De snelle levering en de zeer goede communicatie over de na te leveren producten vind ik top van dit bedrijf en dit mag zeker gezegd worden. Dus zeker een aanrader.
Leia as opiniões dos outros
Duidelijke website. Hadden 1 item te weinig besteld, via de mail meteen link naar extra bestelling. Geen verzendkosten. Super dienstverlening.
Prima ervaring, erg blij met de gouden handvaten voor mijn ikea kledingkast. Volgende dag meteen in huis. Uitgebreide keus op de site.
Snelle verzending, product is zoals verwacht en zeer mooi en degelijk. Ook een goed klantencontact en zeer vriendelijk. Blij met mijn aankoop!
Informações sobre a empresa
Yessential is een bedrijf dat woonaccessoires verkoopt met de belofte van lage prijzen en hoge kwaliteit. Wij zijn er voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare manieren om hun huis op te frissen of te decoreren. Er zijn een aantal verschillende soorten woonaccessoires beschikbaar bij Yessential, zoals huisnummers, handgrepen, toiletaccessoires, deurklinken en nog veel meer. Al deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om een stijlvolle toevoeging te zijn aan elk huis. Als je op zoek bent naar betaalbare en stijlvolle woonaccessoires, kan Yessential een geweldige optie zijn om te overwegen.
Informações de contacto
ABC Westland, 2685 DC, Poeldijk, Holanda
- 085-0806343
- hello@yessential.nl
- yessential.nl
Respondeu a 71% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Snelle levering, goede prijs en mooi product
Correcte levering en materiaal
Correcte levering en materiaal. Zoals iemand anders al opmerkte, was ik ook verrast door de 'verborgen' verzekering na bestelling.
Razendsnelle bezorging
Razendsnelle bezorging! Op vrijdagavond besteld, op zaterdagochtend lag het in de brievenbus! Goede kwaliteit en scherpe prijs. Absolute aanrader!
Handgrepen badmeubeltje
De handgrepen pasten heel goed en zien er heel mooi uit
Zeer positieve ervaring
Zeer positieve ervaring, ik had een verkeerde bestelling, waarop de customer service mij snel en gepast een mooie oplossing heeft aangeboden. Top winkel
Snelle levering en goede kwaliteit!
Kwaliteitsproducten met een prima prijs.
Kwaliteitsproducten met een prima prijs.
Snelle levering, goed producten
Snelle levering, goede producten, super service en communicatie.
Duidelijke website
Duidelijke website
Goed verpakt
Duidelijk in de mailing
Duidelijk in de mailing. Precieze indicatie in tijd dat het pakket werd geleverd. Netjes ingepakt
Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd . ziet er heel mooi uit de badkamer krijgt een mooie sfeer door de houten greepjes
Prima service & product
Duidelijke website, snelle levering en snelle reactie.
Producten zien er ook heel goed uit.
Mogelijk maken tot direct retourneren zou goede extra zijn.
Ik ben onder de indruk van het…
Ik ben onder de indruk van het efficiënte het slimme en klantvriendelijke. Ik hoop en wens dat jullie dat vast kunnen houden.
Mooi.
Snel geleverd, goede kwaliteit voor een nette prijs. Heel blij mee.
Ruime keuze
Ruime keuze en vlugge verzending en de gekochte product orecies zoals staat beschreven...ik ben er blij mee!....dank u wel
Veelzijdige keuze design accessoires
Ik was op zoek naar een strak design huisnummer voor mijn nieuwe woning en kwam deze toevallig online tegen bij Yessentail. Er is ontzettend veel keuze en mijn bestelling werd al de volgende dag geleverd. De kwaliteit is echt top!
Voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle designaccessoires voor binnen en buiten is Yessentail absoluut een aanrader.
Snel en goed!
Online gevonden, assecoires voor het toilet. Supersnelle levering en mooie producten van goede kwaliteit.
Ik had er een reserve borstel bij besteld maar die ontbrak in de doos. Na een mailtje kwam direct een reactie en werd deze nagestuurd. De volgende dag al geleverd. Super service! Ik ben heel tevreden!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.