Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Verzekering per 15 Maart 2026 opgezegd. Zou binnen een week geregeld worden volgens de mail. We zijn 16 dagen verder en maar door blijven incasseren. Reageren niet op mail en niet op whatsapp... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Opzegging zoals wel vaker benoemd hieronder 1 groot drama met deze partij. reageren niet op mails. Zodra de verzekering is afgesloten zijn ze spoorloos

Classificada 1 em 5 estrelas

Al jaren verzekerd voor 2 huishoudens woonverzekering. Bij het eerste het beste schadegevalletje alles ingevuld en ingediend, geen reactie. Reminders gestuurd, geen reactie. Inmiddels in het volgende... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ze beëindigen verzekering zonder dit te melden. Omdat verzekering is opgezegd, wil geen andere maatschappij ons verzekeren. Dit is echt verschrikkelijk. Dit zijn maffiapraktijken. Kijk eens wat andere... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,1

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

209 opiniões

Kei hard opgelicht

Je wordt opgelicht zonder dat je het door hebt. Begin 2024 een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten, bleek het dat ik een jaar vast zat aan een onzichtbaar contract die nergens bij staat geschreven als je jezelf aanmeldt. Deze verzekering is in een jaarbasis ook nog eens vanaf €96 duurder dan bij andere partijen. Ze bieden geen extra's zoals Nationale Nederlanden en ABN amro dat doet:(eerste 6 maanden gratis bij contract van 12 maanden). Kortom, weg blijven van hier!!! Telefonisch kan je ze ook niet bellen, ze hebben enkel een nuteloze whatsapp chat.

22 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

zeer slechte communicatie (niet)

Ik sta al 2 maanden niet meer ingeschreven bij zekur en toch krijg ik nog brieven van ze dat ze bijv mijn mail adres niet hebben terwijl ze die wel hebben en ik ook al eerder mailtjes van ze heb ontvangen. En dat ze me per post moeten bereiken kost mij ook nog eens geld! En als ik ze via de telefoon wil bereiken kan dat niet want ze hebben het te druk en hangen gelijk op. En als ik dan wil chatten ben ik een half uur aan het wachten en had ik 10 wachtenden voor mij terwijl er ook in de beschrijving staat dat je niet hoeft te wachten om met iemand te chatten. En dan staat er dat iemand met mij verbonden is en dan gooien ze me de chat uit als ik vraag of ik nog geholpen ga worden. Terwijl ik dus allang niet meer verzekerd ben sta ik dus nog wel in hun systeem op een bepaalde manier. Hele slechte bereikbaarheid en communicatie. Eigenlijk zijn ze gewoon helemaal níet bereikbaar.

23 de fevereiro de 2024

Waardeloze verzekering

Ik heb zo'n spijt dat ik over ben gestapt op deze zorgverzekering! Waardeloos!! Kan niet wachten tot t einde van t jaar zodat ik weer naar mn oude verzekering terug kan. Één tientje goedkoper maar je krijgt niks meer vergoed en ze zijn alleen bereikbaar via robotchat..

20 de fevereiro de 2024

slecht

was aan het vergelijken deze kwam goedkoper uit. maar toch geen aanrader. telefonich niet berijkbaar voor vragen. alleen via whatsapp mogelijk, gedaan, maar de andere revieuws te lezen kan dat wel een week duren. nou laat maar ik kijk verder weg wezen hier

5 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een onzin bedrijf is dit zeg…

Wat een onzin bedrijf is dit zeg verzeker je auto hier niet! Je betaalt extra zonder dat je t door hebt en wanneer je een betaling vergeet te betalen, omdat je geen mail krijgt maar alleen een incasso schorsen ze je autoverzekering. Nu een brief gekregen van de rdw om binnen 14dagen me auto te verzekeren dus het bedrag te betalen, betaal ik het bedrag hebben ze mijn verzekering nogsteeds niet geactiveerd terwijl dit binnen 24uur hoort te zijn. Ze zijn niet te contacteren via de telefoon alleen via whatsapp en dan mag je hopen dat ze binnen een week reageren

1 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik dacht dat al die negatieve reviews

Ik dacht dat al die negatieve reviews? Het zal wel meevallen? Maar dankzij Zekur, mag ik nu bij elke aanvraag invullen dat ik geweigerd ben door een verzekeraar. Bij Lancyr werd ik gewoon geaccepteerd, alleen de WA+ premie was hoger bij hun.

Zodoende wilde ik overstappen naar Zekur, maar dat feest ging niet door. Want bij Zekur willen ze alleen premie incasseren: ze hebben geen zin in klanten, die ook echt schades claimen op de WA+ dekking! Je zou denken? Daar verzeker je toch voor?

Maar 3 schades op WA+ claimen in de laatste 5 jaar, vind Zekur dus bovengemiddeld veel. Dus als iemand zich afvraagt? Waarom Independer geen verzekeringen aanbiedt, van Zekur? Nou daarom dus!

Goedkoop is duurkoop! Betaal een beetje meer en je hebt nog betere dekking ook bij Lancyr.

24 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

1 ster omdat 0 sterren helaas niet aan…

1 ster omdat 0 sterren helaas niet aan te klikken is. Wat een K** verzekering! Wilde over stappen naar een nieuwe vanwege de slechte service van dit bedrijf en dit in het oude jaar!! En nu is er ergens iets verkeerd gegaan waardoor ik nog steeds niet weg kan na mijn nieuwe en ze weigeren me uit te schrijven terwijl inmiddels meerdere keren gezegt is dat ik word uitgeschreven per feb krijg ik brieven thuis dat dat niet mogelijk is. Oplichters. Ben al vanaf 29 december met ze in gesprek.

19 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Een van de grootste oplichters van deze…

Een van de grootste oplichters van deze tijd. De basis verzekering vergoed al zo goed als helemaal niks. Hebben ze deze zonder dit fatsoendelijk kenbaar te maken met 30 euro verhoogd. Echt schandalig ronduit gewoon criminelen met een vergunning. de maffia kan der nog wat van leren bah bah

5 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Your Benefits assuradeuren, wat een rot bedrijf is dit zeg!

3 weken geleden
NIEUW
Wat een amateur club is dit zeg. Reeds meerdere mailberichten met een vraag verzonden maar krijg nimmer antwoord. Ze beloven binnen 5 werkdagen met een antwoord te komen, maar niet dus. Echt een hele onfatsoenlijke organisatie. Het wordt tijd voor een professionele organisatie.

12 de janeiro de 2024

Weinig vergoedingen & enorm duur

Inmiddels 9 jaar aangesloten bij deze verzekeraar. Afgelopen jaren veel vergoedingen uit de aanvullende pakketten gehaald en de prijzen schieten wel omhoog. Na 9 jaar is het mooi geweest om een verzekeraar te spekken die enorm duur is en weinig vergoedingen heeft in de aanvullende pakketten.

16 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

I giving one start as there is no…I giving one start as there is no "zero" stars! Pathetic service and unclear policies. It takes a while to answer the questions. I should have read this reviews befor

I giving one start as there is no "zero" stars! Pathetic service and unclear policies. It takes a while to answer the questions. I should have read this reviews before subscribing. Luckily I cancelled with 14 days. However, Zekur is still behind me asking for 1st month payment!!!

15 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ze adverteren met meer ziekenhuizen…

Ze adverteren met meer ziekenhuizen aangesloten bij Zekur. Helaas voor ons kwam het als een verassing dat ze niet meer aangesloten zitten bij het enige ziekenhuis hier in Zuid-Limburg (Zuyd). Na dan houd het helaas hier op. Kost mij zon 600 euro... Gelukkig nog te overzien maar ik heb het niet. En nee het gaat niet van ons vakantie geld af... das al 7 jaar geleden dat dat mogelijk was. Groetjes uit Heerlen ... de armste stad van Nederland. (En bedankt Zekur voor de tijden dat het wel allemaal goed ging.)(Maar wij gaan ons ergens anders verzekeren)

12 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Zekur woon + zorgverkering niet doen!

2 x mis met Zekur! Zeker woonverzekering had ik tot er op n zaterdagochtend om 05 uur een roofvogel vloog door het enkel glas raam op mn slaapkamer ( nog in de digitale krant gestaan met foto).Omstreeks 0.9 uur de schadelijn van Zekur gebeld en de schade gemeld. Expliciet gevraagd of ik verzekerd was tegen glasschade. Meisje dacht van wel en ging het direct regelen ( moet op tape staan). Glaspunt meneer plakt een ruitje aan de binnenkant van het raam met kit er er tegen. Is plums. 10 minuten binnen geweest. Ik heb de foto;s. Maandags mailt Zekur dat ik fraude heb gepleegd door een schade te melden waarvoor ik niet ben verzekerd. HUH?? Onderzoek volgt. Volgens onderzoek duidelijk fraude ( welk onderzoek? ) en ik ben direct geroyeerd! Moet in alle ijl een nieuwe woonverzekering afsluiten! Glaspunt stuurt nota van... € 550,- incl gevelridder ( is een kraan). Gelukkig de fotos nog 1 mannetje die een stukje ruit aan de binnenkant plakt. Wie bedonderd wie? Zorgpremie ook via Zekur. Betaal altijd, maar soms enkele dagen te laat. Zekur retourneerd sommige betalingen zonder omschrijving na maanden zegt Zekur dat ik niet betaal? Mijn ING afschrijvingen zijn helder.. 100 % betaald. Veel vaagheid door ZEKUR na heel lang en heel veel mails/ tel/ brieven en contactformulieren ( altijd binnen 2 dagen antwoord maar dat moet zijn nooit / heel soms antwoord) kom ik er ZELF achter dat de premie retour gestort is zonder opgaaf van reden. Dan lig ik al bij Flantijn hun deurwaarder. Deze is ook heel vaag en ik wil een goede regeling. Nooit antwoord. Plotseling melding bij CAK waardoor ik meer betaal voor de zorgpremie en veel rentes / kosten moet betalen. Ondertussen een kelder vol met communicatie naar beide klups. Onlangs zelf (!) een deal met Flanteijn deurwaarder gemaakt door deze blunder van Zekur. Die heeft alles goed gedaan ik ben de wanbetaler en pleeg fraude. Maar nu kan ik niet bij zekur weg tot ik de enorme som achterstand door hun fout, heb betaald ! Betaal nu 2 x extra kosten en in 2024 een veels te dure zorgpremie! Ik zeg: Zekur nooit doen!

27 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichters zijn het Zekur!!

Oplichters zijn het Zekur!!! Na het eigen risico van 385 euro mag je daarna ook nogeens extra betalen voor ziekenhuis behandelingen in een gewoon regionaal ziekenhuis. Zekur maakt deel uit van de georganiseerde zorgmaffia! Zij lichten verzekeringsnemers op! Als je vroeger als ZIEKENFONDSPATIENT naar een particuliere behandelaar ging werd je aan de deur meteen geweigerd en verteld dat je wel behandeld zou kunnen worden maar dan wel de kosten op je bordje kreeg! Zekur doet het voorkomen alsof zij behandelovereenkomsten met het ziekenhuis hebben gesloten maar daarbij verzwijgen ze jou te vertellen dat dit maar ten dele klopt! Zoals zo vaak geschied staat alles in de bekende kleine lettertjes en jaaaah wie leest die nou!! Idioten op het Haagse pluche hebben ons en onze gezondheidszorg en belangen in handen gegeven van de ZEKUR-zorgmaffia! Het voordeel waarmee Zekur tracht in te palmen m.b.t. de premiebedragen is niks meer of minder dan een sigaar uit eigen doos!!! ZEKUR NOOIT DUS!!

15 de novembro de 2023

Als lager dan 1 ster zou kunnen

Als lager dan 1 ster zou kunnen, had ik deze van harte gegund aan dit bedrijf. Net als bij vele anderen ook een verhoging van bijna 30 per maand. Ronduit belachelijk en onbetaalbaar.

15 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Hier ook 30 euro erbij per maand...!

Hier ook 30 euro erbij per maand, ik op mijn Zekur op link opzeggen gedrukt - werkt gewoon niet.
Toen naar de chat; 18 mensen voor me, toen ik aan de beurt was weggedrukt door Zekur met zg. sluiting chat.
Opnieuw proberen; te druk dus chat niet open.
Maw. je kan gewoon niet opzeggen op deze manier, wat een losers om dit zo te doen..!!

Nb. bekende werk; opgeven geen probleem maar stoppen zo moeilijk mogelijk gemaakt, bij niet lukken gewoon storneren en klaar...!! [ ga GEEN app laden }

14 de novembro de 2023

30% stijging

De basispremie 2023 met 885 eigen risico is 102,95 euro en wordt in 2024 132,40 of te wel ongeveer 30% meer. Een schandalige verhoging.

13 de novembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.