende ut varer. returnerte ikke fullt beløp, men fikk varen til slutt.

7 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Hej,
Beklagar detta men jag kan inte finna en beställning kopplad till dig i vårt system. Vänligen återkoppla till vår kundtjänst med beställningsuppgifter så vi kan hjälpa dig vidare. Önskar dig en fortsatt fin torsdag!

Classificada 4 em 5 estrelas

Det manglet noen skruer til reolen

Det manglet noen skruer til reolen, men fikk hjelp med kundeservice.

14 de agosto de 2024

Hei,

Takk for hyggelig telefonsamtale.
Det er beklagelig at det manglet skruer til reolen. Det har nok dessverre blitt en liten pakkefeil her.
Flott at dere har ordnet dette selv, og jeg sender derfor ingen ekstra skruer slik vi ble enige om på telefon.

Ønsker deg en fin dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Leverer helt feil vare

Leverer helt feil vare. Får ikke særlig hjelp over tlf

6 de julho de 2024

Hei,

Takk for en hyggelig telefonsamtale.
Jeg kan bare beklage at du har fått en dårlig opplevelse med vår kundeservice. Slik skal det ikke være.
Som vi pratet om, skal det være sendt en erstatning med riktig skap til deg her nå.

Ønsker deg en fortsatt God Sommer.

Classificada 1 em 5 estrelas

Drittlei!!!!!

Alt med bestilling og levering har jeg ikke noe å klage på, men jeg er så dr***lei disse kundeundersøkelsene hver j***** gang en handler noe!!!! SLUTT med dette. Vi sier i fra dersom noe er galt.

6 de junho de 2024

Hei,

Takk for en hyggelig telefonsamtale.
Da har du nå blitt fjernet fra slike fremtidige kundeundersøkelser via Truspilot.

Ønsker deg en fortsatt din dag.

Classificada 2 em 5 estrelas

Leveransen tar alt for lang tid

Leveransen tar alt for lang tid! Stått som omlastet på lasteterminal Dachser Oslo (Oslo, Norway) i flere dager nå. Først i dag har den endret til utgående..

24 de maio de 2024

Hei,

Takk for hyggelig samtale.
Jeg kan bare beklage at denne leveransen har tatt lenger tid enn det som er vanlig.
Som vi pratet om vedr. eventuell ny bestilling på slike skap, skal jeg følge den opp ekstra.

Ønsker deg en riktig fin dag.

Med vennlig hilsen
Anita på kundeservice.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais