Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

För några dagar sedan fick jag ett paket i brevlådan. Idag kom en faktura. Jag har INTE beställt något. Har gått igenom båda mina mejladresser och där finns ingen beställning och heller ingen bekräfte... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

SCAM!!!! This company uses absolutely disgusting tactics to try and fool people into becoming subscribers. Signed up for what I thought was a free razor sample but then they send you invoices for ship... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har fått en sms melding om purring på en faktura som ikke er betalt, men det står ikke noe om hva jeg har fått. Jeg har heller ikke fått noe i posten. Jeg har prøvd og ringt dem men telefonen ba... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er svært godt fornøyd med produktet jeg har abonnert på, Pace barberblader. De er så bra og varer så lenge at jeg har barberblader for flere år framover. Jeg blir heller ikke sår av disse slik je... Ver mais

1,7

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,7

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Styr unna!

Bestilte en gratis prøve på en sjampo, og nå har jeg plutselig forpliktet meg til et abonnement? Fikk nettop en pakke, regning på 600 kr og veldig kort betalingsfrist. En pakke jeg aldri har bestilt. Skam dere, Zentio! Dette er lureri. Jeg kommer til å kontakte Forbrukerrådet.

28 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

De sender meg et gratis pakke og etter…

De sender meg et gratis pakke og etter 4uker sender meg et faktura på kr135 med inkasso varslet, jeg tror det er ikke riktig og de blir juridiske ansvar med kunder og de har ikke tlf service for mann kontakt med dem, jeg skal anmelde hos politiet på dete hvis dere vil ikke skjelett det faktura på kr134 deretter måtte tilbake til mitt konto takk

5 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

STYR UNNA! - SVINDEL av ZENTIO og MODHI henger seg på!

STYR UNNA!! Verste kundeservice ever. Henger meg på flere av de andre. Påstår å ha sendt produkter og faktura, men som kunde får du først høre om dette etter når det er havnet hos inkasso/Modhi... Modhi henviser til Avtaleloven om at så lenge brev/pakker er sendt og ikke kommet i retur, så har avsender sitt på det tørre og kravet opprettholdes.
Zentio besvarer til å begynne med ikke, men etter å sa sendt mld fra annen epost får jeg et frekt svar.

Her kan altså Zentio påberope seg å ha sendt ut pakke (noe som ikke stemmer... Eller som bud må ha tatt sjøl etc...) De skal ha betalt 99,- i frakt. En faktura som da ligger i pakken som ikke er mottatt. Så skal kunde i tillegg betale salær? for en ikke mottatt pakke, purringer som heller ikke er sendt..

og alt dekkes av Avtaleloven? Det kan da ikke stemme at bedrifter kan holde på slik? Da åpnes det jo for at "alle" kan late som de sender pakker og kreve betalt for det!

Hold dere unna!! Saken er meldt som svindel....

1 de março de 2022

Styr unna!!

Styr unna, veldig userriøs aktør.

Jeg fikk tilsendt inkasso uten å ha mottatt verken pakke, faktura eller inkassovarsel. Når jeg logger jeg inn på mine sider får jeg opp en adresse som ikke har vært brukt på over 6 år, selv om jeg har oppdatert regelmessig. Det er også merkelig at manglende betaling på faktura ikke blir informert om når abonnement blir avsluttet. Har aldri opplevd dårligere service.

20 de maio de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Abo Flink Bisk

Ikke særlig god erfaring med abo på Flink Bisk pakken. Om du glemmer en faktura får du inkassosalær 2 mnd senere, har ikke mottat purring. Styr unna. Trodde det var lovpålagt å sende purring/varsel først? Bortkastede penger!

Innholdet i pakken er dog veldig bra! Hadde blitt 5 stjerner basert på innhold. Men opplevelsen av å bli sendt rett til inkasso uten varsel ødelegger desverre her.

6 de dezembro de 2021

Företag om lurar folk

Företag om lurar folk, skickar saker som EJ är beställda, dessutom tar betalt för att obeställda saker går i retur, fruktansvärt dåligt.

17 de novembro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Zentio blir brukt av svindlere men er ikke svindlere selv.

Jeg vil informere at det er svindlere som utnytter systemet til zentio og ikke zentio selv. Dette er fordi zentio har for lite informasjonssikkerhet iforhold til hva de krever av identitet for å starte opp abonnoment. Dette vil gå utover dems kunder da mange vil bli svindlet og skrive dårlige reviews, samtidig som de må sende tilbake pakkene gratis pga id tyveri. Det er altså ikke zentio som er svindlere, de har hjulpet meg godt med service så fort de skjønte jeg har blitt utsatt for id tyveri og har anmeldt det til politi. De skal finne ip addresse til den som har bestilt i mitt navn. Derfor gir jeg en 3er,for servicen men ikke mer pga at systemet er for svakt og kan brukes til svindel. Håper de krever bank id ved bestilling framover. Systemet får desverre en 1er pga lav sikkerhet, men høy service og medhjelpelighet.

27 de setembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

They are smart manipulative scammers…

They are smart manipulative scammers that tries to go around the law 😠👎
They don't have a telephone NR to contact them on the bill or info WHEN you have to cancel your subscription BEFORE you have the next order in like half a year 😂😠👎
So even if you have the next order in like 6 months you still need to cancel it directly 10 days before the last day to pay???😂🙄😒
I wonder if that's even legal???

Right??? they don't EVEN KNOW THEMSELVES WHEN IT IS 😂😂😂
On 1 site it says 21 days after the order date and on an other site it says 10 days before due date???😒😂👎

So it's gonna be 2 different date 😂

And they have wrong spelling in Swedish on some words 😂👎👎😠

If they don't cancel my subscription I will make a police report 👎😠😈
And you should do too if you read this and they have tried to trick you 👎😠

10 de setembro de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais