Eerder dit was mijn Versatel account gehackt en moest ik alle contact via email laten plaatsvinden en dat maakte mij erg onrustig. Gisteren heb ik telefonisch contact gehad, wat eindelijk weer mogelij... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik wacht inmiddels al weken op de terugbetaling van mijn vooruitbetaalde saldo. Ondanks meerdere contactmomenten en toezeggingen dat het “geregeld wordt”, heb ik nog steeds geen cent ontvangen.... Ver mais
Was meer dan 20 jaar klant bij HostingDiscounter. Is afgelopen oktober overgenomen door Zonnet. Heb begin 2026 een domein verhuisd, maar was één dag te laat met opzeggen. Moet dus nu tot februari 2027... Ver mais
Solution was fast, simple & friendly - VERY friendly. Everything that (He/She - Agent AC) suggested worked first time. I eve was able to analyze and solve a problem which I didn't know existed *until*... Ver mais
Informações sobre a empresa
Zonnet is opgericht in 1999 en daarmee een van de oudste internetproviders van Nederland. Ons team van 20 ervaren professionals draagt dagelijks zorg voor ruim 120.000 abonnementen voor meer dan 50.000 klanten. Zonnet biedt oplossingen op het gebied van Shared en Managed hosting, e-mailoplossingen, domeinregistraties, SSL en E-Herkenning. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
Informações de contacto
Estados Unidos da América
- zonnet.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Door een fout bij ZONNET belangrijke…
Door een fout bij ZONNET belangrijke e-mail kwijt omdat het account was geblokkeerd en een week bezig dit op te lossen !!!!!
Het contact ging war moeizaam
Snelle afhandeling van klachtenmail
Snelle afhandeling van klachtenmail, alleen jammer dat er geen telefonisch kontakt kan plaatsvinden voor duidelijker support, vooral voor ouderen best belangrijk!
Een enorme prijsverhoging
Een enorme prijsverhoging (Meer dan 100 procent) voor een relatief simpele taak; het instandhouden van een mailadres. Van de zotte!
Goede hulp.
Telefonisch contact is niet mogelijk, maar het team van Zonnet Support reageert via de website snel op hulpvragen.
Ze reageren niet op mijn berichten
Ze reageren niet op mijn berichten
Zonnet heft hosting pakket ongevraagd op.
Zonnet zet hosting pakket en daarmee ook het email adres zonder vooraf gewaarschuwd te hebben op inactief, ze hebben vooraf geen mail gestuurd dat er voor 1-8-2025 een nieuwe betaling gedaan diende te worden voor een nieuwe periode en dan hoe er betaald kon worden en als het niet verlengd werd dat anders per die datum het hosting pakket incl email adres verviel.
Per 1-8-2025 viel mij op dat mijn emails niet meer binnen kwamen blijkt het account inactief te staan, mensen die mails sturen krijgen hem terug.
Dit is nu de 2e keer en exact op de zelfde manier en ook weer net na afloopdatum abonnement, dat ik problemen krijg omdat ze geen mails ter waarschuwing sturen en ik dus weer alles kwijt ben, zonder hier schuld in te hebben.
Ik heb jaren alleen een email adres gehad en daar kwam in de laatste maanden heel veel spam op binnen, Zonnet kon dit niet tegen houden.
Met een hosting pakket was dit beter beschermd, alleen met het gewone abonnement kon je vooraf een zelf bepaald bedrag vooraf in je tegoed storten zodat je geen om kijken had en zo automatisch het abonnement betaald kon worden, natuurlijk wel bij voldoende saldo.
Bij een hosting pakket was dit niet meer mogelijk, er is me toen toegezegd dat ik optijd een email zou krijgen met gegevens hoe ik het pakket kon verlengen en hoe ik zou moeten betalen.
Nee dus, Zonnet is in deze in gebreken gebleven door hun klant die al vanaf de begin jaren aan hun verbonden is, netjes op de hoogte te brengen en dit zo wederom te doen, zonder enig contact vooraf, niet per email / brief / sms / telefonische.
Aan klantenbinding doen ze blijkbaar niet, en wat het gevolg voor de klant is door hun onterecht handelen intereseerd ze blijkbaar niet.
Als klant sta je dus geheel machteloos, want contact Zonnet verloopt alleen via mails, al zeggen ze je terug te bellen. Ik ben straks weer genoodzaakt alle bedrijven en instellingen en contacten te benaderen om mijn email adres aan te passen en dan maar hopen dat je niets vergeet. Dit gaat me weer dagen duren voor dat alles weer is opgelost.
Heb dit bij verschillende forms en consumenten organisaties ACM, Kassa, Rader, Trustpilot gemeld.
Iedere keer word ik geblokkeerd word er…
Iedere keer word ik geblokkeerd word er moe van ben nu ook alweer dagen bezig maar helemaal niets!!!
Ik krijg mijn mail uit het ziekenhuis nu niet binnen met alle gevolgen van dien.
Nieuwe tarieven bij verlenging abonnement…
Per september 2025 een tariefverhoging van meer dan 500% en dat zelfs zonder aankondiging.
Bedrijf zegt dit wel gedaan te hebben, maar levert het bewijs niet aan.
geen telefonische ondersteuning!!
geen telefonische ondersteuning!!
ik probeer een klant van jullie te helpen met email problemen.
en dan wil ik direct geholpen worden en niet dagen wachten op email.
Windows 11 outlook probleemIk had een probleem met het toevoegen…
Ik had een probleem met het toevoegen van mijn zonnet account aan outlook voor windows 11. Bij inschakelen van de helpdesk een zeer snelle respons met instructies hoe alles in te stellen. Helaas heeft dat geen oplossing geboden. Uiteindelijk maar de "oude" outlook in windowa 11 gebruikt en dan werkt het goed.
Ik ben dus zeer positief over de respons snelheid van de helpdesk maar blijf het vreemd vinden dat zij, als specialist, geen oplossing kunnen geven. Ook al ligt het aan Microsoft, ik mag toch verwachten dat zonnet zijn product aan één van de grootste mail programma's wil koppelen
Zonnet email wordt te duur voor wat eens…
Zonnet wordt te duur voor wat eens gratis was voor je email. Er waren kosten voor beheer van zonnet email sinds zonnet niet meer bestaat. De opvolgende jaren van 6,- p/j incl btw was te overzien. Maar de laatste twee jaar zijn de kosten nu meer dan 3x zoveel als voorheen, nu meer dan 21,78 voor het behoud van je email adres sinds zonnet provider niet meer bestaat. Ik denk dat het tijd wordt voor een gratis Gmail of MS account.
Probleem uitgaande e-mail versatel door blokkade
Ik had problemen met mijn uitgaande e-mail.
Mijn e-mail was geblokkeerd. Een reset met nieuw wachtwoord hielp niet
Via het support zonnet contact heb ik gevraagd het probleem op te lossen. Binnen ca 2 uur werd ik geholpen en had men de blokkade eraf gehaald en kan ik gelukkig weer gebruik maken van de versatel/ zonnet e-mail.
Ik ben zeer tevreden met de doorlooptijd.
zeer snelle reaktie op mijn probleem en…
zeer snelle reaktie op mijn probleem en snel opgelost.
Al 4 dagen geen mail zonder reactie
Mailbox was volgelopen en na leeghalen van mailbox blijft de melding komen dat de mailbox vol is.
In applicatie geeft hij de grootte van de mailbox aan als 0%. Zonnet een bericht gestuurd maar komt geen reactie op. Het is geen gratis mail, dus voor ruim 20 euro per jaar slechte service.
Snelle reactie en het probleem is…
Snelle reactie en het probleem is opgelost
Eigenlijk gewoon heel slecht
Na een paar jaar weg bij Zonnet: eigenlijk gewoon een heel slecht bedrijf.
Na de 'agressieve' overname van de bestaande @zonnet accounts (die ooit 'levenslang' en gratis zouden zijn) met mijn privémail en eigen domein betaald bij ze terecht gekomen. Recent verviervoudigde (vijf?) de prijzen voor een simpele setje mailacccounts met eigen domein voor een gezinnetje van 4.
Ervaring in de afgelopen jaren is wel licht verbeterd maar hield het volgende in:
- nauwelijks innovatie
- dramatisch spamfilter, zeker in het begin
- inflexibele kale interface, veel features staan 'uit'
- starre houding klantenservice die ook pas laat reageert en in begin zéér nukkig.
Later iets meer innovatie maar:
- meeste basic features kosten al behoorlijk veel geld
- agressieve prijsverhogingen die niet in verhouding staan tot de geboden kwaliteit en service.
Je krijgt bij zonnet echt het gevoel dat ze er alleen voor de grote klanten willen zijn. Verkoop de zonnet toko dan aan een andere provider die wat minder arrogant is zou ik zeggen.
Ben tevreden
Ben tevreden, alleen wanneer dit bedrijf het druk heeft,
dan moet je ff te lang wachten voor een reactie. En om in de website te komen, moet je altijd een lang wachtwoord in vullen, en goed opletten met hoofdletters en kleine letters..En verder wat privacy aangaat, ze kunnen mee kijken wat je met mails doet..
Dat is ff lastig,,,Maar het is een gevoel..
Maar aan het eind van deze review, Ben heel tevreden... afz.. Marc..
Betalen geen geld terug waar ik recht op heb.
Ik heb recht op een door hen toegewezen retour betaling. Maar na dat ze een paar maanden die betaling met diverse redenen omkleed hebben vertraagd, reageren ze nu helemaal niet meer op mijn vragen over de status van die betaling. Ze blijken er dus helaas geen moeite mee te hebben om geld van je te stelen.
Ze reageren niet ook niet na…
Ze reageren niet ook niet na verscheidene e-mails
Betaal voor mijn e-mailadres maar dat schijnt niks uit te maken ben er niet blij mee
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.