Zoofabriken Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Första och sista gången jag handlar på zoo fabriken. Betala aldrig i förskott! Som TUR var valde jag att betala efter lev. Inget paket kom och försökte få kontakt m företaget men fick ingen återkopp... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick tjata via Mail i mer än en månad innan de skickade varan. Först efter mer än en månad svarade de att de tyvärr inte hade kvar den i lagret och erbjöd15 % rabatt på en dubbelt så dyr vara. Jag skr... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick varorna efter 2 månader. Försökte kontakta företaget ett antal gånger utan svar. Kontaktade Svea ekonomi, de var inte mycket till hjälp. Ofattbart att Svea ekonomi vill bli ihopblandade med ett... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ni Lurade mig på 631 kr! Jag fick aldrig varan eller inget svar på mejl eller någon att kontakta!!! Jag betalade i förhand och dessvärre inte tog på klarna. Men jag fick aldrig min vara!! Ni är... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

594 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

levererar inte

I början av april beställde jag grejer till hunden för drygt 700 kr. Trots förfrågningar och sen begäran om återbetalning har jag vare sig fått varor eller pengar. Detta är ett företag som utan tvivel kommer att gå i kinken om de inte redan gjort det. Välj i vart fall någon annanstans att handla det du behöver.

21 de junho de 2025

Oseriöst företag

Oseriöst företag, beställ inte från dem. Beställde en vara innan jul, varan kom inte inom utlovad leveranstid varför jag fick ordna en annan julklapp, varorna skickades då i retur och jag har inte fått någon återbetalning. Skrivit till dem och frågat men får höra att ”de har högt tryck” just nu men lovar att återkomma inom 48 h.

31 de janeiro de 2025

Oseriöst företag

Mina varor som beställdes i februari har fortfarande inte skickats. De svarar inte på mail och det finns inget telefonnummer.

17 de junho de 2025

Stor röd varningsflagga 🟥🟥

Stor röd varningsflagga 🟥🟥
Handla INTE av zoofabriken
Inga varor kommit efter 3 månader men en faktura på 2500 damp in på nån dag!
Omöjliga att få tag på, svarar inte på några mejl
Bedragare av hög rang

6 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag handlar aldrig här igen!

Öven en månads leveranstid så jag fick köpa hundmaten på Arken zoo istället då min mat tog slut. Därför bad jag Zoofabriken om att få ångra min beställning inom två veckor som man ska. Detta struntade de i och skickade ändå min hundmat så jag fick ligga ute med för mycket pengar och var tvungen att betala en räkning för sent!
Jag handlar aldrig här igen! Jag såg också andra dåliga omdömen där någon varken fått sina beställning eller pengar tillbaka!

19 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Varning! Företaget finns inte.

Min fru beställde hundmat och först efter 1,5 månader så fick vi pengarna tillbaka. KÖP INTE HÄRIFRÅN!!! Företaget existerar bara på pappret men adresserna som anges på hemsidan och i emailutskick går till ett gym i Båstad och en företagslokal som huserar ett annat företag i Halmstad. En del av de som skriver recensioner existerar inte ens i Sverige. Svea ekonomi hade hur många ärenden som helst där kunder inte hade fått sina beställningar. De hade till och med avsatt en arbetsgrupp för att hantera dem.

7 de maio de 2025

Anmälda till ARN

Jag har behövt anmäla de till ARN på grund av att jag först inte fick mina varor skickade på en månad, när de väl skickades var de trasiga och reklamerades av fraktbolaget och jag har flera månader senare varken fått vare sig lampor eller pengar.

Jag har nu fått rätt av ARN. Beställ inte härifrån.

18 de abril de 2025

Usel kundservice

Ni kan varken skicka varorna när ni lovat,inte heller skicka ett kvitto så man kan bokföra köpet. Men värst är nästan att ni inte svarar på mejl eller att det går att få tag på er via telefon så man kan få svar på sina frågor. SKÄRPNING

5 de maio de 2025

Värdelöst företag

Den 2/4 2025 gjorde jag min beställning och betalade direkt. Det största misstaget jag gjort. Inga varor har kommit. Idag 5/6 mailade jag dem igen för typ 4:e gången, får inget svar.
HANDLA INTE HÄR!!!!!!!!

5 de junho de 2025

Scam-företag, varning

Fruktansvärt. Beställde grejer i april, fortfarande inte fått dom och företaget svarar varken mig eller Svea Ekonomi som sköter fakturan. Stor varning

5 de junho de 2025