Een maand op levering gewacht en nu is er een product te weinig geleverd. Communicatie is een ramp!
Leia as opiniões dos outros
Een lange tijd hun haar olieën gebruikt o.a. avocado olie, castor olie, argan olie, tea tree, rozemarijn olie. Heel veel haaruitval gehad hierdoor. Flessen waren elke keer bevuild aan de buitenkant. Z... Ver mais
Ik had een fles amandelolie en een fles jojoba olie besteld. Dat kost veel geld en dan verwacht ik ook iets goeds. Maar de flessen waren vettig en op die vettige laag zat weer viezigheid geplakt. De f... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de produtos de beleza
- Serviço de fitness e nutrição
- Loja de produtos para cabelo
- Clínica de dermatologia
- Centro de bem-estar
Bij You Madu willen wij jou een natuurlijk, gezond en duurzaam alternatief bieden voor traditionele cosmetica en verzorgingsproducten. Gangbare cosmetica en verzorgingsproducten bevatten vaak synthetische stoffen die op lange termijn schadelijk kunnen zijn voor jouw huid, lichaam en de natuur. Wij willen een alternatief bieden. Met natuurlijke producten, zonder onnodige chemische ingrediënten. Hierbij focussen we op kwaliteit, aan een betaalbare prijs, in een duurzame verpakking.
Informações de contacto
Diestsesteenweg 197, 3202, Aarschot, Bélgica
- hall@youmadu.nl
- www.youmadu.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Duidelijke communicatie
You Madu communiceert duidelijk over hun aanbod. Snelle en vriendelijke dienstverlening.
Snelle levering en goede producten.
mooie en duidelijke website met…
mooie en duidelijke website met duidelijke uitleg bij elk product en tips hoe deze te gebruiken! gisteren de groene klei al getest en super blij van de producten. vlotte verzending ik ben zeker van plan hier nog te bestellen
easy and fast
Prima levering.
Top!
Prettige website en snelle reactie op mijn vraag per mail gesteld. Producten goed verpakt en persoonlijk handgeschreven briefje bij mijn bestelling. Top!
Topproducten en snelle levering!
Geen aanmerkingen.
prima product
prima product, vriend gebruitkt het middel inmiddels ook dagelijks.
Erg blij mee!
Heel goede service
Men is zeer reactief. Ik had schade bij transport. Snel opgelost. Zeer serieuze leverancier.
Op de site staat 'De olie wordt…
Op de site staat 'De olie wordt geleverd in een donkere glazen fles met een losse spray pompje'. Ik heb de olie reeds meerdere malen aangekocht maar de laatste 2 keer was er een pompje te bespeuren.. Gelukkig had ik het vorige pompje bijgehouden, anders is het moeilijk te doseren.. Jammer hiervan..
Heerlijke creme
Top kwaliteit! Top service!
Top service, klantgericht. Had een probleem met adres maar was meteen opgelost.
Vlotte levering met steeds een bedank…
Vlotte levering met steeds een bedank briefje.
Snelle levering mooie goede pure…
Snelle levering mooie goede pure producten en goede prijs kwaliteit verhouding
Ruime assortiment en snelle levering
Er was een misverstand ..en dat werd…
Er was een misverstand ..en dat werd keurig opgelost door Madu ..
Correct ..eerlijk ..echt een topper
Kreeg met spoed bestelling toegestuurd
Kreeg met spoed bestelling toegestuurd, heel fijn!
Er wordt alles aan gedaan om de…
Er wordt alles aan gedaan om de bestelling goed uit te voeren.Je wordt op de hoogte gebracht van de levering.