Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi købte et udendørs kamera, men har aldrig fået det til at virke ordenligt. Yales support svarer ikke tilbage når vi henvender os til dem. Køb ALDRIG et Yale produkt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ustabil og unødvendigt kompliceret. Kunne nogle gange pludseligt ikke låses op udefra, hverken med kort eller kode. Andre gange låste den op af sig selv. De vedlagte vejledninger matchede ikke låsen,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte Yale Doorman L3 med alle funksjoner og gledet meg til å oppgradere inngangsdøren med lekkert design. Etter over 12 timer med fikling og installasjon feilet noe i håndtaket og jeg tok kontakt me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Yale Linus er nem at installere og fungerer perfekt med bridge og keypad. Eneste ting jeg ikke helt havde forstået var, at såfremt en fysisk nøgle blev brugt i låsen skulle den kalibreres igen (den då... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

Positiv respons på reklamation

Den fremsendte reklamation på vores havarerede dørspion blev hurtigt positivt besvaret og vi har nu fået tilsendt en ny dørspion uden beregning fra Yale. Tak.

6 de agosto de 2020

Hej

Tak for de pæne ord. Jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med vores service.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvornår får i en dansk talende support…

Hvornår får i en dansk talende support ? Den nordmand der tager røret fatter ikke dansk.
Jeg kan se at jeg har samme problem som mange andre med et yale Home system.
Kan ikke få lov til at gøre noget som helst i app da den skriver at der er en alarm på et eller andet, og det skal deaktiveres men det kan jeg ikke 😡 kan det virkelig passe ?

17 de julho de 2020

Hej

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores Yale support.

Vi får dansk support på Yale produkter her senere på året efter planen. I øjeblikket vil du kunne vælge mellem enten engelsk eller norsk support.

Har du fået svar på dit problem? Ellers må du meget gerne skrive en mail til mig på marketing.dk.openingsolutions@assaabloy.com med nogle flere informationer om, hvad det er problemet er. Så vil jeg prøve at se, hvad jeg kan gøre for at løse det.

Værste produkt ever.

Værste produkt ever.
Sygt forvirrende installation. Ingen hjælp fra support, der for det første ikke svarer på telefon, ej på mail. Når man er heldig at komme igennem, er det på norsk.
For 2 år siden købte jeg den første version af "Not-So-Smart" Home kit'et. Fik det aldrig til at virke. Fandt det frem for et par dage siden, bootede det op, installerede det i doorman'en, men oh my god, den app... den er til at lukke op og skide i. Der kommer konstant en meddelelse om at der er en alarm igang og jeg bedes slukke den... Har ingen alarm tilknyttet, ej heller ingen enheder faktisk, men det blokerer for at jeg kan tilføje min doorman som enhed. Igen, ingen hjælp fra support, så nu er produktet igen klart til at komme bagerst i skabet, indtil det bliver kasseret næste gang.
Er til gengæld stadig glad for selve låsen, Doorman. Den virker upåklageligt, men det der Smart Home knald... det er hen i vejret og det er prisen også

17 de junho de 2020

Hej Uffe

Jeg er ked af at høre, at du ikke har fået hjælp fra vores support til at løse dit problem. Du må meget gerne sende mig en mail på marketing.dk.openingsolutions@assaabloy.com med nogle flere informationer om problemet, også gerne en screenshot af den fejl meddelelse, du får. Så skal jeg prøve at undersøge for dig, hvad problemet kan være.

Du må også meget gerne skrive, hvornår du har forsøgt at kontakte vores support (dag og tidspunkt), så jeg kan undersøge det nærmere.

Bought a Yale Doorman

Bought a Yale Doorman, Yale Smart Hub and the Yale Module 2. I must say those are some of the worst products I have bought.

The mounting process takes ages if your door doesn't fit the case. The instructions are confusing, missing information and full of spelling mistakes. I mean... get IKEA to create your instructions please.

You can find 3 WILDLY different videos on YouTube about how to mount this door. The one from Norway is 18 min, The one from Sweden is 15 min. The one from Denmark is 3 min.
I can not believe a 180 year old company releases products like that... Well, I kinda know how it works for these old companies but... This is just embarrassing.

When you follow the link in the manual to get instructions... You get sent into this page, where they tell you about how great their products are... eh? I wanted instructions/manuals.

The materials used in the Yale Doorman is ridiculously difficult to remove/add, when the standard one does not fit your door. You can see it from this guy talking about it (cant link, but you can search "Installing a Yale Doorman Lock at My PlayHouse - 907")

He did not show how much time he used to do some of the things, but he did say 'I spared you of all that swearing it took'. That says something Yale...

Well, just like this guy, I finally made it work for me.

But then I also had to install the Smart Hub and the Module.

Guess what, they are just as bad.
The Smart hub has an on/off button that you can't reach with your fingers. Seriously... You can not turn this device on/off without having a long tool. That is supposed to make it secure? or just inconvenient. Anybody can find something like a toothpick to turn this thing on/off.

The next thing that happens is that, you can not create an account using their app. I will spare you the details of how s h i t t y the app is. They gave me an error message "Registration error, panel uptime error". What user knows what that is? Also... There are absolutely no panels on any of those products. I had to call their support to help me solve this one.

When I finally got to register (with the help of the support), the app did not continue the registration process. I just had to force quit the app and then sign in.

The app is such a joke, everything is so pixelated, misaligned, slow and yeah... full of errors. Are you seriously selling this to people?

5 de maio de 2020

Hi Sin

I am sorry to hear that you have had trouble installing your new Yale Doorman.
We have recently updated our Yale Doorman manual, which you can find here: https://www.yale.dk/Yale/yaledk/Support/Guides/Yale%20Doorman%20SP/Yale%20Doorman%20SPL%20brugermanual%20V2N.pdf

In the manual you can find information on how to install it and how to connect it with your smart hub and the Yale Doorman module.

On our Yale YouTube channel, we have recently uploaded many new videos including 9 installation videos for Yale Doorman that guides you through it. You can find our YouTube channel here: https://www.youtube.com/channel/UC9r9V2q5w0o6LUhBdpkxHLw

You can also find a lot of help on our newly updated support section here: https://www.yale.dk/da/yale/dk/support/
You can also always contact our support on 8988 7818 for help. They have open every day.

Best regards

Yale doorman

Vi fik monteret en ny dør med yale doorman lås i december 2019.
Kort efter holdt låsen op med at fungere. Så vi måtte kravle ind ad et vindue, da vi kom hjem. Låsen blev sendt ind og fejlen erkendt. Men vi har stadig på trods af flere rykkere ikke fået en ny lås. Vi snakker om flere uger.
Så det produkt kan jeg ikke anbefale

12 de fevereiro de 2020

Hej Tonni

Vi har ikke nogen åbne reklamationssager på Yale Doorman. Så hvis du har lavet en reklamation på produktet, så burde den gerne være godkendt fra vores side af. Du må meget gerne skrive en mail til på marketing.dk.openingsolutions@assaabloy.com med flere informationer om din reklamationssag. Så skal jeg gerne undersøge, hvorfor du ikke har modtaget en ny lås.

Classificada 4 em 5 estrelas

Har for 8år siden sikkeret hele vores…

Har for 8år siden sikkeret hele vores hjem med Yale . Det virker perfekt....meen at bede om hjælp eller få en fornuftig pris i dk . Glem det ... De gider faktisk ikke rigtig rode med det .. uuuuuhh der er mere end 2 knapper...
Har købt mit i UK . Ca 1/3 a prisen ..
Men hvis man regner med bare at kunne sætte det op .glem det .. det er jo altså et komplet alarm system... .. og som sagt support.. de gider dig ikke ...

26 de dezembro de 2019

Hej Michael

Dejligt at høre, at du er tilfreds med dit Yale system.

Jeg er ked af at høre, at du har haft problemer med at få hjælp fra vores support. Hvis du stadig har nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på, må du gerne sende dem til mig på marketing.dk.openingsolutions@assaabloy.com. Så vil jeg se på, om jeg ikke kan hjælpe dig med dem.

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har købt en digital dørspion og…

Jeg har købt en digital dørspion og monteret den som beskrevet.
Billedet mørknede 50% ca. to sekunder efter aktiveringsknappen var trykket. Derfor byttede jeg det. Forhandleren i Taastrup var helt OK.
Den nye virkede fint i nogle timer, men næste morgen kom den mørke skygge, nedefra igen rullende op. Jeg begriber ikke hvorfor. Min nabo har samme produkt og siger at det gør hans også! Men det er da mystisk og slet ikke godt nok.

21 de dezembro de 2019

Hej Erik
Beklager det sene svar. Det lyder meget mystisk. Det er ikke et problem, som vi har set før. Er der mulighed for, at du kan sende dørspionen ind til os, så vi kan teste, hvad det er, der er galt meget den ? Adressen er Marielundvej 20, 2730 Herlev.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på marketing.dk.openingsolutions@assaabloy.com

Classificada 1 em 5 estrelas

Køb IKKE PRODUKTER fra Yale!!!

En virkelig dårlig oplevelse!!!
Jeg har længe gået med tanken at få overvågning i og omkring hjemmet og havde længe undersøgt markedet for at få et system, der kunne mest muligt.
I forbindelse med en længere rejse, tænkte jeg at nu var det nu. Bestilt 2 stk. All-in-One kameraer og ventede spændt på pakken.
Men problemerne begyndte allerede der. Jeg åbnede det ene kamera og fulgte installationsguiden. Downloadede Yale View App’en og da jeg skulle oprette kameraet, kommer fejlmeddelelsen “Tilslut mobil til WiFi”. Hvilket den er!!
Jeg kan slet ikke komme videre herfra! Prøver hjælpefunktionen, uden held. Støvsuger nettet for hjælp og søger alle fora, for hints. Men alt uden held.

Kontakter Yale’s danske support tlf. som iøvrigt taler Norsk med ret kraftig accent, at det er rigtig svært at forstå!
Beskeden herfra er, at produktet ikke supporteres pr. tlf og at jeg må sende en mail.
Det gør jeg så. 1 døgn efter, stadig intet svar!
Kontakter support igen, som siger de kigger på det med det samme, men 2 timer efter stadig intet svar.
Jeg kontakter support igen og nu er svaret, at jeg ikke har sendt nogen mail... hvilket er gjort! og ytrer min frustration. Har lige brugt rigtig mange penge på et system, der ikke virker og så er der heller intet hjælp at hente nogle steder. At jeg ikke har 14 dage til at sætte et system op, som muligt ikke kommer til at virke i tide til vores afrejse. Hvis jeg havde vidst det, ville jeg have valgt en anden producent.
Til det sagde han... det synes jeg bare du skal gøre!!
What??!!

y family and I are going on long vacation and wanted our house to be secured with cameras before we go.

Så ringer jeg til Yale’s uk support, men bliver smidt af linjen 3 gange!! Jeg skriver herefter en klage og hændelsen.
Dagen efter får jeg svar både fra dk og uk.
-Dk lister 3 standard løsninger jeg skal prøve, som ingen relation har til problemet, hvilket jeg svarer med det samme og vedhæfter et screenshot af fejlmeddelelsen.
-uk skriver at de er rigtig kede af det, og vil prøve at hjælpe, hvis jeg oplyser hvilke produkter jeg har købt. ( stod oplyst i klagen!)

-så svarer dk sidst på dagen om ikke jeg kunne tage et screenshot af fejlmeddelelsen?! (Så tabte jeg hovedet!) hele den forrige mail bestod ikke af andet end et screenshot!!!!

I give up!!!

Nu skal jeg til at finde ud af hvordan jeg får pengene tilbage... (det kan jeg ikke uden et “sagsnr.” fra yale som ikke svarer)!

Min familie og jeg skal tage afsted på ferie med ondt i maven over, at vi ikke kan følge med i, hvad der foregår i hjemmet.

Så yale:
Tak for en regning for ubrugelige kameraer, super flabet og mangel på service, og ikke mindst for at ødelægge hele familiens ferieglæde!!

Håber også at i får en l*rte jul!!

6 de dezembro de 2019

Hej Maya
Jeg er virkelig ked af at høre om din dårlige oplevelse med vores support. Jeg går straks i gang med at undersøge forløbet, så det ikke sker igen. Du må meget gerne sende mig en mail på marketing.dk.openingsolutions@assaabloy.com med information om, hvornår du var i kontakt med supporten.

Hvis du stadig ikke har fået løst dit problem med produkter, så skal jeg nok hjælpe. Bare send mig dine spørgsmål på samme mail, så kigger jeg på det.

Hilsen

Classificada 3 em 5 estrelas

For dårlig service :-(

Er lige nødt til beskrive et forløb jeg oplevede ved Yale – dette er bare ikke godt fra et velrenommeret firma som Yale.

Vi købte en Yale dørspion med optage funktion (den bedste udgave som vi kunne få) og så frem til at komme til at bruge den.

Jeg skulle så have den monteret og følger montagevejledningen punkt for punkt og alt går fint indtil jeg (som det sidste skal fæstne det indvendige kontrolpanel med en skrue fra bunden).

Konstruktion så lavet på en sådan måde at hvis man kommer til at trykke på skruen under montagen (hvilket i praksis ikke kan undgås), bliver kontrolenheden skubbet af en lille krog som holder den på plads og falder af.

Dette resulterede i vores tilfælde i at stikket der sidder på ledningen fra kameraet blev revet af og ledningen derfor ikke kunne forbindes længere.

Intet sted i montagevejledningen står der at man skal være påpasselig at dette ikke sker.

Da jeg så efterfølgende henvender mig til Yale får jeg at vide at man ikke kan købe reservedele til dette produkt (ikke engang en ny kameradel) – så jeg bliver nødt til at købe en hel ny dør spion.

Så selv om man følger instruktionen til montage, og kommer ud for at enheden går i stykker under montagen er det eneste Yale tilbyder at man kan købe et nyt produkt…det er bare ikke i orden.

Dette var det første produkt fra Yale for skulle installere i hjemmet og dette resulterede i en meget dårlig oplevelse.

5 dage gået og ingen reaktion fra Yale...det er da bare for dårligt...

Hej Hasse

Tak for dit svar - vil forhandleren kunne returnere produktet til Jer?

Kan jeg alternativt få en returadresse fra Jer som jeg kan sende produktet til, og I så kan sende mig et erstatningsprodukt?

Dejligt at Yale tager sig af det...derfor har jeg ændret antallet af stjerner i anmeldelsen.

2 de dezembro de 2019

Hej Klaus

Jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse med vores dørspion. Det er rigtigt, at det ikke er muligt at købe reservedele til produktet.

Hvis produktet er gået i stykker under monteringen, så vil jeg forslå, at du kan gå ned til forhandleren, hvor det er købt, og høre dem om de kan bytte det til et nyt. De kan så lave en retursag og sender produktet tilbage til os. Men det skal gå gennem forhandleren, da produktet er under 2 år gammelt.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på marketing.dk.openingsolutions@assaabloy.com, hvis du har flere spørgsmål.

Elendig support.

Efter låsesmeden have sat min yaledoorman i døren så sagde jeg at jeg nok sætte den op med koder og lign.
Alt virkede perfekt lige indtil jeg bestilte et mondul fra verisure alarm som kan sættes i og virke sammen med min alarm. Problemet er at hver gang jeg installere det mondul så virker intet mere ej heller koder. Låsen siger så hver gang jeg trykker at jeg skal vælge en plads til at blokere en kode???
Jeg kan ikke engang komme ind i min menu, så derfor ringede jeg til Yale doorman for at få hjælp.
jeg får en nordmand i telefonen og skal bruge vildt meget tid på at forklare problemet da han åbenbart ikke forstod dansk eller stort set intet forstod. Det eneste han siger er at den skal genstartes.
Dette virker imidlertidig ikke og jeg ringer igen dagen efter og som før, til den danske afdeling.
Jeg får igen fat i en nordmand der intet forstår og jeg beder om en dansker at tale,med det kan ikke lade sig gøre. Jeg opgiver da han intet fatter og siger farvel og lægger røret på.
Det er ikke mondulet der er problemet, det er testet med et nyt mondul og stadig samme fejl.
Nu stå jeg her med en lås der ikke virker og med håret i postkassen, Yale fatter nada og man kan ikke komme til at tale med en dansker i den danske afdeling... pinligt.
Jeg selv har ikke problemer med norsk da jeg er gift med en 1/2 nordmand så det er ikke mig som ikke forstår dem men omvendt.
Jeg købte låsen hos en forhandler og ringede derefter til en låsesmed som satte den i, så det er gjort rigtigt.
Låsen blev monteret i min nye hoveddør så jeg kan ikke fjerne den for at bytte låsen, man køre jo ikke fra en åben hoveddør i min verden.

Svar til Yale:
Jeg havde talt med Verisure og fået byttet mondulet uden brok og problemer. Omtalte også at jeg havde haft fat i verisure og problemet ikke forsvandt med endnu et nyt mondul.
Fin service af Verisure, de byttede mondul uden at stille spørgsmål 👍
I fra Yale gør det mange gør, giver de andre skylden, som om i aldrig har fejl i jeres produkter.

Resultat:
Jeg købte endnu et sæt fra Yale, skiftede den del med batterierne og låsens “ hjerne”
Bum så virkede det som det skulle, tænk hvis jeg ikke havde haft råd til at købe et ekstra sæt, så var jeg ikke kommet videre og havde tabt mine penge.
Nu er jeg på vej til forhandler med en defekt Yale doorman og siger jeg fortryder mit køb og får pengene tilbage. Nu er der desværre en anden der kommer til at slås med en defekt Yale doorman, og kommer i klemme som jeg kom grundet yales mangelfulde service. .. sorry to say... men det var min eneste mulighed.

15 de outubro de 2019

Hej Jan

Jeg er glad for, at du har fået løst dit problem.
Hvilken version af Yale Doorman har du? Du skriver jo selv, at den virkede perfekt, inden du satte Verisure modulet i. Så den er ikke defekt. Det tyder på, at du har haft en ældre version af Yale Doorman, der ikke er kompatible med et nyt Verisure modul, og at det er det, der har givet dig problemer.

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig hjælp

Efter at have fået svar på en dårlig anmeldelse her på Trust Pilot har jeg fået god hjælp og hurtigt svar på mine spørgsmål.

24 de agosto de 2019

Hej Tine

Tak for dine pæne ord. Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig med dine spørgsmål.

Yale support

Yale support: Jeg har nu siddet i kø som nummer 1 ad 2 omgange uden at få forbindelse. “Du vil blive betjent hurtigst muligt”... når man er nr 1 i køen, kan det så passe, at det tage mere end 30 min X 2?

7 de junho de 2019

Hej Ann

Jeg beklager meget, at du ikke er kommet igennem til vores Yale support over telefonen. Du må meget gerne sende mig en mail på marketing.dk.openingsolutions@assaabloy.com med, hvad du gerne vil spørge om, samt dine kontaktinformationer. Så skal jeg sørge for, at du bliver ringet op.

Pas på med at handle med Yale Danmark

Pas på med at handle med Yale Danmark.

Deres produkter lever ikke op til brochurerne - jeg har fx ikke fået et modul til dørlåsen til at virke.

Når man tager kontakt til service afdelingen får man henholdene svar, såsom vi sender gerne et nyt modul når det er klart. 5 måneder senere får man det samme henholdene svar, blot skyder de nu skylden på Ruko!

10 de junho de 2018

Hej

Jeg beklager meget, at du har oplevet problemer med modulet til dørlåsen, og at det har taget så lang tid at skaffe dig et nyt.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere for dig. Du må derfor meget gerne sende oplysningerne om sagen til mig på marketing@ruko.dk, så skal jeg nok undersøge den, så det kan blive bragt i orden.

Classificada 1 em 5 estrelas

..Vil du undgå frustration og …

..Vil du undgå frustration og ærgelser...
Så lad være at købe Yale’s alarm produkter! jeg har aldrig oplevet en ringere, og mere nedladende service og support, end hos Yale.
Det startede, da jeg så at Yale var kommet med et ”smart” alarmsystem, som kunne køre sammen med deres Yale Doorman låse. Så jeg købte en samlepakke med deres Hub og Låsemodul, og efterfølgende et Kamera og andre smådele. Og der startede de første problemer, da låsesystemet ikke kunne opsættes som der ellers var angivet i deres produktvejledning. Så jeg kontaktede Yale.dk’s support (telefonopkald vil de ha’ 1 kr. pr. minut for), men brugte deres mail system, som er Svensk. Og efter omkring 5 – 6 mails, fik vi selve låsen med modulet sat igang. Men efterfølgende viste det sig at modulet i Låsen, smed koderne væk, så jeg og andre oplevede at stå uden for en låst dør, uden at kunne komme ind!! Og man havde ikke en løsning eller forklaring på dette hos Yale, men man sagde blot, at det havde de ikke oplevet hos dem! Så spurgte jeg igen samme support, omkring det Kamera jeg havde tilkøbt, og som viste sig ikke at kunne genkendes af den tilhørende App, hvordan jeg fik løst det problem. Heller ikke her, havde de noget svar. Og så stoppede mail korrespondencen (efter 11 mails), da de ikke vendte tilbage. Så efter en uge, kontaktede jeg dem igen (samme support), og fik så en mail tilbage, den følgende dag, fra den Danske Yale afdeling, at de ville ringe til mig.
Og det skete også, hvor man blot i en meget nedladende tone, sagde at de kunne forstå at jeg havde problemer med mit Kamera (ikke et ord om Lås problemet). Og ja, det bekræftede jeg, og spurgte så hvad jeg skulle gøre, og om de havde nogen løsning. Men personens eneste svar i hele samtalen, var at det kunne han ikke forstå, fordi det kamera han havde opsat inde hos dem virkede!!!
Jeg fortalte så, at Kameraet var købt igennem en Engelsk forhandler af deres Yale kamera og alarmprodukter (det var ikke til salg i Danmark); og så var det pludselig nu det som var problemet, at jeg havde købt det igennem et andet land end Danmark (til trods for at det er et P2P kamera, som kører i alle verdens lande). Jeg havde naturligvis kontaktet den Engelske forhandler vedr. problemet, men der nægter man at tage Kameraet retur, dels fordi at Yale UK ikke vil dække fragtomkostninger, og at jeg heller ikke kunne sige at Kameraet er defekt, men blot konstatere at det ikke kunne tilsluttes den App som hører til. Så de afviste at tage det retur.
Jeg spurgte så personen hos Yale DK om, de ville ombytte Kameraet, eller hvad der skulle ske. Men han sagde at det ikke var sandsynligt, da det ikke var købt i Danmark, men at han ville spørge sin produktchef. Og jeg har så intet hørt siden og regner heller ikke med at høre noget.
Så jeg kan tage for ca. 3.000,- kr. indkøbt udstyr til alarm, og smide i skraldespanden, fordi jeg ikke ved hvad defekterne består i, og heller kan få det at vide! Omkring låse problemet, sagde personen hos Yale dog til sidst, at de havde opdaget en fejl i systemet, og at de arbejdede på sagen. Men man følte åbenbart ikke at det var nødvendigt at informere kunderne om!
Men tag et kig på den engelse Trustpilot side yale.co.uk og så se hvad andre kunder mener om Yale’s support, og produkter. Det ligger lidt til firmaet, at Support og hjælp, er ikke noget du får for dine dyrt indkøbte produkter. Det er nok det ringeste jeg har set i anmeldelser på Trustpilot.

8 de dezembro de 2017

Hej Bernth

Først og fremmest vil jeg selvfølgelig gerne beklage, at du har været igennem et så langtrukkent og uheldigt forløb.

Jeg har prøvet at finde ud af, hvad der er hoved og hale i sagen.

Hvis vi tager fat i dit problem angående låsen først. Vi har observeret på enkelte låse, at der har været nogle problemer, og det er selvfølgelig noget, der er højst beklageligt, og som der bliver arbejdet kraftigt på at udbedre.

Vi vil meget gerne tilbyde at sende dig et nyt modul, når vi får dem på lager igen i slutningen af januar, for at se om det ikke løser dit problem med låsen.

Du må meget gerne sende dine adresse informationer på ruko.marketing@assaabloy.com.

I forhold til kameraet, så burde kameraer, der er købt i England også virke i Danmark.

Så vidt jeg har kunnet forstå, har forhandleren i England tilbudt dig at tage kameraet retur, dog ville de ikke betale fragten, som du også skriver. Men der skulle dog være mulighed for at sende kameraet retur til England, hvis du ønsker det byttet, såfremt du selv betaler fragten. Grunden til, at Yale UK ikke vil dække fragtomkostninger er fordi, at det er købt hos en af deres lokale forhandlere i England.

Når kameraet er købt i England, kan Yale Danmark desværre heller ikke tilbyde at bytte det her.

Jeg har dog snakket med vores supportafdeling og fået af vide, at du er velkommen til at sende kameraet til os, hvis du selv betaler for fragten. Så kan vi teste kameraet for at se, om det er defekt. Vi kan dog ikke tilbyde at bytte det her i Danmark eller at sende det til forhandleren i England for dig.

Det er dog betinget af, at du ikke har modificeret kameraet for at tilpasse danske stikkontakter, for i så fald bortfalder garantien.

Hvis vi kan se, at der er noget galt med kameraet, så kan vi sende dig et dokument, som du kan sende til forhandleren i England, så de kan se, at kameraet er defekt.

Hvis du vil tage imod tilbuddet om at vi tester kameraet for dig, så kan du bare sende en mail til: ruko.marketing@assaabloy.com

Hasse fra Yale

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais