Banner for Zoutvoordeel.nl

Zoutvoordeel.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat kan er mis gaan met twee flacons reinigingsvloeistof voor de waterontharder.. Misschien veel, maar in dit geval niks! Het was prima verpakt en heel snel bezorgd. Ik kon een deel ervan betalen met... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Belofte dat het zout 18 mei zou worden geleverd werd niet nagekomen. Belofte dat chauffeur half uur van tevoren zou bellen omdat er niemand op het afleveradres woont werd niet nagekomen waardoor zo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op jullie website kun je precies zien wat jij kunt verwachten van het product. -Dus juiste product omschrijving en wat de kosten zijn ( 1 van de goedkoopste wat ik zo kon vinden en snel en netjes a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante

Dé webshop voor zout in Nederland! Bij ons vind je elk type zout dat je nodig hebt, altijd aan scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar strooizout voor de winter, voedingszout voor in de keuken, onthardingszout voor je waterverzachter, of speciaal zout voor je vaatwasser, zwembad of wellness—wij hebben het allemaal! Met een ruim assortiment, snelle levering en topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en geniet van de beste service en de laagste prijs.

Waarom kiezen voor Zoutvoordeel.nl?

Premium kwaliteit, scherpe prijs
Zout van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Ons zout voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en wordt aangeboden aan de beste prijs.
Uitstekende klantenservice
Geniet van onze bekroonde klantenservice. Ons team staat voor je klaar, wanneer je ons nodig hebt.
Gratis & snelle levering
Snel & eenvoudig. Wij garanderen gratis levering in Nederland binnen 2 werkdagen als je vóór 12:30 bestelt en betaalt.

Gratis & snelle levering

We bezorgen jouw bestelling snel.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

805 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

134 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Chauffeur uiterst correct

Chauffeur uiterst correct , toevallig waren we thuis , bezorgings tijd en dag onvoldoende informatie

17 de julho de 2026

Beste Jan

We proberen klanten zo goed mogelijk op de hoogte te stellen met een e-mail vooraf, spijtig om te horen. We zijn blij dat de levering goed verlopen is, dankjewel!

Met vriendelijke groeten
Katie van Zoutvoordeel.nl

super service

super service. en kwaliteit zout

18 de junho de 2026

Beste Marc

Hartelijk dank voor de mooie review, fijn om te horen!

Met vriendelijke groeten
Katie van Zoutvoordeel.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Zout blokken makkelijk te bestellen via…

Zout blokken makkelijk te bestellen via de website en snelle levering door nette chauffeur.

2 de julho de 2026

Beste Jan,
Dank voor deze positieve feedback en de 5 sterren daarvoor.
We bezorgen de complimenten aan de chauffeur.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, betalen en pallet snel voor de deur geleverd.

29 de junho de 2026

Beste Rento,
Hartelijk dank om even tijd genomen te hebben om deze fijne reactie te plaatsen.
Blij te lezen dat je onze service weet te waarderen.

Top!

Top: vlot en compleet

25 de junho de 2026

Beste,
Hartelijk dank voor jouw waardering.

Snelle levering. Nette bezorging

24 de junho de 2026

Beste Robin,
Bedankt voor de 5 sterren review en jouw waardering voor de levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snel geleverd en voor de…

Super snel geleverd en voor de scherpste prijs.

21 de junho de 2026

Beste,
Bedankt voor je positieve review!
We waarderen je feedback enorm!

Classificada 5 em 5 estrelas

Top product en snel geleverd

Op jullie website kun je precies zien wat jij kunt verwachten van het product.
-Dus juiste product omschrijving en wat de kosten zijn ( 1 van de goedkoopste wat ik zo kon vinden en snel en netjes afgeleverd)
- wanneer het afgeleverd worden staat duidelijk op de site en dat klopt precies want op de aangegeven datum staan ze bij je voor de deur. De bezorger is heel beleeft en vriendelijk, ze vragen waar jij het wil hebben staan en daar wordt het ook netjes neergezet. Echt super , ik weet ingevolg wel waar ik wat bestellen moet. Ben zeer tevreden over alles.

23 de junho de 2026

Beste Alexander,
Dank je wel voor je mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent. Het betekent veel voor ons dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.

Zeer gemakkelijk te bestellen

Zeer gemakkelijk te bestellen, snelle service en duidelijk communicatie via de mail betreft de levering.

Qua product absoluut een aanrader

8 de março de 2026

Beste,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring.
Fijn te lezen dat je tevreden bent van onze service en communicatie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles goed en op tijd geleverd

Alles goed en op tijd geleverd, helemaal top!

20 de junho de 2026

Beste Angelique,

Classificada 5 em 5 estrelas

gemakelijk besteld en gemakelijk…

gemakelijk besteld en gemakelijk geleverd

27 de maio de 2026

Eerste ervaring Zoutvoordeel.nl

Via AI gevonden omdat ze goedkoper zijn dan de originele zoutblokken en ze hebben de juiste EN 973 type A kwaliteit. 18 blokken eenvoudig kunnen bestellen en leverdatum kunnen opgeven. Vriendelijke chauffeur heeft het gebracht maar de pallet zag er rommelig uit met een paar blokken er bijna uitvallend en een er los bovenop. Chauffeur vond het ook niet netjes en heeft alles nog even geteld en een foto van gemaakt. Toch heb ik de pallet geaccepteerd in de hoop dat alles heel is gebleven. Eén verpakking opengemaakt en ze lijken m.i. exact op het origineel.
Dus kosten en bestelling 5 sterren en aflevering 3 sterren. Gemiddeld 4 sterren.

13 de junho de 2026

Beste Martin,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring.
We doen ons uiterste best om ook die levering naar 100% tevredenheid te brengen. Uw feedback helpt ons om hierin te verbeteren.

Waar voor je geld

Waar voor je geld

21 de maio de 2026

Beste Gesina,
Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling.

Juiste levering conform bevestiging

Juiste levering conform bevestiging. Geen tracking beschikbaar, maar wel de juiydag netjes aangeleverd

11 de junho de 2026

Beste,
Bedankt voor de 5 sterren review en jouw waardering voor de levering. Momenteel is er voor Nederland nog geen Tracking aanwezig, maar we werken hieraan met de transportfirma om dit mogelijk te maken in de toekomst.

Zakken beschadigd

Prima bezorging, maar er waren wel meerdere zakken beschadigd.

7 de junho de 2026

Beste Koen,
Onze excuses dat je ervaring niet was zoals gehoopt. Dat is absoluut niet de service waar we naar streven.
We nemen via apart mailverkeer contact met u op.

Goed geregeld en snel

Goed geregeld en snel. Netjes thuis gebracht.

31 de maio de 2026

Beste Ton,
Bedankt voor de 5 sterren review en jouw waardering voor de levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn zout en snel geleverd!

Fijn zout en snel geleverd!

10 de maio de 2026

Beste Alex,
Hartelijk dank voor jouw waardering.

Bestellen was eenvoudig

Bestellen was eenvoudig, productomschrijving was volledig en duidelijk. Prijs was okay.

29 de maio de 2026

Beste Joris,