De snelle levering en de zeer goede communicatie over de na te leveren producten vind ik top van dit bedrijf en dit mag zeker gezegd worden. Dus zeker een aanrader.
Leia as opiniões dos outros
Duidelijke website. Hadden 1 item te weinig besteld, via de mail meteen link naar extra bestelling. Geen verzendkosten. Super dienstverlening.
Prima ervaring, erg blij met de gouden handvaten voor mijn ikea kledingkast. Volgende dag meteen in huis. Uitgebreide keus op de site.
Snelle verzending, product is zoals verwacht en zeer mooi en degelijk. Ook een goed klantencontact en zeer vriendelijk. Blij met mijn aankoop!
Informações sobre a empresa
Yessential is een bedrijf dat woonaccessoires verkoopt met de belofte van lage prijzen en hoge kwaliteit. Wij zijn er voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare manieren om hun huis op te frissen of te decoreren. Er zijn een aantal verschillende soorten woonaccessoires beschikbaar bij Yessential, zoals huisnummers, handgrepen, toiletaccessoires, deurklinken en nog veel meer. Al deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om een stijlvolle toevoeging te zijn aan elk huis. Als je op zoek bent naar betaalbare en stijlvolle woonaccessoires, kan Yessential een geweldige optie zijn om te overwegen.
Informações de contacto
ABC Westland, 2685 DC, Poeldijk, Holanda
- 085-0806343
- hello@yessential.nl
- yessential.nl
Respondeu a 71% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Ons ervaring was fantastisch.
Ons ervaring was fantastisch.
RVS cijfers besteld, snel geleverd en helemaal met beschrijving hoe te bevestigen super! En erg blij mee.
Hangt mooi en netjes.0
Alles is snel en correct geleverd.
Alles is snel en correct geleverd.
Mooi design
Stip en zonder veel kabaal
Hele snelle levering van het product en…
Hele snelle levering van het product en precies wat ik nodig had . Ga hier zeker vaker bestellen !
Precies goed!
Bestellen was simpel... levering ging snel... product ziet er fantastisch uit!
Uitgebreid assortiment
Uitgebreid assortiment op een duidelijke website. Goede communicatie en snelle levering. De bijgeleverde installatie instructie, inclusief de sjablonen, is geheel duidelijk en nuttig.
Snel verstuurd & kwaliteit
Snel verstuurd en precies waar we naar op zoek waren. Op een andere website was het artikel niet op voorraad. Goed prijs ook.
Alles volgens afspraak geleverd
Super snel en mooie kwaliteit
Besteld en de volgende dag al binnen. Echt hele mooie greepjes. Heel erg blij mee!
Geen respons
Een aantal mailtjes, dms, chat en contactformulier ingevuld.. helaas geen reactie.
Keurige website, snelle levering
Keurige website, snelle levering.
En veel keus. Volgende keer gewoon weer bij Yessential!
Top!
Goeie spullen, snelle service, persoonlijk contact. Allemaal top.
Mooi product, heel goede service en verpakking
Per ongeluk het foute model besteld, zag ik op de orderbevestiging.
Dadelijk terug gemaild en antwoord gekregen dat het nog aangepast kon worden.
Volgende ochtend verzonden en een paar dagen later een doosje ontvangen met heel mooie en degelijke kastgrepen, die ook nog eens supergoed verpakt waren. Helemaal top!
Super snel bezorgd en van hele goede…
Super snel bezorgd en van hele goede kwaliteit TOP
Nette prijs
Nette prijs, mooi product en snelle levering..alles prima
Heel blij met onze nieuwe huisnummers
Heel blij met onze nieuwe huisnummers. Ruime keuze en goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke montage introductie bijgesloten en ook nog eens via de mail met extra tips toegevoegd.
vlotte communicatie
vlotte communicatie, goede kwaliteit aan correcte prijs, snelle levering !
Mooie deurklink en gemakkelijk te…
Mooie deurklink en gemakkelijk te monteren, zeker na het bekijken van het instructie filmpje. De prijs vergeleken met andere aanbieders prima.
Tevreden
Vriendelijk contact, goede kwaliteit en snelle bezorging
Top.
Snelle levering. Degelijke materialen aan faire prijzen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.