Zoofabriken Opiniões

594
TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Första och sista gången jag handlar på zoo fabriken. Betala aldrig i förskott! Som TUR var valde jag att betala efter lev. Inget paket kom och försökte få kontakt m företaget men fick ingen återkopp... Ver mais

Fick tjata via Mail i mer än en månad innan de skickade varan. Först efter mer än en månad svarade de att de tyvärr inte hade kvar den i lagret och erbjöd15 % rabatt på en dubbelt så dyr vara. Jag skr... Ver mais

Fick varorna efter 2 månader. Försökte kontakta företaget ett antal gånger utan svar. Kontaktade Svea ekonomi, de var inte mycket till hjälp. Ofattbart att Svea ekonomi vill bli ihopblandade med ett... Ver mais

Ni Lurade mig på 631 kr! Jag fick aldrig varan eller inget svar på mejl eller någon att kontakta!!! Jag betalade i förhand och dessvärre inte tog på klarna. Men jag fick aldrig min vara!! Ni är... Ver mais

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

(594)

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Köp inte här!

Fick aldrig vara.
Avbeställade varan men ni skickade den ändå. Jag skickade flera mejl men fick inget svar tillbaka.
Riktigt dåligt jädra dåligt!!

19 de maio de 2025

Katastrof

Tog 1.5 månad innan de ens skickade mina varor. Kontaktade dem flera gånger utan svar. Köp inte från denna sidan!

19 de maio de 2025

Bluffföretag

Bluffföretag! Levererar inte! Går ej att få kontakt med! ‼️ VARNING ‼️
Maria Nyberg Linköping

10 de março de 2025

Det var ganska snabbt leverans men fick…

Det var ganska snabbt leverans men fick inte hjälp av kundservice när jag hade beställt fel och kontaktade er direkt men ni har ändå skickat två produkter som jag behövde inte och hade lagt fel på min beställning. Med vänlig hälsning, Mohsen

6 de abril de 2025

Tog 4 veckor för att få få grejerna

Tog 4 veckor för att få få grejerna! I början svarade dom på mail och lovade leverans samma vecka, sen gick de inte få tag i dom mer, tillslut fick dom fakturan var hos kontakta dom och då kom äntligen paketet

6 de março de 2025

Köp inte från Zoofabriken!

Vi beställde en transportväska till vår hund i början av april och har nu, den sista maj, har vi fortfarande inte fått den. Vi har kontaktat företaget flera gånger men inte fått något svar.
Ångrar att vi inte läste recensionerna. Får se om vi får någon väska överhuvudtaget.

31 de maio de 2025