Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Houden zich goed aan de afspraken. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan Zenderz zeker vaker inschakelen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Communicatie was steeds tijdig en up to date, ophalen en afleveren stipt. Chauffeur prima behulpzaam!

Classificada 5 em 5 estrelas

Nadat we door een ander bedrijf in de steek waren gelaten en toch vandaag een vervoerder nodig hadden heb ik contact opgenomen met Zenderz. Ze hebben direct voor dezelfde dag een chauffeur met extr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de correio
  2. Serviço de correio expresso e entrega
  3. Empresa de camionagem

Voor iedere transportbehoefte hebben wij de juiste oplossing. Bij ons kun je terecht voor regulier transport, spoedtransport, distributie, palletvervoer, expresszendingen, en internationale zendingen. Of het nu gaat om kleine zendingen, grote ladingen of snelle leveringen, wij bieden betrouwbare en flexibele transportoplossingen op maat.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

26 opiniões

Top.

Prima afspraken. Zeer nette, vriendelijke en behulpzame mannen. Houden zich aan de afspraken en flexi el in het handelen. Ook de prijs is redelijk. Alles is duur dus wij begrijpen dat hun kosten ook hoog zijn. Een aanrader. Gr. Bart

27 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden over de…

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Zenders! De hele klus is perfect verlopen. Het ging om een zwaar item, maar daar gingen ze super professioneel en zorgvuldig mee om. Alles werd netjes en met veel aandacht uitgevoerd. Daarnaast waren ze flexibel, dachten goed mee en kwamen precies op tijd. Echt top geregeld van begin tot eind. Absoluut een aanrader!

24 de fevereiro de 2026

Veel doorzettingsvermogen & goed contact

Zenderz's Verhuismensen hebben een zeer hoge doorzettingsvermogen, ook in complexere situaties. Een aanrader voor iedereen, Duidelijk contact, heldere bestelwijze en voor mij een nieuwe bank in huis :)

21 de fevereiro de 2026

Beste Tristian,

Wat fijn om te horen dat alles duidelijk en soepel verliep! Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe bank. 🙂

Top bedrijf!

Vriendelijke bezorger, erg behulpzaam en kon op zeer korte termijn ingepland worden.

Top bedrijf👍🏻

21 de fevereiro de 2026

Beste Michel,

Wat fijn om te horen dat onze koerier behulpzaam was en dat we zo snel konden helpen! Bedankt voor je mooie review. 😊

Helemaal top

Helemaal top! Gister in de avond via WhatsApp ( met een mens geen AI-Bot) de afspraak gemaakt en vandaag de bezorging ontvangen. De koerier was keurig heeft alles geholpen naar binnen te tillen en erg vriendelijk.

12 de fevereiro de 2026

Beste Jade,

Fijn dat het zo soepel ging! Blij dat onze koerier kon helpen en dat je tevreden bent met de levering. ☺️

Zeer behulpzaam

Ik had een spoedzending maar het lukte niet zo snel met het online formulier. Via Whatsapp ben ik toch heel snel en goed geholpen. Ook heel vriendelijk en behulpzaam.

14 de outubro de 2025

Top bedrijf

Ze hebben direct voor dezelfde dag een chauffeur met extra hulp geregeld.
Kwamen netjes op de afgesproken tijd en hebben de spullen keurig naar de andere locatie gebracht.
Echt top.

9 de abril de 2025

Top service

Konden snel ophalen en leveren (zelfde dag). Goed op de hoogte gehouden middels app.

Ontzettend vriendelijke man aan de telefoon en een werkelijk ontzettend vriendelijke & behulpzame chauffeur.

Top service!

27 de março de 2025

Goed bedrijf!

Snel geregeld transport, vlotte efficiëntie communicatie en prettige mensen aan de deur. Netjes op de eerste verdieping gebracht met respect voor de trap en het stucwerk.
Dank jullie wel en tot een volgende keer.

17 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende oplossing om snel iets te…

Uitstekende oplossing om snel iets te laten vervoeren. Kon in opgehaald worden binnen 2 uur na bellen. Dat was heel erg snel en de medewerkers kwamen vriendelijk en behulpzaam over. Tot nu dit was deze ook nog eens het goedkoopst. Dus zeker een aanrader.

5 de fevereiro de 2025

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf. Op een zondag gebeld, direct antwoord en binnen 1 uur kon men vanuit Amsterdam in Utrecht zijn. Wij konden direct meerijden. Vriendelijke mensen en een topservice, absoluut een aanrader, vooral als er even spoed is!

2 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.