Toen ik een online bestelling wou retourneren in een winkel, viel dit niet in goeie aarde bij de verkoopster. Ze begon te zagen dat zij die broeken niet in de winkel hadden. Ik zei dat ze in de webs... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ce 15 avril 2026, en passant par Waremme, je décide de faire un tour chez ZEB pour la première fois !. Je suis extrêmement bien reçu et aidé par les vendeuses et vendeurs de ce magasin, très professio... Ver mais
In Zeb Zottegem geholpen door een verkoper die heel vriendelijk was en super goed advies gaf voor mijn jongste zoon. Heel tevreden!
Expedition tres rapide, retours gratuits et remboursement rapide. Rien à signaler au niveau des achats en ligne. En magasin RAS non plus si ce n’est l’absence de service retouche dans certains magasin... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
ZEB is een multi-brand fashion store met de leukste looks, de laatste trends & massa’s inspiratie. Shop meer dan 70 topmerken in 67 ZEB stores + een e-shop. Ons geheim? een goede ligging rond grote steden en ruime parkeergelegenheid, een onweerstaanbar...
Informações de contacto
Brusselsesteenweg 185, 1785, Merchtem, Bélgica
- zeb.be
Webshop is afzetterij!
Webshop is afzetterij!
Na betaling steeds terug gestuurd naar leeg winkelmandje. Bestelling wordt steeds afgebroken.
Verschillende pc's geprobeerd.
Ondertussen werkt mijn tegoedecode niet meer, hoe dat komt weet ik niet. Heb ze zelf niet gebruikt.
Onlineprijs is 23,99 ga je naar afrekeningen wordt dit 26,99!!!! moet je nog goed bij de zaak zijn dat ze je niet afzetten.
Online chat helpt niet, steekt het probleem bij klant
Jammer dat ik hier nog een tegoedebon van 30 euro heb, zou hier nooit meer bestellen. Zoveel tijd al aan kwijtgespeeld.
Ik zal hier NOOIT nog iets bestellen
Ik zal hier nooit nog iets bestellen! Heb iets besteld omdat ik een cadeau bon had gekregen voor mijn verjaardag. Maar na 2 weken heb ik nog steeds niet gehoord dat mijn pakje onderweg zou zijn, heb al 4x naar de klantendienst gebeld, ze zeggen iedere keer hetzelfde: dat hun collega al bezig is met mijn bestelling.. ze houden je gewoon aan het lijntje! Ik bestel hier echt NOOIT nog iets en zal mijn best doen om het iedereen af te raden!
Misleidende levertermijnen
Unieke items en leuke winkel.
Helaas vaak niet competitief qua prijzen en verzending met Zalando.
Bij ELKE online bestelling (reeds 5tal gedaan) doet zeb er nog 2 a 3 dagen extra over bovenop de maximale verzendtijd... Je wacht vaak 1,5 week op een pakje en dat voor een Belgische winkel.
Goed geholpen
Goed geholpen. En mag er wel eens gelachen worden in de winkel. Mocht er er wat plezier gemaakt worden kregen ze 5 sterren van mij. (ZEB Dendermonde)
Oneerlijke en onvolledig communicatie
Online bestelling van 5 items gedaan op 01 mei (feestdag, hier ben ik me van bewust). Levering zou 5 a 7 dagen duren.
Bij het controleren van de status van de bestelling na 7 dagen ontdekte ik dat deze nog steeds op 'verwerking' stond en niet op verzenden.
Ik nam via de chat op de zeb.be website contact op met een medewerker. Zij keek mijn bestelling na en liet me weten dat er een fout was gebeurd met 1 van de items. Dit was niet in stock, maar dit werd niet vermeld bij mij bestelling. Ik vroeg de medewerking of dit item geschrapt kon worden zodat de rest van de bestelling kon doorgaan. Zij ging dit regelen en me op de hoogte houden per mail.
2 dagen later nog geen mail ontvangen dus ik nam opnieuw contact op via de chat. Deze medewerker liet me weten dat er de vorige keer niets werd doorgegeven. Zij ging mijn bestelling opnieuw controleren en me per mail op de hoogte houden. Die zelfde namiddag kreeg ik een mail met daarin de boodschap dat er 2 items niet meer in stock waren. 2 andere items dan het item van 2 dagen ervoor. We zijn ondertussen bijna twee weken verder en ik heb nog steeds niets ontvangen. De betaling moest wel onmiddellijk gebeuren dus mijn geld ben ik ook al 2 weken 'kwijt'. Ik dacht tijdens deze Corona tijden de Belgische ondernemer te steunen, maar daar heb ik op dit moment spijt van.
Geen ster waard
Mocht ik geen ster kunnen geven was het nog beter, 1 bedriegerij, kocht een aantal t-shirts, thuis zien we dat het kortingsetiket 70% maar aan 30 % toegepast is! EN dat er zelfs een hogere prijs aangerekend werd dan op het etiket stond, was toch iets dat de verkoopster eruit had moeten halen. Omdat het om bijna 10 euro ging teruggereden, had ik de pech om daar de domste verkoper vast te hebben, ondanks dat ik gezegd had om welke t-shirt het ging en op het kassaticket aangeduid, besloot hij toch een andere t-shirt recht te zetten nogmaals nagekeken, yep teweinig geld teruggekregen, ik terug, uiteindelijk na een hele tijd toch teruggekregen wat het moest zijn, kwam die eerste verkoper nog wat reclameren dat hij wel juist zat, wat dan toch niet zo bleek te zijn. Excuses gaf hij niet, klantendienst gecontacteerd, ipv een dossier op te volgen krijg je dan telkens een nietszeggende reactie en moet je je verhaal telkens opnieuw doen, zodat je het zo laat.
Top!
Top, mooie moderne winkel. Af en toe wel aan de dure kant, maar je beslist zelf wat je wel en niet koopt natuurlijk.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.