Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Simon på Zparo en grym och kompetent kontakt från början till slut. Han får högsta betyg från mig med sitt otroliga generösa men professionella tillvägagångssätt att hjälpa mig till en bättre liv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Banky Lån har verkligen imponerat mig med sin professionalism och kundservice. Deras process för att ansöka om lån är enkel och transparent, vilket gör att man känner sig trygg genom hela lånehanterin... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Riktigt otrevligt bemötande och när jag sa att jag inte var intresserad så blev han mer eller mindre lite hotfull. Svara inte när dom ringer

Informações sobre a empresa

1. Serviços financeiros não bancários
  2. Contabilista

Zparo jobbar med att jämföra privatlån åt privatpersoner i Sverige. Du får svar från flera långivare samtidigt som endast en kreditupplysning tas.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

53 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Funkat bra

Funkat bra, trevlig personal, smidigt.

7 de março de 2025

Resposta da Zparo

Stort tack för ditt omdöme. Det gläder oss att vi lyckades hitta en bra lösning för dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Utmärkt service och kommunikation!

Utmärkt kontakt, tydlig kommunikation och service. Över förväntan!

28 de janeiro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag fick allt information och hjälp jag…

Jag fick allt information och hjälp jag behövde. Tack till hela teamet.

30 de dezembro de 2024

Hej Kebba,

Supernöjd

Vi är väldigt nöjda
Bra service och bra bemötande och förstående :)
Rekommenderar starkt er.

18 de dezembro de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag rekommenderar starkt Zparo de har…

Jag rekommenderar starkt Zparo de har konsekvent tillhandahållit pålitlig och effektiv service. Teamet är kunnigt, vänligt och går alltid den extra milen för att säkerställa kundnöjdhet jag fick hjälp väldigt snabbt jag är jätte nöjd.

5 de dezembro de 2024

Hej Mirza,

hjälp med ett lån…

Ser ut som jag fick hjälp med ett lån jag inte trodde var möjligt (inte utbetalt ännu).
Mycket trevlig hjälp, tack Simon!

5 de dezembro de 2024

Resposta da Zparo

Stort tack ditt omdöme. Vi är glada över att vi kunde hjälpa dig med ditt lån!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb service

Snabb service, mycket bra förklarat,
Och mycket trevlig personal.

21 de novembro de 2024

Resposta da Zparo

Stort tack för ditt omdöme. Vi är glada över att vi kunde hjälpa dig med din lånesituation.

Classificada 5 em 5 estrelas

Äntligen en person som engagerade sig…

Äntligen en person som engagerade sig och lyssnade in mina önskemål och behov.
Innebar att jag fick en ny lösning som jag är riktigt nöjd med.

20 de novembro de 2024

Hej Sjunne,

Snabbt jobbat

Fick ner min månadskostnad med 70%.(hade inte den mest förmånliga räntan ,men ändå) snabbt jobbat och trevligt bemötande.

19 de novembro de 2024

Hej Jenny,

Excellent customer service

Excellent customer service! I was contacted by Simon who answered all my questions and guided me to my solution in a kind and very professional manner! I can only thank him and recommend his services to everyone.

6 de novembro de 2024

Hello Douglas,

Thank you very much for your review, and I’m so glad you’re happy with our service! I’ve shared your feedback with Simon, and he was genuinely pleased.

Best regards,
The team at Zparo

Helt utmärkt kundbemötande

Helt utmärkt kundbemötande, Ville du är proffs, rakt på sak, snabbt att svara på frågor. Hjälpte mig med att samla mina lån. Mitt liv har förändrats med lägre månadskostnader.

Tusen tack Ville du är kung

16 de outubro de 2024

Hej Besart.

Stort tack för dina fina ord! Jag har delat ditt positiva omdöme med Ville, och han blev verkligen glad!

Classificada 5 em 5 estrelas

A very good organization that acts…

A very good organization that acts quickly and provides quick answers to customers in a very positive and friendly way. Excellent service for which I recommend others who have not dealt with Zparo on issues that relate to financial help.

10 de outubro de 2024

Hello,

Thank you very much for your review. We’re glad we could assist you with your loan situation.

Best regards,

Lättsam och trevlig handläggare

Lättsam och trevlig handläggare. Hjälpte oss till ett lån med bättre ränta än det vi hade. Big up till Simon! ⭐️

22 de agosto de 2024

Hej Mattias,

Classificada 5 em 5 estrelas

Tacksam att fått denna hjälp

Trevligt bemötande och förståelse på ett så varmt och engagerat sätt och hjälpt mig eftervård många år av uppgivenhet. Tusen tack ❤️❤️❤️

21 de agosto de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Zparo är proffesionellt företag hjälper…

Zparo är proffesionellt företag hjälper många mänskor för att minska sina låneräntor och garantera bäste ekonomi till deras familjer.

8 de agosto de 2024

Hej Ahmed,

Classificada 5 em 5 estrelas

Theodor var omtänksam ,stöttande och…

Theodor var omtänksam ,stööttande och rar när min ekonomiska ångest behövde kloka råd.

31 de julho de 2024

Hej Chris,

Stort tack för ditt fina omdöme! Jag har visat Teodor ditt meddelande, och det gjorde verkligen hans dag.

Zparo

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.