Banner for Zoutvoordeel.nl

Zoutvoordeel.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat kan er mis gaan met twee flacons reinigingsvloeistof voor de waterontharder.. Misschien veel, maar in dit geval niks! Het was prima verpakt en heel snel bezorgd. Ik kon een deel ervan betalen met... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Belofte dat het zout 18 mei zou worden geleverd werd niet nagekomen. Belofte dat chauffeur half uur van tevoren zou bellen omdat er niemand op het afleveradres woont werd niet nagekomen waardoor zo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op jullie website kun je precies zien wat jij kunt verwachten van het product. -Dus juiste product omschrijving en wat de kosten zijn ( 1 van de goedkoopste wat ik zo kon vinden en snel en netjes a... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Via AI gevonden omdat ze goedkoper zijn dan de originele zoutblokken en ze hebben de juiste EN 973 type A kwaliteit. 18 blokken eenvoudig kunnen bestellen en leverdatum kunnen opgeven. Vriendelijke c... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante

Dé webshop voor zout in Nederland! Bij ons vind je elk type zout dat je nodig hebt, altijd aan scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar strooizout voor de winter, voedingszout voor in de keuken, onthardingszout voor je waterverzachter, of speciaal zout voor je vaatwasser, zwembad of wellness—wij hebben het allemaal! Met een ruim assortiment, snelle levering en topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en geniet van de beste service en de laagste prijs.

Waarom kiezen voor Zoutvoordeel.nl?

Premium kwaliteit, scherpe prijs
Zout van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Ons zout voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en wordt aangeboden aan de beste prijs.
Uitstekende klantenservice
Geniet van onze bekroonde klantenservice. Ons team staat voor je klaar, wanneer je ons nodig hebt.
Gratis & snelle levering
Snel & eenvoudig. Wij garanderen gratis levering in Nederland binnen 2 werkdagen als je vóór 12:30 bestelt en betaalt.

Gratis & snelle levering

We bezorgen jouw bestelling snel.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

805 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

134 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

De prijs èn de survies

De prijs èn de survies, alles was heel goed.

26 de maio de 2026

Beste,
Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Geen gedoe,gewoon pallet op de…

Geen gedoe,gewoon pallet op de stoep,zeer snel geleverd, zeker gezien het gewicht.

22 de maio de 2026

Beste Willem,
Bedankt voor je positieve review! We waarderen je feedback enorm!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle correctie levering van het…

Snelle correctie levering van het product

26 de abril de 2026

Beste Yvonne,
Bedankt voor de 5 sterren!
Super om te lezen dat alles naar wens is.

Classificada 3 em 5 estrelas

Er is afgesproken dat er gebeld zou…

Er is afgesproken dat er gebeld zou worden als het geleverd was. Ben gebeld en heb 3x proberen terug te bellen maar de chauffeur , dat nam ik aan, nam niet op!

15 de maio de 2026

Goedemiddag,
Gelieve ons te excuseren voor het ongemak.
Als de chauffeur een levering aan het lossen is, of aan het rijden is, kan er niet opgenomen worden.
U wenste dat er een belletje werd gegeven wanneer er geleverd werd, gezien u niet ter plaatse was, en dit is dan ook op deze manier gebeurd.
Mocht u hierover nog vragen hebben, mag u steeds de klantenservice contacteren.

snel geleverd.

snel geleverd.

14 de maio de 2026

Beste,
Bedankt voor de 5 sterren review en jouw waardering voor de snelle levering.

Ontvankelijk voor opmerkingen

Belofte dat het zout 18 mei zou worden geleverd werd niet nagekomen.
Belofte dat chauffeur half uur van tevoren zou bellen omdat er niemand op het afleveradres woont werd niet nagekomen waardoor zonder bericht het zout op een totaal verkeerde plaats werd neergezet met een hoop extra werk als gevolg.
Prijs/kwaliteit wel prima.
Belangrijke toevoeging: zoutvoordeel heeft excuses gemaakt en een prima aanbod ter compensatie gedaan . Aantal sterren dus verhoogd.

19 de maio de 2026

Beste Maaike,
Bedankt om even tijd genomen te hebben om uw ervaring te delen. Spijtig genoeg is de levering van uw bestelling niet vlekkeloos verlopen.
We hebben via apart mailverkeer reeds contact gehad en een tegemoetkoming gedaan om het ongemak enigszins te verzachten.

20 de abril de 2026

Beste,
Bedankt voor de 5 sterren review en jouw waardering voor de snelle levering.

snel geleverd, aardige chauffeur

18 de abril de 2026

Beste,
Bedankt voor de 5 sterren review en jouw waardering voor de levering.

Beste Gert,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring.
Fijn te lezen dat je tevreden bent van de informatie en prijs.

Super snel geleverd

Super snel geleverd
Handelsondernemingstrijker

11 de maio de 2026
Opinião espontânea

Beste,
Bedankt voor de 5 sterren review en jouw waardering voor de levering.

Classificada 1 em 5 estrelas

Verpakking was zwaar beschadigd en alle…

Verpakking was zwaar beschadigd en alle 6 zoutblokken waren kapot.

1 de maio de 2026

Beste Barbara,
Onze excuses dat de levering niet vlekkeloos is verlopen. Dat is absoluut niet de service waar we naar streven. Neem gerust contact met ons op — we bespreken graag hoe we dit recht kunnen zetten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, bezorgd zoals afgesproken

7 de abril de 2026

Beste Jeroen,
Hartelijk dank voor jouw waardering.

Classificada 3 em 5 estrelas

1 zak was kapot en was half leeg.

1 zak was kapot en was half leeg.
Kwam door de spijkers in het pallet. Deze staken 1 cm eruit.

27 de abril de 2026

Beste Saskia,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
Onze excuses voor het ongemak.
Ondertussen hebben we reeds contact gehad en hiervoor een tegemoetkoming geregeld.

Classificada 1 em 5 estrelas

De geleverde zoutblokken zijn prima naar veel heen en weer gebel en geregel.

De geleverde zoutblokken zijn prima maar de bezorging waardeloos!
Eerst stond er bij ons vd deur ( eensgezinswoning) een 1700kg wegende ton met inhoud die voor een groot bedrijf was bedoeld.
Moest met een heftruck worden opgehaald en vandaag was bij dat bedrijf onze bestelling van zoutblokken voor een waterverzachter gebracht op het bedrijf die bij ons hun lading had gebracht.
Werkelijk te gek voor woorden.
Zal ws niet aan jullie hebben gelegen maar de bezorgadressen zijn iig verwisseld met een enorme heisa om het pakket weer op de juiste plek te krijgen.
Onze zoutblokken konden we zelf ophalen.
Hopelijk zoeken en regelen jullie dit met de bezorgers!!!!

22 de abril de 2026

Beste Thea,
We begrijpen dat deze ervaring allerminst aangenaam was. Er is een vergissing gebeurd zijn bij onze transportpartner.
We namen ondertussen contact op via apart mailverkeer.
Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Beste Guus,
Dank je voor je feedback. Het is jammer dat we niet aan je verwachtingen konden voldoen. We nemen je opmerkingen ivm de levering mee en kijken hoe we dit intern kunnen verbeteren.

Classificada 4 em 5 estrelas

Het product werkt perfect.

Het product werkt perfect.

19 de março de 2026

Beste Kenric,
Bedankt voor je positieve review! We waarderen je feedback over onze Soft-Sel Harsreiniger enorm!

Prijs en bezorging top

26 de março de 2026

Beste Marijke,
Bedankt voor de positieve review en jouw waardering voor de levering.