För några dagar sedan fick jag ett paket i brevlådan. Idag kom en faktura. Jag har INTE beställt något. Har gått igenom båda mina mejladresser och där finns ingen beställning och heller ingen bekräfte... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
SCAM!!!! This company uses absolutely disgusting tactics to try and fool people into becoming subscribers. Signed up for what I thought was a free razor sample but then they send you invoices for ship... Ver mais
Jeg har fått en sms melding om purring på en faktura som ikke er betalt, men det står ikke noe om hva jeg har fått. Jeg har heller ikke fått noe i posten. Jeg har prøvd og ringt dem men telefonen ba... Ver mais
Jeg er svært godt fornøyd med produktet jeg har abonnert på, Pace barberblader. De er så bra og varer så lenge at jeg har barberblader for flere år framover. Jeg blir heller ikke sår av disse slik je... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
They are well organized the
They are organized thieves☠
Some one I know got a paket without he ordered and ended paying money even he returned the packet.
SCAM COMPANY BEWARE.
I tried their services before but decided to cancel since a lot of their products were really bad quality. About half a year later I receive another box that I didn't order. I contact them to deal with if and have to threaten to report them to get them to even accept that they're in the wrong and got them to send a return shipping label. I sent the box back an still received an invoice for it. I contacted the again and got no answer at all. Now they've sent me to collections, but I'm of course fighting it. They have no legal claim and won't answer my emails.
They will scam you, avoid at all costs!
Forferdelig kundeservice
Forferdelig kundeservice. Jeg har fått mange inkassobrev uten å ha bestilt eller mottatt pakker. Dette er svindel. Dette kommer jeg til å anmelde til politiet. Aldri kjøp noe fra dette firmaet!
Tidenes dårligste kundeservice
Tidenes dårligste kundeservice. Ringte ei dame som kjefta når jeg ikke ville gjenoppta abonnementet. La på når jeg forklarte hvorfor gjorde Hu og.
Svindel firma
Kjenner ikke firma og har ikke bestillt noe fra dem. Fått faktura med feil adresse på og rart ukjent produkt. Det 100 % et svindel firma. Levere det til posten eller politiet. Håper dette firma bliver lukket, så de ikke for lure fleire folk for penge eller kaste bort folks tid.
Betaling oppfordring.
Fått betaling betaling oppfordring inkasso zentio.. fra flink bisk. Som er sendt i retur. Ringt og og sagt jeg ikke vil ha mer sending. Dette er svindel.
Skickar massvis med spam.
Skickar massvis med spam och deras kundtjänst vägrar ta bort mig från deras utskickalista trotts upprepade uppmaningar. Beställ inget härifrån det är inte värt det.
Får ofte repetisjon av logg inn
Ang zentio: Får ofte repetisjon av logg inn. Min side er mangelfull bl. a går ikke å kontakte kundeservice via epost, endringer i abonnement, f. eks fra mellomstor til stor hund.
Denne siden synes jeg er amatørmessig og uprofesjonelt.
Svindel
Fikk akkurat SMS en pakke blir levert i morgen tidlig. Jeg har ikke bestilt noe...
Kjøpte spraytann Gorgeous Bronze
Kjøpte spraytann Gorgeous Bronze. Blei heilt grønn i fargen av den. Ikkje ekta produkt vertfall så eg har brukt før. Fekk tilsendt ny men den var nett lik og blei grønn av å bruke den også.
Får inkassovarsel på en pakke uten å ha…
Får inkassovarsel på en pakke uten å ha fått regning først??? Har prøvd å melde meg ut flere ganger på den elendige web siden deres. Spar deg for å kjøpe varer herfra så slipper du frustrasjon og irritasjon.
Overholder ikke sine EGNE vilkår + elendig kundeservice
Bestilte en pakke med barberblader. I ordrebekreftelsen står det: "Logg inn på Shai.no for å stoppe abonnementet eller endre dato for neste utsendelse senest 15 dager etter fakturadato i sendingen". Fakturaen kommer imidlertid med pakken, så kunden får ikke informasjon om fakturadatoen før pakken er levert i posten. Dermed blir det rimelig å tolke avtalevilkåret som at de 15 dagene begynner å løpe fra man mottar pakken ettersom det er først da man får kunnskap om fakturadato.
Dette problemet prøvde jeg å forklare til kundeservice, men hun jeg snakket med der sa at 15-dagersfristen ikke spilte noen rolle siden jeg allerede hadde ni dager på å si opp etter at pakken ble levert. Problemet er at jeg har innrettet meg på deres avtalevilkår, som helt klart sier 15 dager. Denne helgen skulle jeg derfor inn å avslutte abonnementet, men det gikk altså ikke. Dette fordi de 15 dagene hadde begynt å løpe FØR jeg mottok pakken. Det kundeservice egentlig sier er altså: "Det er ikke mulig for kunden å bregne når de 15 dagene har gått, og dermed kan vi sitte her å lure kundene slik at de ikke får sagt opp og automatisk blir abonnenter".Så dersom du vil ha full kontroll på det du bruker penger på, og ikke ønsker å bli lurt, styr unna dette useriøse firmaet.
Prøvde å forklare dette frem og tilbake i hele 11 mailer i dag hvor jeg forsøkte å lære de opp til å overholde sine egne vilkår. En ting er at man kan gjøre feil som bedrift, men når jeg i tillegg forklarer problemet og at de bryter sine egne vilkår, så er alt jeg møter en sur, frekk og overhodet ikke serviceinnstilt kundeservice.
Siste gang jeg handler fra Zentio, og jeg har vært kunde i lang tid.
Svindel
Svindel! De opprettet abonnement ved bruk av falsk mailadresse og hevdet at det var sendt SMS fra min telefon. Noe det ikke var.
Når man ringer dem sier de at det ble sendt returskjema til den falske mailadressen og at dessverre ikke lar seg gjøre og sende ett nytt returskjema til en reel mail slik at jeg kunne kan bli kvitt varene jeg aldri har bestilt!
Hun kunne heller ikke slette fakturaen før returen kom. Det vil da si at de vil sende en inkasso når returen ikke kommer.
Gjetter også på at hvis jeg hadde betalt retur selv, ville de sagt at de aldri hadde fått pakken i retur!
En stjerne for meget; men man kan ikke give 0 stjerner
Håbløs kundeservice
Der er to måneder til jeg skal modtage en ny forsendelse og alligevel kan jeg ikke opsige mit abonnement.
Jeg har forsøgt at forklare dem, at skaftet er knækket, så jeg kan slet ikke bruge de blade, de sender til mig om 2 måneder.
Men der er INGEN forståelse. Det gælder bare om at få så mange penge som muligt ud af folk.
Kan på ingen måde anbefale Zentio.
En stjerne er en stjerne for my
En stjerne er en stjerne for my. Advarer mot dette firmaet på det sterkeste !
Useriøst
Useriøst. Dette er på grensen til svindel/scam. Ugyldige krav. En lang historie gjort litt kortere: Min erfaring med firmaet gjelder ett opprinnelig krav på 49,- i porto for en gratis gave som angivelig skal ha blitt bestilt en gang i 2015. Har tatt kontakt både pr. e-mail og tlf å informert flere ganger(over flere år) om at jeg ikke erkjente dette kravet og at det er ugyldig. Dette har blitt oversett, å har nå gått så langt at det skal taes videre til tingretten. Modhi krever nå rett i underkant av 20.000 kr, FØR vi har vært i tingretten. De vedsender dokumentasjon til namsmannen hvor det er registrert en adresse og ett telefonnummer som er helt fremmed/ukjent for meg. Etter søk på internett, ser det ut til at telefonnummeret aldri har vært i bruk.
De hadde tidligere på MineSider registrert 33 SMS/MAIL tilsendt til meg ang. saken. Disse er nå fullstendig slettet, og jeg funderer på om de kan ha blitt oppmerksomme på akkurat denne feilen å dermed slettet alle.
Hele situasjonen er helt uforståelig for meg.
Ett enkelt søk på firmaet, Zentio AS, som solgte det opprinnelige kravet til Modhi hadde avdekket en LANG(flere år under navnet Zentio AS samt. lang erfaring før navneskiftet fra Kontura AS) historie vedrørende akkurat dette: kunder som mottar ''bestillinger'' som de aldri har bestilt å deretter ikke kommer seg ut av 'abonnements-feller'. I mitt tilfelle så har jeg faktisk heller aldri mottatt noe bestilling/vare/prøve, kun 3 fakturaer i løpet av perioden 2015-2020 - og alle 3 fakturaer var på forskjellige beløp henholdsvis hovedstol på 49,- 0,-(!!) og 477,- alle 3 fakturaer med egen, høy rentesalær. Bevillingen bør fratas snarest.
Alle mulige skritt som kan taes, må taes - for å få slutt på slik ulovlig inkassoinndriving.
Helheten i denne saken krysser av mange av boksene for å kvalifiseres som økonomisk kriminalitet og svindel - satt i det perspektiv så er beløpet fortsatt ganske smått, så den eneste utveien jeg ser pr. dags dato er å bruke min tid & energi på dette helt til det forsvinner ut av verden. Etter/underveis i tingrettens prosess vi jeg se for meg at kravet vil vokse og at anmeldelsen vil bli tatt mer på alvor. Forhåpentligvis vil tingretten se på alle tilsendte dokumenter å ta en rask avgjørelse i saken, evt. må det søkes om erstatning for tort å svie da dette tydeligvis har forfulgt meg i flere år å spesielt hatt en stor innvirkning på livet mitt den siste tida.
I en avisartikkel fra 2015 ang. en lignende sak uttalte daglig leder Kjell Ove Kvalheim at ''- Her er det noe som har skjedd uten at jeg har kjent til det, beklager Kvalheim, som ut fra de belastningene kvinnene er påført har valgt å trekke begge sakene fra inkasso.
Spangelid opplever beklagelsen som oppriktig.
- Vi har fått til en avtale med Kvalheim at vi kan ta sakene direkte opp med han. Jeg har god tro på at vi får ryddet opp i stygge saker når de dukker opp. Dette er gøy. Det er litt solskinn i mørketiden, konstaterer Spangelid''
Likevel nekter både Zentio AS og Modhi Collect og slette min sak? som omhandler akkuratt det samme: '' Denne kvinnen hadde fått varer tilsendt til en annen adresse enn den som var oppgitt i bestillingen. Det samme var gjort med fakturaene, og senere flere forliksklager.''
forferdelig bedrift
forferdelig bedrift. fikk 2 pakker med en ukes mellomrom. går ikke an å melde seg ut. "kundebe" vill du skal logge deg på å møtte ikke henvendelsene mine. la på når snakket med. dette reklamerte de som et engangsbeløp på 39.- men sitter nå med en inkasso på 4899.- De gjør som de vill og gjør alt for at du ikke skal klare å melde deg ut.
disse folka må stoppes.!
Avsluttet abonnement i juli - Var for sen og fikk ny pakke i januar! Er dette lovlig?
Selvfølgelig var jeg 6 dager for sen til å avbestille abonnementet, og neste pakke som skulle komme om 6 måneder. Å måtte avbestille abonnement med 14 virkedager fra forrige faktura er bare hinsides med tanke på at mitt intervall var på 6 måneder.
Dette her er virkelig noe av det verste jeg har vært med på innen salg. Det er nesten som jeg ikke kan tro at dette er lovlig.
Om dette er lovlig har de gått kraftig inn for å finne et smutthull for å få lurt så mye penger som mulig fra folk. Skittent!
Helt forferdelig
Markedsføring og kundeservice er helt forferdelig! Alle de dårlige anmeldelsene her stemmer.
Veldig skitten måte å tjene penger på.
STYR UNNA!
STYR UNNA!! Dette er lureri og firmaet sender flere pakker selv om du har stoppet abonemanget. Fikk beskjed om at om jeg ville returnere en pakke,måtte jeg bruke posten og betale frakt selv. De ville også sende en faktura på 149,- når returen er mottatt (administrasjonsgebyr) produktene er svindyre og dårlige ..
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.