Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har fått en sms melding om purring på en faktura som ikke er betalt, men det står ikke noe om hva jeg har fått. Jeg har heller ikke fått noe i posten. Jeg har prøvd og ringt dem men telefonen ba... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

1,7

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

115 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,7

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Falska beställningar

För några dagar sedan fick jag ett paket i brevlådan. Idag kom en faktura. Jag har INTE beställt något. Har gått igenom båda mina mejladresser och där finns ingen beställning och heller ingen bekräftelse. Är det såhär ni raggar kunder så är det galet fel approach.

20 de julho de 2026

SCAM!!!

SCAM!!!! This company uses absolutely disgusting tactics to try and fool people into becoming subscribers. Signed up for what I thought was a free razor sample but then they send you invoices for shipping payments and razor refills through Kivra. They use your personal details to sign you up to a subscription unknowingly. I have not received any emails regarding orders or created any kind of customer account. I reached out to them to cancel the subscription which they have said they deactivated now and have refused to pick up the package they have sent me.

14 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har fått en sms melding om purring…

Jeg har prøvd og ringt dem men telefonen bare legger på etter hvert, jag har prøvd flere telefon nummre men samme svar, noe prating og legger på.

27 de maio de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er svært godt fornøyd med produktet…

Jeg er svært godt fornøyd med produktet jeg har abonnert på, Pace barberblader. De er så bra og varer så lenge at jeg har barberblader for flere år framover. Jeg blir heller ikke sår av disse slik jeg har blitt med andre merker.
Jeg har nå avsluttet abonnementet, og det var veldig enkelt å gjøre på hjemmesiden deres.

20 de fevereiro de 2026

Bedrägeriförsök!

Bedrägeriförsök!
Logga INTE in på ”dina sidor” som vissa föreslår här, det är en del av bedrägeriet. Skanna ingenting på fakturan du fått. Polisanmälan bedrägeriförsök.

15 de dezembro de 2025

Riktigt scam företag

Riktigt scam företag, fick hem ett paket som jag inte hade beställt med någon ”gratis paket” men faktura låg där i med 79kr frakt. Skrev ett seriöst mejl till dem för jag såg att andra skrev att deras kundservice var dålig. Så hänvisa till gdpr och att de skulle ta bort alla mina uppgifter och att jag bestred fakturan, de svarade dagen efter på norska och nu ska skicka tillbaka paketet så det var bra, men de stod även att jag hade signat upp via gratis paket på Facebook och jag har inte Facebook. Om jag inte gick på så seriöst och hänvisa till gdpr så hade de nog tagit längre tid.

RIKTIGT DÅLIGT OCH SHADY FÖRETAG.

5 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Det sjukaste jag varit med om

Det sjukaste jag varit med om, blivit så scammad. Försökt avsluta mitt abonnemang 100 gånger och det gick inte och ingen svarar när man ringer. Tillsist svarar en norsk dryg kvinna som inte ens vill hjälpa mig och säger att det inte går att avsluta men att stoppa. Asså vet inte vad jag ska göra. Dessutom har jag fått hem en faktura påminnelse på ett paket jag aldrig fått eller hämtat ut, på 547kr. Varför ska jag betala för något jag inte fått? Jag säger det till henne och att dem isåfall får skicka ett paket. Hon säger att dem inte kommer skicka ett paket och att min faktura isåfall skickas vidare till inkasso och att det är mitt problem. Sjukaste jag varit med om. Tyvärr får jag inte använda svordomar här annars hade jag

11 de julho de 2025

Styr unna dette firmaet

Styr unna dette firmaet! Jeg fikk alvorlig eksem av Bodø salven produktene, snakket med kundeservice, men de fortsetter å sende dritten til min adresse. Jeg vil ikke ha dette søppelet! Jeg nekter produktene mottatt, de sender til inkasso og fortsetter å sende! Ettersom produktene blir levert av et annet møkk firma "helt hjem", så fylle de postkassa når jeg var bortreist noen mnd. Huff huff huff!!!

11 de julho de 2025

SCAM!!!!!!

SCAM!!!!!!! Gå in på deras hemsida minsida.zentiosverige.se OCH AVSLUTA ERA ABONNEMANG DÄR innan ni får hem fler fakturor

7 de junho de 2025

SCAM!

SCAM!! Om du varit i kontakt med dessa kolla så att du inte fått en faktura ELLER att de har skrivit upp dig på abonnemang! Jag blev tvungen att betala totalt över 700 kr för någon ”gratis produkt”.

29 de abril de 2025

Jag skulle vilja ge Zentio -10 i betyg

Jag skulle vilja ge Zentio -10 i betyg. Jag anmälde mig på en lead ad på Instagram för att få testa rakhyvlar gratis. Senare fick jag hem en faktura i brevlådan med en påminnelseavgift att betala fakturan på porto. Jag hade inte fått en första faktura, varken på deras hemsida eller i brevlådan. Nu när jag försöker kontakta supporten har de ingen telefonsupport utan de härleder en bara till deras mail. Otroligt dåligt skött! & de ljuger i sina annonser på Instagram.

10 de março de 2025

avsluttet og returnert varer

avsluttet og returnert varer, avsluttet ringt men får aldri svar, sendt flere mail Og likevel sender de varer.
Kan jeg anmelde dette her siden jeg får fakturaer og resten har gått til inkasso.

20 de fevereiro de 2025

100% svindel

100% svindel. Jeg skjønner ikke hvordan de kommer unna med å faktisk svindle folk, ikke kjøp noe fra de.
De kommer til å få karma en vakker dag

1 de novembro de 2024

É esta a sua empresa?