Product besteld maar helaas werkte het niet in mijn auto. Zeer snelle bezorging en ook snelle retour met terugstorting op rekening. Andere webshops kunnen hier nog van leren. Als ik iets nodig heb... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Aanrader !! Super mooie sets led lampeni in mijn Opel Vivaro laten monteren . Alles netjes ingebouwd incl. stadslicht, dagrijverlichting dimlicht, groot licht en mistlampen . Behulpzaam en vriendeli... Ver mais
Na twee elders gekochte sets LED H7 lampen voor mijn Astra K, kreeg ik steeds een storingsmelding in het scherm "dimlicht rechts defect". Contactformulier ingevuld en advies gekregen. Dit opgevolgd en... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Pakketboot 22, 3991CH, Houten, Holanda
- 0658787825
- info@xenonodijk.nl
- www.xenonodijk.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 35% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Stelletje prutsers
Stelletje prutsers, als er geleverd wordt zijn ze heel snel of je een revieuw wilt schrijven, maar als je klachten hebt geven ze opeens niet thuis. Word je naar bol.com gestuurd. Communicatie met Xenon is helemaal ruk. Antwoorden laten lang op zich wachten (diverse mails gestuurd)en dan komen ze aan met " retour termijn is verstreken". Eerlijkheidshalve wel te vermelden, telefonisch met BOL.com : uitstekend!! Mag Xenon een voorbeeld aan nemen. Mensen die bij Xenon willen bestellen BEZINT EER GIJ BEGINT. Kijk liever ff verder. Mijn ervaring 1* nog te veel
Perfecte service
Andere webshops kunnen hier nog van leren.
Als ik iets nodig heb wat dan wel werkt kom ik weer terug.
Vriendelijke groet,
A.
Ik had printplaten besteld voor de DRL…
Ik had printplaten besteld voor de DRL in een koplamp van een range rover velar maar had ze achteraf niet nodig
De printplaten zitten nog netjes in de verpakking maar Xenon Odijk neemt ze niet terug want dat staat in de voorwaarden
Lekker duidelijk zet dat dan even wat duidelijker bij een advertentie
Retour goederen weigert men terug te betalen
Led kentekenverlichting besteld voor een Golf 4 maar deze bleek niet te passen. Retour gestuurd als brievenbuspakket maar men beweerd niks te hebben ontvangen omdat daarvoor geen handtekening moet worden gezet.Men weigert dus een terugbetaling. Post.nl zegt geen onderzoek te kunnen doen naar brievenbuspakketten en dat een afleverbewijs voldoende is voor afgifte retour. Blijkt dat er meerdere klanten dezelfde ervaring hebben. Contact met deze webshop levert ping-pongen op zonder resultaat. Voor mij een heel slechte ervaring met deze webshop!

Resposta da Xenon Odijk
Tevreden klant
Overzichtelijke webshop , makkelijk besteld, snel geleverd en de kwaliteit is ook goed
De verkeerde lampjes te laat geleverd…
De verkeerde lampjes te laat geleverd voor een te hoog verzendtarief
Geeft goede informatie welke lamp er…
Geeft goede informatie welke lamp er voor je auto is en geen cabus problemen
Dat is pas professioneel
Na mijn ontvangst een beletje gedaan…
Na mijn ontvangst een beletje gedaan geen gelijk door automatisch antwoord om te appen oke gestuurd krijg je geen reactie op dan alleen een automatisch gegenereerd bericht terug dat je alleen kunt mailen als je niet gebeld of ge appt wilt worden verwijder dan je telefoonnummer
Snel en concreet geholpen snel levering…
Snel en concreet geholpen snel levering artikelen goed verpakt
Super service
Super service. Kort en krachtig advies. Nette prijs.
Bestelling liep prima , maar....
Bestelling liep prima , had alleen een specifieke vraag vooraf die niet naar behoren is opgelost.Omdat ik de reviews heb gelezen heb ik 1 product wat niet goed was niet terug gestuurd , om gedoe te voorkomen .Het contact verliep nogal stug.
Heb hier hele mooie spullen gekocht…
Heb hier hele mooie spullen gekocht voor mijn auto & de klantenservice reageerde ook erg snel
Het zou eerst later geleverd worden maar kwam toch ineens een paar weken eerder.
Was ik blij en verrast mee😀👍
Altijd snelle bezorging
Altijd snelle bezorging. Niks mis mee en de juiste producten, voor auto of motor. Zeer tevreden