Product besteld maar helaas werkte het niet in mijn auto. Zeer snelle bezorging en ook snelle retour met terugstorting op rekening. Andere webshops kunnen hier nog van leren. Als ik iets nodig heb... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Aanrader !! Super mooie sets led lampeni in mijn Opel Vivaro laten monteren . Alles netjes ingebouwd incl. stadslicht, dagrijverlichting dimlicht, groot licht en mistlampen . Behulpzaam en vriendeli... Ver mais
Stelletje prutsers, als er geleverd wordt zijn ze heel snel of je een revieuw wilt schrijven, maar als je klachten hebt geven ze opeens niet thuis. Word je naar bol.com gestuurd. Communicatie met Xen... Ver mais
Na twee elders gekochte sets LED H7 lampen voor mijn Astra K, kreeg ik steeds een storingsmelding in het scherm "dimlicht rechts defect". Contactformulier ingevuld en advies gekregen. Dit opgevolgd en... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Pakketboot 22, 3991CH, Houten, Holanda
- 0658787825
- info@xenonodijk.nl
- www.xenonodijk.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 35% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snelle en duidelijke uitleg perfect…
Snelle en duidelijke uitleg perfect advies en super snel geleverd
Snel afsturen van het bestelde.
Snel afsturen van het bestelde.
Perfect licht, compact ontwerp.
Puntje van aandacht: u zou kunnen aangeven dat bij sommige auto's een adapter nodig is om de lampen te plaatsen ( bv. In de uitgebreide omschrijving).
Als je een berichtje stuurt wordt er…
Als je een berichtje stuurt wordt er vrij snel geantwoord. Technische vragen nemen ze ook de tijd voor.
Prima service
Duurt veel te lang eer dat er verstuurd…
Duurt veel te lang eer dat er verstuurd word , als je het dus snel wilt hebben!
Snelle levering, matige kwaliteit
Snelle levering, helaas wel verkeerde artikel opgestuurd. Dit is wel snel verholpen toen ik had gereclameerd.
De weerstanden werken goed, de ledlampen geven helaas geen goed lichtbeeld en moet ik alsnog vervangen.
Betrouwbaar,deskundig en goede prijs kwaliteit verhouding
Geeft een betrouwbare indruk met duidelijk veel kennis.Heb een 3 knops klapsleutel laten bijmaken en was voor een zeer goede prijs binnen 3 kwartier volgens afspraak klaar.
Uitbreiding assortiment
Had een vraag over een model wat niet in het assortiment zat. Snel antwoord en het type meteen in assortiment opgenomen.
Iets gekocht wat ik wilde retourneren
Iets gekocht wat ik wilde retourneren, dit kan dus niet terwijl het niet eens uit de verpakking is geweest.
Ook geen reactie op Whatsapp.

Resposta da Xenon Odijk
Niet gekregen wat ik besteld heb
Ik heb vaker iets besteld bij jullie en was altijd perfect goeie prijs kwaliteit verhouding. Maar ik had nu 8000 K lampjes besteld en krijg 6000 K lampen, dat is dan een hele teleurstelling na 8 dagen wachten en hoop dat het van u kant opgelost wordt
Mvg Mike Hoeijmakers

Resposta da Xenon Odijk
Wel leveren maar op de hulpvraag/advies…
Hoppa, weer 1 ster erbij. Had ik de revieuws maar eerder gelezen. Wel leveren maar op de hulpvraag/adviesvraag wordt geen duidelijkheid gegeven. Antwoorden zijn oppervlakkig waar je niks mee kan. Ze verplichten je langs te komen want dan wijzen ze het wel even aan........ohja, laten inbouwen kan uiteraard ook. Jammer, want de vraag is: waar in de koplamp zit de langwerpige printplaat?

Dupuis bedrijf
Ondanks herhaalde mails blijft dit bedrijf doodstil na herhaalde rappels .
Is niet mee te onderhandelen , zelfs als het hier om een simpele batterij gaat
Nooit meer bestellen!!
Snelle levering maar product valt tegen
Snelle levering, maar niet tevreden met het product.
De omschrijving van het product komt niet overeen met het product zelf; wat zorgt voor onnodig extra werk.
Niet voorradig.
Je besteld iets wat volgens de site voorradig is maar dan blijkt een deel van de order toch niet op voorraad. Dan is het wel zo netjes om dit uit eigen beweging naar de klant te communiceren.
Ik heb zelf inmiddels 2 keer contact opgenomen met jullie om te vragen hoe het met het pakket zat om dan te moeten horen dat het nog niet bij jullie voorradig was.
Het bedrijf pakte de problemen ook goed…
Het bedrijf pakte de problemen ook goed op,ga dit zeker aanbevelen aan andere