Zoofabriken Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick tjata via Mail i mer än en månad innan de skickade varan. Först efter mer än en månad svarade de att de tyvärr inte hade kvar den i lagret och erbjöd15 % rabatt på en dubbelt så dyr vara. Jag skr... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick varorna efter 2 månader. Försökte kontakta företaget ett antal gånger utan svar. Kontaktade Svea ekonomi, de var inte mycket till hjälp. Ofattbart att Svea ekonomi vill bli ihopblandade med ett... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ni Lurade mig på 631 kr! Jag fick aldrig varan eller inget svar på mejl eller någon att kontakta!!! Jag betalade i förhand och dessvärre inte tog på klarna. Men jag fick aldrig min vara!! Ni är... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

594 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fick inte varan

Fick inte varan. Får inget svar från dem när jag mailar. Köp inte från detta företag!

26 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Varning ‼️ beställ inget från detta företag!!

Ofattbart att Svea ekonomi vill bli ihopblandade med ett så oseriöst företag. Först när jag mailat om att jag skulle gå vidare med polisanmälan fick jag till slut varorna.
Kommer aldrig mer att beställa något där!

5 de maio de 2025

Handla INTE från detta blufföretag

Handla INTE från detta blufföretag! Har inte fått min vara som jag betalat för och de svarar inte heller på mina flertalet mail. Det är skandal att får fortsätta hålla på.

18 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde produkter och betalade men sen blev det tyst

Beställde produkter men fick aldrig något levererat. Svar på mejl gav bara autosvar om att de har mycket nu men återkommer inom 48 timmar vilket de aldrig gjorde. Helt klart ett blufföretag och de enda positiva omdömen de fått är garanterat skriva av dem själva.
Med andra ord: Handla inte från Zoofabriken!

18 de março de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Dålig kommunikation

Eftersom min vara inte påbörjade leverans så försökte jag kontakta Zoofrabriken. 10 dagar utan någon riktig återkoppling utöver automatiska mail. Men till slut fick jag svar och efter ytterligare några dagar levererades min beställda vara.

28 de abril de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Snabb leverans men ingen återkoppling vid reklamation

Snabb leverans och bra pris.
Fick dock inte allt jag beställt (och betalat för). Trots reklamation och flera mail till supporten får jag ingen återkoppling på hur de önskar lösa problemet. Nu var det inget större belopp det handlar om men att de inte ens hör av sig förtjänar kritik.

25 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vara trasig vid transport

Vara trasig vid transport. Aldrig handlat från dom förut.
Efter en månad har dom inte skickat retursedel och iom det inte betalat tillbaka pengar. Jag ångrar att jag inte läste recensioner innan jag köpte från dom. Såg sen att fler haft liknande problem med företaget.

10 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Otroligt dåligt företag. UNDVIK!!!

Otroligt dåligt företag. Beställer 12 kilo hundmat. Efter 3 veckor har inget anlännt. Skickar då ett mail till företaget. De ber om ursäkt och lovar att snarast skicka min beställning. Får 4 dagar senare anländer ett packet men med 14kilo kattmat till kattungar. Skickar då ett mail igen. De lovar att snarast skicka min beställning och en retursedel. 14 dagar har nu gått och inget har kommit. Skickat yttligare mail men får nu inte längre något svar. Undvik detta företag är mitt tips.
Har nu kontaktat konsumentverket så vi får väll se var det slutat

25 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Första och sista gången jag handlar här

Första och sista gången jag handlar på zoo fabriken. Betala aldrig i förskott! Som TUR var valde jag att betala efter lev. Inget paket kom och försökte få kontakt m företaget men fick ingen återkoppling trots att jag skrev 2 ggr. Kontaktade Svea för hjälp med att kontakta zoofabriken för att se om jag skulle få min beställda vara alt häva köpet.
Till slut fick jag paketet.
Sådant oseriöst företag!

23 de abril de 2025

Handla inte här!

Samma upplevelse som många andra, beställt och betalat för varor som jag inte fått. Första gången svar via mail, sen inte ett knyst. Lurendrejeri alltihop.

15 de maio de 2025

Varning

Varning! Läs omdömen om zoofabriken
Inget bekräftelse mail till att börja med. Leverans dröjde flera veckor. Mailade butiken ang detta ett flertal ggr utan ngn som helst återkoppling. Men tillslut dök det jag beställt upp.

24 de abril de 2025