Hurtig levering. Modtog ordren dagen efter bestilling. X CHARGE lader lynhurtigt og har et pænt design.
Leia as opiniões dos outros
Jeg købte XCHARGE T15, og jeg er virkelig skuffet. Mine AirPods 4 bliver slet ikke opladet, uanset hvordan jeg placerer dem. Min iPhone 16 Pro oplader ekstremt langsomt – kun 5-10% strøm i timen, hvil... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har købt to opladere, hvor kun den ene fungerer korrekt. Den anden lader overhovedet ikke. Jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte virksomheden via alle deres platforme uden held. Ingen respons... Ver mais
A empresa respondeu
Købte 2 af deres opladere. Den ene fejlede allerede ved modtagelsen men jeg fik tilsendt en ny i løbet af et par dage uden problemer. Spændende at se kvaliteten efter et stykke tid men umiddelbart vir... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Skaber af Danmarks mest populære 3-i-1 folbare trådløse oplader til Apple enheder
Informações de contacto
Dinamarca
- xcharge.dk
Respondeu a 27% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Den er PERFEKT
Den er PERFEKT
Det bedste ved mit køb af blenderen TPF, er at den holder ALT som loves. Det var nemt og hurtigt at finde, bestille og få leveret
Den er super nem at bruge
Den er super nem at bruge, og rengøre.
Så perfekt 🥰
Tip top kvalitet
Tip top kvalitet, hurtig levering, kan varmt anbefales.
Meget glad for blenderen
Meget glad for blenderen. Jeg havde allerede købt en meget dyrere, på grund af en blog, som jeg nu mistænker for at være andet end, hvad den udgav sig for.
Jeg havde besvær med den. Bl.a. kunne jeg ikke nemt få magneten til at være over start/stopknappen, som den skal være for at blenderen virker, og ligeledes var bundlåget meget svært at skrue af og på.
Frustreret over det, og din gode annoncering af blenderen, du sælger, fik mig til at ønske den, så jeg kunne finde ud af, hvordan tingene virkede.
Din har virket så fint på alle punkter, og jeg er meget glad for den.
Den har samme kraftfulde virkning, som den jeg først købte (som var grunden til, jeg købte den).
Din annoncering er god og inspirerende❣️
Vil lige tilføje, at jeg næsten købte en af dette mærke til julegave, men var advaret, og så dårlige anmeldelser på Trustpilot.
Efter at have prøvet den blender, jeg først købte, så jeg, at det betyder noget, hvordan du fylder på og ryster indholder. Så jeg forstod, hvorfor der kunne være dårlige anmeldelser.
Din annoncering fjernede også noget angående det, gav en tryghed
Blanding af væske, frosne grønt eller bær, eller is, kan kræve omtanke og til dels bevægelse eller rysten af blenderen ind imellem.
Fed blender
Jeg modtog desværre en blender som ikke ville- men heldigvis så modtog jeg en ny erstatning super hurtigt! Den virker upåklageligt og vil nu indgå i min morgen rutine 😊 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan stærkt anbefales
Fantastisk blender
Det er en meget inspirerende hjemmeside 🤩
Alt fungerer perfekt, med bestilling af varer, bekræftelse af ordren og hurtig levering. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fra Elisa
Købte 2 af deres opladere
Købte 2 af deres opladere. Den ene fejlede allerede ved modtagelsen men jeg fik tilsendt en ny i løbet af et par dage uden problemer. Spændende at se kvaliteten efter et stykke tid men umiddelbart virker de ok👍
Alt var som forventet
Hurtig levering. Varen svarede til beskrivelsen. Super med efterfølgende mail med beskrivelse af produktet.
Var på ferie og nåede ikke hjem inden…
Var på ferie og nåede ikke hjem inden de bestilte produkter blev sendt retur men jeg har endnu ikke modtaget mine penge retur.
Hurtig levering og god rejseoplader 🙏
Hold dig langt væk, dårligt produkt og ligeglad ejer..
Jeg købte en trådløs oplader fra XCHARGE. Den er lavet til at kunne foldes sammen. Det er hele idéen med produktet.
Efter cirka 6 måneders almindelig brug, hvor jeg har foldet den ud og ind nogle gange, præcis som man naturligt ville bruge den, stopper den med at virke.
Da jeg skriver til Rasmus Thrane Christensen, som ejer XCHARGE, og beder om at reklamere, går det helt galt.
Han afviser reklamationen og henviser til sin egen 30 dages garanti, selvom den lovpligtige reklamationsret gælder i 2 år. Han påstår også, at opladeren er slidt op efter et halvt år. Og det mest absurde er, at han skriver direkte, at opladeren ikke er beregnet til at blive foldet ud og ind flere gange. Det svarer til at købe en klapvogn og få at vide, at man ikke må folde den sammen.
Ifølge købeloven har man som forbruger ret til at reklamere i 24 måneder, og inden for det første år er det sælgeren, der skal bevise, at det ikke er en oprindelig fejl. Det ignorerer han fuldstændigt. Han nægter at ombytte, reparere eller tilbagebetale og tilbyder i stedet en rabatkode, som om det er mig, der har gjort noget forkert.
Derefter holder han op med at svare helt.
Det virker som en bevidst strategi at undgå reklamationer, og det er både uprofessionelt og imod lovgivningen.
Min anbefaling er klar. Hold dig langt væk fra XCHARGE og fra Rasmus Thrane Christensen.
I var hurtige på aftrækkeren
I var hurtige på aftrækkeren, og den lader er bare super
Hurtig levering og til en pris man kan…
Hurtig levering og til en pris man kan være med på
Ualmindelig dårligt produkt
Ualmindelig dårligt produkt. Købte 2 stk 3-i-en opladere, som begge kun virkede 1-2 ganges opladning. Ved kontakt til firmaet får man en sludder for en sladder på mailen, og det er tydeligt, at det er skrevet via ChatGPT - dog underskrevet af Rasmus. Ingen service om at få ombyttet sin vare, men et tilbud om en rabat kode, når man vil købe en anden vare hos dem, og én ting er sikkert - jeg vil aldrig selv handle der igen, og anbefaler INGEN at købe deres kineser bras. Har handlet for over 800,- og varen er lige til at smide i skraldespanden. ABSOLUT ingen ordentlig service, og de er ihvertfald ikke interesseret i at tage varen retur eller give pengene tilbage.
SCAM firma!
Jeg er glad for den
Advarsel
Spurgt på DOC og FCC dokumentation men aldrig hørt fra xcharge. Jeg formoder det er videresalg af et billigt Kina produkt som helt sikkert kan findes til en brøkdel af prisen hos Temu eller Aliexperess. Jeg ville ALDRIG tage risikoen at have et batteriopladnings produkt som ikke er testet.
Pakken var intakt,og hurtig levering
Pakken var intakt,og hurtig levering. Varene fungere upåklageligt 👍🏼😃
Godt produkt
Hurtig levering, godt produkt der virker fint med en IPhone og et par IPods
Super smart
Super smart, enkel og funktionel, når man har både iPhone, AppleWatch og AirPods. Også ved rejser👍🏻
Den er super
Den er super
Det er lige hvad jeg har brug for super nem at tage med på farten.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.